- Poruka
- 187.854
Preko 70 mrtvih NATO paktovaca, a 100 ranjeno u napadu na bazu NATO pakta u Krematorsku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iran ne napada UkrajinuRusija planira dugoročnu kampanju iranskih napada bespilotnim letelicama
Koliko si nam ti genijalan, nema da ubijete vi 400 Rusa do kraja vaše Ukropistanije, imaće Druga “Srbija” kog da oplakuje i opasnost da na nju EU ukazuje.A Tihi se javlja ranom zorom,pre uzimanja terapije
nego bre,jel te mnogo pogodilo onih 400+ ruja što ih je himars potrošio sa 4 rakete
Pa da, vi rusosiiti ubijate pravoslavne Hriscane
nema potrebe da ga pravimo...Nemojte da ga pravite ludim.
More to se obori začas, samo ustanove da nema više radio veze, internet ne radi, telefoni mrtvi, pa krenu izveštaji o pečurkama do na vrh stratosfere, svuda redom. Da vidimo Bajdena tad, dal će da se oglasi.Putin će "dokrajčiti" Ukrajinu iscrpljivanjem?
Rusija planira dugoročnu kampanju iranskih napada bespilotnim letelicama kako bi "iscrpila“ Ukrajinu, izjavio je danas predsednik Volodimir Zelenski.
IZVOR: INDEX.HR PONEDELJAK, 2.01.2023. | 22:06 -> 23:32
Podeli
![]()
. EPA-EFE/ALEXEI DANICHEV/SPUTNIK/KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT
"Imamo informacije da Rusija planira dugoročne napade korišćenjem bespilotnih letelica Šahid“, rekao je Zelenski u video obraćanju tokom noći.
"Verovatno se računa na iscrpljivanje. Iscrpljivanje naših ljudi, naše vazdušne odbrane, naše energije“, rekao je on. Ukrajina je, istakao je Zelenski, morala da "deluje i učini sve da teroristi ne uspeju u svom cilju“.
Novogodišnji napad na Ukrajinu
Rusija je novu godinu dočekala noćnim napadima na ukrajinske gradove, uključujući i prestonicu Kijev, stotinama kilometara od prve linije fronta. Moskva je, nakon što je 31. decembra ispalila desetine projektila, 1. i 2. januara lansirala desetine dronova iranske proizvodnje Šahid.
Ali Kijev je danas saopštio da je oborio svih 39 dronova u poslednjem talasu napada, od kojih su 22 oborena iznad prestonice. Kijev je rekao da je nova taktika znak ruskog očaja nakon što je Ukrajina poboljšala svoju sposobnost da brani sopstveni vazdušni prostor.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=01&dd=02&nav_category=78&nav_id=2268023
Jedan dron Geranijum kosta 10-20.000 dolara. Jedna raketa PVO da se taj dron obori kosta od 40K $ do 400K $
A vecina promasi cilj zbog malog radarskog odraza drona.
Sve u svemu prdnuli ste u cabar.
Šta drugo komentirati na ruski propagandni film??Sasvim očekivana glupost od nekoga ko lagano ukrcava M777 u helikopter, jer je ista sasvim lagana.
Bilo bi vrhunsko iznenađenje da napišeš nešto smisleno. Otiš'o kaplar da piša pa koristiš priliku? Čim ostaneš bez kontrole sva glupavost izbije na površinu.
E sad ću da ti pomenem nekog, znaš! Za razliku od tebe što si trčala u Mirin Jul ja sam iš’o da se bijem s Zlobinom policijom, a i pre toga me ‘99. nisu tražili nego sam se sam javio!Znači sad odjednom podržavate izdajnike i strane plaćenike?
A 2000. godine je to bio kardinalni greh s Otporom
‘Oće, to, ‘oće. Troluj, samo vam to preostaje.pazi ruje ebe ta osmica
kada oni ginu,umanje 8 puta,a kada govore o ukrajinskim gubicima povećaju osam puta
izračunaće se danas
Proklete nadzorne kamere, sve snime...Jeftina nacistička propaganda. A i ti si onakav kakva ti je propaganda.
Evo tvojih Ukra, da nam se Drugosrbijanci ponose:pazi ruje ebe ta osmica
kada oni ginu,umanje 8 puta,a kada govore o ukrajinskim gubicima povećaju osam puta
izračunaće se danas
Vladimir Solovjov je u svojoj emisiji na ruskom državnom TV kanalu Rossiya 1 pozvao Ruse da se ne boje smrti, naglasivši da je "život jako precijenjen", a smrt ionako neizbježna. Gosti su podržali njegovo stajalište, optužujući svoje sugrađane da su ranije živjeli iz dana u dan, a da sada imaju "nematerijalni san, viši cilj".
