psmaniac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.546
Па ми смо небески народ! Нови Израиљ са вером у Христа и васкрсење.Kad zaigra mečka drž' gaće, svaki put izginete u milionima![]()
Нисмо као ви тисућљетни материјалистички подрепаши склони геноцидним испадима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па ми смо небески народ! Нови Израиљ са вером у Христа и васкрсење.Kad zaigra mečka drž' gaće, svaki put izginete u milionima![]()
Ahačitao sam na indexu u komentarima
a dobro, možda i nije tačno, možda je to samo iluzija
meleona, meleona druže!Ko je bre ljubomoran, šta lupetaš i izmišljaš?
Pazi pakosnog ustašu kako pravi razliku između "susjeda" koji su poklali 700.000 Srba u WWII, proterali i ubili preko
500.000 Srba u "Oluji" i "Bljesku", a navodno nisu nacisti i Rusa koji su ušli u Ukrajinu da zaštite svoj narod, a ti ih
nazivaš nacistima?
Pa vas rvate su hteli da stave u rezervat posle WWII kao dokazano genocidnu naciju.
Sutra oblačiš uniformu i na Kosovu.Šta nemaš nemačku ili američku klimu??
Kakav ti je to Hyundai,jbt???
Rece mi tvoja stara pre nego sto se zagrcnulaJa bi prije rekao da je tvoj fetiš da gutaš ruske prirodne bjelančevine. Žene potvrđuju da je to dobro!
Samo u četničkom mozgiću.Pazi pakosnog ustašu kako pravi razliku između "susjeda" koji su poklali 700.000 Srba u WWII, proterali i ubili preko
500.000 Srba u "Oluji" i "Bljesku", a navodno nisu nacisti i Rusa koji su ušli u Ukrajinu da zaštite svoj narod, a ti ih
nazivaš nacistima?
Pa vas rvate su hteli da stave u rezervat posle WWII kao dokazano genocidnu naciju.
Aha
I ja svašta čitam na ovom forumu
Dok ne stavis wattmeter na utikaci pa lepo vidis koliko trosi , bas cu ja da verujem da trosi 1KwGlupost. Inverter 12000 btu ili kako on kaže 3,5kW ima maksimalnu potrošnju od 1kW na sat, ali troši znatno manje. Zato se i izražava u BTU.

Ha,ha mislili ste ljude da tankujete sa vakcinama posto nafte nemate...e pa i tu ste izvisili.Zašto me ne čudi da si antivakser![]()
Dejan Beric odavno nije video front. Sedi u Moskvi, vodi propagandu za Balkanske naivcine i "obucava" dobrovoljce iz Srbije.Deki Terminator, koji se bori u DoMbasu da sacuva obraz svekolikom srBstvu?
Šta misliš, da li on, dokazani vegan, guta. Filozofsko pitanjeJa bi prije rekao da je tvoj fetiš da gutaš ruske prirodne bjelančevine. Žene potvrđuju da je to dobro!

Ni utehu nećete dobiti. Propast.Utešna nagrada nam je rasap od Rusije
Kakav je ovo mozag uspio povezati, svaka čast.Ha,ha mislili ste ljude da tankujete sa vakcinama posto nafte nemate...e pa i tu ste izvisili.
Može propast, dealNi utehu nećete dobiti. Propast.
Za Dinamoza kog su Hrvati navijali 1389-te ?
I sve se zeleniLancet izazvao veliki vatromet:
Naravno, vašaMože propast, deal
Začas ti objasni distribucija. Maksimalna snaga nije isto što i prosečna potrošnja.Dok ne stavis wattmeter na utikaci pa lepo vidis koliko trosi , bas cu ja da verujem da trosi 1Kw
Furaju se na ovogMhmhmhm, nebeski narod? Ja taj narod malo drukčije zamišljam.
Pogledajte prilog 1270751