Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Spongebob Squarepants GIF

americki tenk
pa , eto , poruceno i je da onaj koji PRVI unisti bradle tenk . dobit ce snajperku i to najnoviju.
pa, sad
ima , sada svi da ih traze po budjacima, hangarima , ma svudaaaaa.
lov i je poceo
01/10/2023 03:31 PM (updated: 01/10/2023 04:48 PM)
35117
Lobaev will give a rifle "Counter" to the first to destroy the Bradley infantry fighting vehicle

The founder of Lobaev Arms will give the Counter rifle to the first person who destroyed the Bradley infantry fighting vehicle​

Sniper rifle Counter - RIA Novosti, 1920, 01/10/2023

© RIA Novosti
Sniper rifle "Counter". Archive photo
Read ria.ru in

MOSCOW, January 10 - RIA Novosti. The founder of Lobaev Arms, Vladislav Lobaev, promised to donate the latest high-precision sniper rifle LAR-10 "Counter" to the first fighter who destroyed the American infantry fighting vehicle (BMP) Bradley during a special operation, the delivery of which to Kiev was announced by Washington.
Earlier, a RIA Novosti source said that Lobaev Arms, a manufacturer of high-precision sniper weapons, began manufacturing the Counter rifle chambered for NATO 7.62 by 51 mm for further delivery to the Russian Armed Forces .
Infantry fighting vehicle (IFV) USA M2 Bradley - RIA Novosti, 1920, 01/07/2023

January 7, 01:23
Kyiv will receive from the US BMP Bradley
"From us LAR-10" Counter "well done. With the inscription" For Bradley! ". The

Blizu smo toga da ruske trupe preuzmu kontrolu nad Soledarom, tvrdi Denis Pušilin, vršilac dužnosti šefa Donjecke Narodne Republike.
Ne znam zasto se zuri.Pao Soledar ,pa nije pao.Sacekas da se zavrsi bitka za mjesto i onda kazes.
Bit ce ovde jos dosta malih pobjeda i jednih i drugih.
Nece se Nato lako povuci iz ovog sukoba.
Bit ce problem naci rjesenje da ne izgubi Nato,a da ne izgubi ni Rusija.
Mada na kraju kada budu htjeli naci ce rjesenje.
I mnogi ce biti izdani i iznevjereni.

Ti nisi normalan što želiš nuklearnu apokalipsu
E vidis mozda su sve strane to zasluzile - i ucesnici i neutralni....Armagedon (celokupno unistenje biljnog i zivotinjskog i homo-sapiens sveta za narednih 200.000 godina je ustvari lekovito)....za 4.7 milijardi godina postojanja ove planete - vec je bilo oko 6-7 komada nuklearnih apokalipsi...samo je vreme pojelo sve te tragove....niti je prvi niti ce biti poslenji put to tako....homo-sapijens grupacija je jako sklona samounistenju...i ovo sad nije prvi put

Poslednja izmena:
do sada ovaj rat nema ni personal ni snagu kao rat pre 80 god....nesto tu nevalja

Žrtve i gubici
Snage
Komandanti i vođe
Sukobljene strane
atum5. jul 194323. avgust 1943.
LokacijaKursk, SSSR
IshodSovjetska pobeda
Flag of the Soviet Union.svg Sovjetski SavezFlag of Germany (1935–1945).svg Nemačka
Georgij Žukov
Konstantin Rokosovski
Nikolaj Vatutin
Ivan Konjev
Erih fon Manštajn
Ginter fon Kluge
Herman Hot
Valter Model
oko 1.300.000preko 1.000.000
preko 800.000 poginulih ili ranjenih
1.000 do 1.200 aviona, 6.000 uništenih ili oštećenih tenkova
preko pola miliona poginulih, ranjenih ili zarobljenih
oko 3.000 aviona, 1.000 tenkova

gde su milioni trupa i hiljade i hiljade aviona i tenkova,haubica,dronova......ove zrtve pre 80 god za samo 1 bitku su kako se vodi pravi rat...ovo je do sad smesno ....nema ni 10 hiljada poginulih ustasa + zarobljenih 200-300.000 hiljada na dan....
Ovo na wikipediji moze da napise svaka budala koja ima internet.
Mozes i sam,gore u uglu imas opciju da izmesnis tekst i dopises Murata i Bajazita.

