- Poruka
- 5.859
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne možeš sakriti tolike žrtve.Aha, a sta mislis, kakvo bi izvjesce bilo da se to desilo Ukrajincima....
Smešan si mi, nekako si uspeo da poveruješ da Ukri mogu nekako da prežive onoliko bombardovanje, šta misliš, koliko je tvojih Ukra završilo u ovoj kasarni?Šta se keseriš na svako kačenje ruskog blama ko mali debbilić ?
Ovo nije odgovor na moje pitanje...ni blizu...Ne možeš sakriti tolike žrtve.
Zašto Konašenkov inače ne objavljuje vlastite žrtve? Tipa "Ukrajinski dron ubio trojicu ruskih vojnika".
Zato jer ne mora.
Ovo je morao.
Bilo jeRusofilčići nešto puno povećavaju slova i boldaju ovih dana, nisam pratio što bi?![]()
Kaže ovaj gnom....pitanje je danaPriča li se šta kad pada Bahmut? Obzirom da je prema pisanju na ovom portalu prije tjedan dana soledar pao, minute nas dijele od zauzimanja sela zvanog Bahmut nakon dvodnevne vojne operacije koja se malčice odužila na 314 dana.![]()

Okej, odgovor glasi "Ni ukrajinska strana ne bi mogla prešutjeti tolike vlastite žrtve"Ovo nije odgovor na moje pitanje...ni blizu...
Kaže trovačev kuhar da je problem u Bahmutu to što ima kuća
Prazna kasarnaSmešan si mi, nekako si uspeo da poveruješ da Ukri mogu nekako da prežive onoliko bombardovanje, šta misliš, koliko je tvojih Ukra završilo u ovoj kasarni?
P.S. Koliko imaš ti to godina? To tvoje”šta se keseriš” sam poslednji put čuo od jednog penzosa kad sam mu kao srednjoškolac pretio da ćemo da obesimo njihovog Zlobu za mooda, tad kad vaša @Tvin Konza nije smela ni da pisne.
Pazi ovo, kasarna u Nikolajevu, Ukri još angažovali i gđu eksperta za gonjenje ratnih zločina, misle da im je to ona budala od Zlobodana.
Pogledajte prilog 1279298Pogledajte prilog 1279299Pogledajte prilog 1279300
Misliš na ovo rokanje i kokanje? Pa to su BRE vaši Ukri, malo ih je mnogo tu nakokano, a ti sad tako.Bilo je
ROKAJ KOKAJ
Skužija je da ukri imaju više crta obrane i da ih samo navlače na klaonicuKaže trovačev kuhar da je problem u Bahmutu to što ima kuća

Da, da, navlače, fora je da ih Ukri zeznu i glavama obaraju granate 152mm.Skužija je da ukri imaju više crta obrane i da ih samo navlače na klaonicu
Sva sreća da mu nije dugo trebalo par dana(314) i sve mu je kristalno jasno.Skužija je da ukri imaju više crta obrane i da ih samo navlače na klaonicu![]()
Fora je da ti vjeruješ Konašenkovu da su potaracali 200 Ukra, 4 Hajmarsa i 500 raketa, i to baš dan nakon masakra ruskih guštera u Makijevki.Da, da, navlače, fora je da Ukri glavama obaraju granate 152mm.
@kotlokrp1 @febo_ch @FrtajlerBilo je
ROKAJ KOKAJ

Čuti smejaće ti se i mala deca! Probaj to da napišeš na Index-u.Barić mi je najobjektivniji analitičar
I gdje je onda zapelo?@kotlokrp1 @febo_ch @Frtajler
Ili možda vi mislite na ovo rokanje i kokanje u Kijevu? Roknuta je neka Ukro zgradurina pola bloka dalje, samo ovaj hotelić nastradao od udarnog talasa samo tako, zapazite kako vaše Ukre prosto nosi vetar. Ko je ost’o živ njemu su poginule gaće i pantalone, skroz na skroz.
Index je inače mjera za objektivnost ?Čuti smejaće ti se i mala deca! Probaj to da napišeš na Index-u.![]()