"Život je jako precijenjen. Zašto se bojati onoga što je neizbježno? Pogotovo kad idemo u raj. "
Potpuno ludilo i potpuni rasap ruske države i ruskog društva. Da, to su ti Tixijevi predvodnici Novog Svjetskog Poretka, pravoslavno talibanski mentalni bolesnici, idu u borbu protiv Sotone.
A Ukrajina nije još ni počela. Šta tek čeka rusko društvo?
1999 su našli izgovor, where there's a will, there's a way, a Ukri pretili nekakvim članstvom, samo nije Krim Kosovo, tu su se zeznuli, samo malo, evo ovolišno. I tako pkašili Ukri ježa golim nečim, a jež ne bude lenj.Šta bre ti izvodiš to naglašavajući ono što je bilo pre 75 godina???
Kakav je izgovor za to,u današnje vreme?
Pa i mi danas veličamo četnike,koji su se zajedno sa ustašama,nemcima i ostalim g.ovnima,povlačili prema Austriji da pobegnu od partizana i crvene armije...
Eno ih gore u Sloveniji,svi zajedno sahranjeni jedni pored drugih...
Jel to treba da bude izgovor i da nas neko napadne u 2023 oj?
Ne bore se za slobodu, nego da porobe one koji sa njima ne žele dalje. Ima veoma velikog procenta ljudi koji žive na teritorijama gde se ukrajinski nije nikad u istoriji govorio, sve ovo što je prikazano kao Novorusija su naseljavali kad i Rusi, i tim ljudima bi sad da komanduju, ali nije im to Srbija. Svako živ tamo zna da im nema spasa, samo se uzdaju da će zapad nekako da “obuzda Rusiju” ako budu dovoljno dugo pružali otpor.Ne podrzavam nikakvo namerno ludilo.
Stvar je samo biti realan i razdvojiti dobro i zlo.
Moja ćerka kad ne valja,ja kažem
Moja majka kad ne valja,kažem
Moj narod,kad čini zlo,ja kažem
Ja kad pogrešim nešto,priznam...
Ljude delim samo na dobre i zle,i nikako drugačije...
Mrzeti kolektivno neki narod koji se trenutno bori i gine za svoju slobodu,a veličati kolektivno drugi narod koji mu želi oduzeti zemlju i slobodu,je čisto ludilo...
Da, ali ovo nije samo jedan zalutali bolestan pojedinac.Ne podrzavam nikakvo namerno ludilo.
Stvar je samo biti realan i razdvojiti dobro i zlo.
Moja ćerka kad ne valja,ja kažem
Moja majka kad ne valja,kažem
Moj narod,kad čini zlo,ja kažem
Ja kad pogrešim nešto,priznam...
Ljude delim samo na dobre i zle,i nikako drugačije...
Mrzeti kolektivno neki narod koji se trenutno bori i gine za svoju slobodu,a veličati kolektivno drugi narod koji mu želi oduzeti zemlju i slobodu,je čisto ludilo...
Miki Maus ozbiljno prezentira "Real Country".1999 su našli izgovor, where there's a will, there's a way, a Ukri pretili nekakvim članstvom, samo nije Krim Kosovo, tu su se zeznuli, samo malo, evo ovolišno. I tako pkašili Ukri ježa golim nečim, a jež ne bude lenj.
Pošto Ukri jako polažu na svoju etničku različitost i posebnost, evo im etnolingvističke mape Zelenog Rajha:
Pogledajte prilog 1278888

Za očekivati je daljnji proces derusifikacije Ukrajine. Putin je uništio svaku budućnost Rusa u Ukrajini, ako mazne neki komadić teritorija, super za njega, ali izgubio je kompletnu Ukrajinu, zauvijek, uz dramatične posljedice za Rusiju i potpuni raspad ruskog društva.Ne bore se za slobodu, nego da porobe one koji sa njima ne žele dalje. Ima veoma velikog procenta ljudi koji žive na teritorijama gde se ukrajinski nije nikad u istoriji govorio, sve ovo što je prikazano kao Novorusija su naseljavali kad i Rusi, i tim ljudima bi sad da komanduju, ali nije im to Srbija. Svako živ tamo zna da im nema spasa, samo se uzdaju da će zapad nekako da “obuzda Rusiju” ako budu dovoljno dugo pružali otpor.
Тема је руско-украјински сукоб, зато причамо о Русима иначе у животу да ти искрено кажем боли ме она ствар и за Русе и за Украјинце јер сматрам да имамо довољно својих проблема.Зашто сам споменуо ове државе?Па зато што постаје јасно шта се дешава, Русија се пребацује на азијско тржиште, чак и фудбалске клубове сада позицинира у Азији.То су факти то се дешава а да ли је добро или лоше за Русију и Европу показаће вријеме.Kakve veze ima broj stanovnika. Pa Banglades je mnogoljudniji od Rusije, pa kad si ga pomenuo u zivotu? Nikad, a o Rusiji njaske od jutra do mraka...