Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Овако Бакхмут изгледа данас
FmF-c9dWAAA1dry

Град Соледар, као и Артјомовск, близу је ослобађања од Оружаних снага Украјине, – шеф ДНР. Сада је сва пажња прикована и на Артемовск и на Соледар, јер се сада догађаји тамо одвијају баш тако да су градови веома близу ослобођења.
Борбе су се тамо пребациле на западне делове града, рекао је Пушилин.:klap:

Kontroliši se malo, svakih 5 minuta izbaciš istu vest

Poginuo čovek, pokoj mu duši, nije ni prvi ni poslednji

Malo respekta za visokog oficira koji je poginuo na prvoj liniji fronta izvlačeći ranjenike.

Mislim da bi za tebe bilo najbolje da uzmeš par dana slobodno sa foruma dok se ne završi priča sa Bahmutom, kako si krenuo srčka će te lupiti do kraja, iskuliraj malo, kontroliši se.
Ovde sam prestao da čitam.

Kontroliši se malo, svakih 5 minuta izbaciš istu vest

Poginuo čovek, pokoj mu duši, nije ni prvi ni poslednji

Malo respekta za visokog oficira koji je poginuo na prvoj liniji fronta izvlačeći ranjenike.

Mislim da bi za tebe bilo najbolje da uzmeš par dana slobodno sa foruma dok se ne završi priča sa Bahmutom, kako si krenuo srčka će te lupiti do kraja, iskuliraj malo, kontroliši se.

Poginuo je kao janicar NATO pakta i NWO agende.

Nema tu niceg casnog . Samo stid i sramota jer je ratovao i glavu izgubio napadajuci sopstveni ruski narod za racun NATO nacizma.

Ajdeeee

Koji si ti genije i vojni strateg, grešni Ukrajinci traže najmanje 300 tenkova a šalju im se tenkići iz "Alo, alo" uz objašnjenje "rekao Djura da je to zastarelo".

Videćeš koliko je zastarelo kad Ukrajinci ostanu bez ovoga što im je preostalo.
Zar nisi video kako su prosli tenkovi i jedne i druge strane u ovom sukobu u Siriji i Jermeniji takodje, bez obzira da li su zapadne ili ruske proizvodnje buse ih ko kante. Ukrajinci primaju sve bez obzira na kvalitet, nemaju bolje.

Ja ne znam šta vi gledate, ali ja vidim da se Rusi bakću oko par sela u istočnoj ukrajini, i gađaju trafostanice, ono, o čemu vi ljudi pričate?
Ти видиш рат у Русији. Не видиш га уопште у Украјини. Видиш оно шта желиш да видиш јер усташе пате више од Укра због распада Украјине.

In 2023, the Russian Armed Forces will receive new military equipment:

- 22 launchers with intercontinental ballistic missiles "Yars", "Avangard" and "Sarmat";

- 3 strategic missile carriers Tu-160;

- nuclear submarine of the project "Borey-A" "Emperor Alexander III";

- the army will also receive 4 submarines and 12 surface ships.

It is planned to increase the supply of high-precision hypersonic missile systems "Dagger" and "Zirkon" and continue work on other promising models.

20230110_111329.jpg

Samo ti pod.jebavaj i smej se, znaš i sam da za Ukre dugoročno ne valja sve ovo. Možemo, kao što kaže Milanović Z. , da se smejemo ruskom sporom napretku, ali oni iz dana u dan napreduju. Ma nek imaju 30 puta veće gubitke, nek im treba 5 meseci, Ukrajina za to vreme ne može ni da odbrani teritoriju, a kamoli da je osvaja.

Pa nije to podjebavanje, to je poziv na zdrav razum, ono, povukli se ukrajinci iz nekih sela, ne' š ti uspjeha, a kad su se rusi povukli iz Hersona onda je to bio genijalan strateški potez 🙄🙄🙄

A ko je na Majdanu ubijao ljude iz snajpera?
sta me tacno pitas,

za ime i prezime osoba koje su povlacile oroze? to nema nikakav znacaj, taj (ili ti) ko je pucao je nista vise do potrosne robe

bitno je samo ko je te ljude poslao tamo, da odrade to

gledaj na to iskljucivo kao stvaranje povoda, za ono sto sledi. nije niko ubio te ljude iz licnih pobuda.

dal je to izgovor za vojnu aneksiju Krima samo neki dan kasnije, dal je to u svrhu izazivanja rata, i kome tacno to odgovara, etc

imaj na umu vecitu istinu, da onaj kome eskalacija vise odgovara, taj ce da je izazove

ne gledaj nikad na izgovore za eskalaciju, i ulogu zrtve. ona uvek bude lazna. uvek.

Zar nisi video kako su prosli tenkovi i jedne i druge strane u ovom sukobu u Siriji i Jermeniji takodje, bez obzira da li su zapadne ili ruske proizvodnje buse ih ko kante. Ukrajinci primaju sve bez obzira na kvalitet, nemaju bolje.

Glupo mi je da pričam sa ljudima koji se baš toliko ne razumeju u problematiku

Mešate borbe na liniji fronta sa udarima po dubini neprijateljske teritorije, zar zaista misliš da borbe koje se sada vode oko Soledara i Bahmuta mogu da idu bez oklopa. Svako oružje ima svoju namenu, to bi bilo isto kao da ja sada pitam zašto ne dejstvje HIMARS kada padaju Soledar i Bahmut, što ga ne uključe u dejstvo kad je spasonosno oružje.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back