E vidis mozda su sve strane to zasluzile - i ucesnici i neutralni....Armagedon (celokupno unistenje biljnog i zivotinjskog i homo-sapiens sveta za narednih 200.000 godina je ustvari lekovito)....za 4.7 milijardi godina postojanja ove planete - vec je bilo oko 6-7 komada nuklearnih apokalipsi...samo je vreme pojelo sve te tragove....niti je prvi niti ce biti poslenji put to tako....homo-sapijens grupacija je jako sklona samounistenju...i ovo sad nije prvi put

Ali to ne znači da trebaš priželjkivati nuklearni armagedon

Ne znam zasto se zuri.Pao Soledar ,pa nije pao.Sacekas da se zavrsi bitka za mjesto i onda kazes.
Bit ce ovde jos dosta malih pobjeda i jednih i drugih.
Nece se Nato lako povuci iz ovog sukoba.
Bit ce problem naci rjesenje da ne izgubi Nato,a da ne izgubi ni Rusija.
Mada na kraju kada budu htjeli naci ce rjesenje.
I mnogi ce biti izdani i iznevjereni.
Korejski scenario,istocna Ukrajina ce da bude naoruzana do zuba sa atomskim oruzjem i Sarmatima,uz plodno zemljiste,a zapadna ce da grca jos 150 godina u dugovima.
Samo sto ce u ovom slucaju "severna Koreja" biti nesto boljeg statusa.

Ipak, postoje pitanja na koja se može odgovoriti sa da ili ne. Na primer:

Da li okupator uvek pokušava da ubedi branitelja da je otpor uzaludan? Da.
Da li ti pokušavaš da ubediš Ukrajince da je njihov otpor uzaludan? Da.

Šta iz ovoga zaključujemo? Pa da si ti na strani okupatora, što svi odavno i znamo. Samo mi nije jasno zašto te je stid da to priznaš nego sve nešto ideš izokola.

Može se odgovoriti sa DA ili NE

Recimo:

- Da li je NATO 1999. pokušavao da nas ubedi da je otpor agresiji uzaludan, DA to rade svi agresori zvali se Rusija ili NATO
- Da li sam tada smatrao da je otpor uzaluda, DA svakako, neki su to shvatili i pre nego što je počelo, neki odmah po otpočinjanju a neki posle 78 dana, mada ima budala koje ni dan danas nisu prihvatile tu činjenicu

I šta zaključujemo, da li me to što sam smatrao da je otpor NATO-u uzaludan čini izdajnikom ili barem većim izdajnikom od onih koji su to shvatili posle 78 dana, par hiljada mrtvih i 100 milijardi dolara štete.

Možda i jesam izdajnik ali hvala bogu pa i onaj ludak koji nas je vodio nije bio baš samoubica kao što je ovaj Zelenski

Ja nisam na strani okupatora a sačuvaj me bože vas što se kao prijatelji Ukrajine i koji ih huškate da se bore do zadnjeg dok im se zemlja bukvalno raspada a broj žrtava se meri sotinama hiljada.

Može se odgovoriti sa DA ili NE

Recimo:

- Da li je NATO 1999. pokušavao da nas ubedi da je otpor agresiji uzaludan, DA to rade svi agresori zvali se Rusija ili NATO
- Da li sam tada smatrao da je otpor uzaluda, DA svakako, neki su to shvatili i pre nego što je počelo, neki odmah po otpočinjanju a neki posle 78 dana, mada ima budala koje ni dan danas nisu prihvatile tu činjenicu

I šta zaključujemo, da li me to što sam smatrao da je otpor NATO-u uzaludan čini izdajnikom ili barem većim izdajnikom od onih koji su to shvatili posle 78 dana, par hiljada mrtvih i 100 milijardi dolara štete.

Možda i jesam izdajnik ali hvala bogu pa i onaj ludak koji nas je vodio nije bio baš samoubica kao što je ovaj Zelenski

Ja nisam na strani okupatora a sačuvaj me bože vas što se kao prijatelji Ukrajine i koji ih huškate da se bore do zadnjeg dok im se zemlja bukvalno raspada a broj žrtava se meri sotinama hiljada.
Znači nismo ni 6.4 trebali ratovati protiv Nemaca, nego smo odmah trebali da potpišemo kapitulaciju?

Onda se prvi samounisti ...nikakve stete

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back