Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.702
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

post je vidljivo sarkastican, al sta zna jedna baba seraSvatko ulazi u rat samo radi svojih interesa. Tu mantru o pobratimstvu lica u svemiru ostavi Tinu.
i opetČeška sobarica je mudrija od tebe.
Ovde sam prestao da čitam.Kontroliši se malo, svakih 5 minuta izbaciš istu vest
Poginuo čovek, pokoj mu duši, nije ni prvi ni poslednji
Malo respekta za visokog oficira koji je poginuo na prvoj liniji fronta izvlačeći ranjenike.
Mislim da bi za tebe bilo najbolje da uzmeš par dana slobodno sa foruma dok se ne završi priča sa Bahmutom, kako si krenuo srčka će te lupiti do kraja, iskuliraj malo, kontroliši se.
Gle, jos ima zgrada u vertikalnom polozaju....Овако Бакхмут изгледа данас
![]()
Kontroliši se malo, svakih 5 minuta izbaciš istu vest
Poginuo čovek, pokoj mu duši, nije ni prvi ni poslednji
Malo respekta za visokog oficira koji je poginuo na prvoj liniji fronta izvlačeći ranjenike.
Mislim da bi za tebe bilo najbolje da uzmeš par dana slobodno sa foruma dok se ne završi priča sa Bahmutom, kako si krenuo srčka će te lupiti do kraja, iskuliraj malo, kontroliši se.
Zar nisi video kako su prosli tenkovi i jedne i druge strane u ovom sukobu u Siriji i Jermeniji takodje, bez obzira da li su zapadne ili ruske proizvodnje buse ih ko kante. Ukrajinci primaju sve bez obzira na kvalitet, nemaju bolje.Ajdeeee
Koji si ti genije i vojni strateg, grešni Ukrajinci traže najmanje 300 tenkova a šalju im se tenkići iz "Alo, alo" uz objašnjenje "rekao Djura da je to zastarelo".
Videćeš koliko je zastarelo kad Ukrajinci ostanu bez ovoga što im je preostalo.
Ти видиш рат у Русији. Не видиш га уопште у Украјини. Видиш оно шта желиш да видиш јер усташе пате више од Укра због распада Украјине.Ja ne znam šta vi gledate, ali ja vidim da se Rusi bakću oko par sela u istočnoj ukrajini, i gađaju trafostanice, ono, o čemu vi ljudi pričate?
Samo ti pod.jebavaj i smej se, znaš i sam da za Ukre dugoročno ne valja sve ovo. Možemo, kao što kaže Milanović Z. , da se smejemo ruskom sporom napretku, ali oni iz dana u dan napreduju. Ma nek imaju 30 puta veće gubitke, nek im treba 5 meseci, Ukrajina za to vreme ne može ni da odbrani teritoriju, a kamoli da je osvaja.
Ти видиш рат у Русији. Не видиш га уопште у Украјини. Видиш оно шта желиш да видиш јер усташе пате више од Укра због распада Украјине.
Smisao bas kako sam karikirao, mi ugrozavamo druge ali ako se neko usudi da UGROZI TERTORIJU RUSIJE upotrebicemo nuklearke. Ne brini to se nece desiti zna on dobro kako bi se zavrsila ta avantura.ma bas je to rekao ili je u pitanju tvoja autorska sloboda ?![]()
sta me tacno pitas,A ko je na Majdanu ubijao ljude iz snajpera?
Zar nisi video kako su prosli tenkovi i jedne i druge strane u ovom sukobu u Siriji i Jermeniji takodje, bez obzira da li su zapadne ili ruske proizvodnje buse ih ko kante. Ukrajinci primaju sve bez obzira na kvalitet, nemaju bolje.
Јако поуздан Страјкер