Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema zime za NATO pakt u Donjecku, @Tvin Konza je aktivirala elitnu 53. udarnu briselsku pozadinsku brigadu

Uskoro stizu na front

Pogledajte prilog 1281946
Im se ne desi nešto ovakvo? Medvedi je mnogo drčna životinja, kad doVati ne zna kad je dosta. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

D7EDD55D-4158-4D0A-BE60-A240BED45482.jpeg

Trodnevni rat supersile se pretvorio u groblje za stotine hiljada orka. Kad ne može Kijev, može Soledar. S tim da, kako sad stvari stoje, ni Soledar ne može.
ko te lagao da je trodnevni? ja sam čuo da će Ukrajina pasti za tri sata???

opet debilizmi od naci botova o tkz trodnevnom ratu.. kad ih pitaš gde je, ko i kada od Rusa to izjavio naravno da nemaju pojma.. ubedili sami sebe u ovu laž..tj ubedili ih naci eu mediji

To je politička proba, a ne vojna pomoć, iebote kako vi ljudi ništa ne razumijete 🙄🙄🙄

Politička proba, ajdeeee, pa dokle misle da probaju

Dok je istočna Evropa dala sve što ima i bez rezerve, dotle najveće države cinculiraju.

Objektivno nije da imaju monogo i da daju, kad pošalju ovih 10 celoj UK ostaje manje od 200 upotrebljivih tenkova ali zašto onda lože ove grešne Ukrajince i šalju im neke zastarele i nepotrebne sisteme a sve što valja šalje se na kašičicu ili se ne šalje uopšte.

To samo pokazuje koliko su tenkovi beznacajni u danasnim uslovima ratovanja i kolika je grcka vojska zaostala u odnosu na vojske pomenutih drzava.

Ajdeeee

Koji si ti genije i vojni strateg, grešni Ukrajinci traže najmanje 300 tenkova a šalju im se tenkići iz "Alo, alo" uz objašnjenje "rekao Djura da je to zastarelo".

Videćeš koliko je zastarelo kad Ukrajinci ostanu bez ovoga što im je preostalo.

ko te lagao da je trodnevni? ja sam čuo da će Ukrajina pasti za tri sata???

opet debilizmi od naci botova o tkz trodnevnom ratu.. kad ih pitaš gde je, ko i kada od Rusa to izjavio naravno da nemaju pojma.. ubedili sami sebe u ovu laž..tj ubedili ih naci eu mediji
Ako mi nesto ide na zivce je ovaj uporan spin da je neko tamo u Rusiji izjavio da su planirali rat za 3 dana da zavrse.
Doduse mogli su teoretski,lansiraju salvu nuklearnog oruzja i kraj price.

Malo ruskih boleština, važno je ovo vidjeti da se shvati koliko je ta država propala

Andrej Guruljov, umirovljeni ruski vojni zapovjednik i sadašnji član ruske Dume, zatim tvrdi da Francuska postaje priznata strana u sukobu ako počne "otvoreno nanositi štetu, ne bojeći se ničega". "Francuska ne bi trebala postojati. Francuska je postajala, a sada je više nema. Bi li se itko zbog toga ljutio?", kazao je Guruljov.

Boleština opako napreduje!

Politička proba, ajdeeee, pa dokle misle da probaju

Dok je istočna Evropa dala sve što ima i bez rezerve, dotle najveće države cinculiraju.

Objektivno nije da imaju monogo i da daju, kad pošalju ovih 10 celoj UK ostaje manje od 200 upotrebljivih tenkova ali zašto onda lože ove grešne Ukrajince i šalju im neke zastarele i nepotrebne sisteme a sve što valja šalje se na kašičicu ili se ne šalje uopšte.

Političke probe se rade od prvog dana, prvo se slala humanitarna pomoć, pa šljemovi, pa pomalo streljivo, pa nešto stare opreme, pa vozila, pa sramežljivo pokoja haubica, pa himarsi, pa oklopna vozila, pa pzo, pa sad ide kao desetak tenkova, pa će biti još svega i svačega, daleko je to za vas koji ništa ne razumijete :klap:

A Putko rekao da će strašno naiebati svi koji budu pomagali ukrajini 🤣🤣🤣

Putko, da je čovjek od riječi i da ima muda, je trebao udariti na prvu državu koja je poslala pomoć ukrajini, ali niti je od riječi niti ima muda, skuhat će ga ovi zapadni hohštapleri ko žabu :klap:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back