Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Recimo liti mi radi cilu noć u sobi hlađenje, stavim 23 stupnja, jer niže od toga se smrznem, za 10 sati rada potroši 0,5kWh, tako stoji na vatmetru. Pa sad ti viid jel to puno...suština invertera je da na početku rada vuče puno, nakon sat rada, drastično opadne potrošnja i u niskom režimu potrošnje radi, dok je ne isključiš.

Ne može tvoja klima u Srbiji biti efikasnija od moje u Dalmaciji, po pitanju grijanja, jer se ja nalazim u najpovoljnijem klimatskom području po pitanju grijanja u Europi, a o tome ovisi učinak klime. I uz to mi je grijanje energetski razred A+++, dakle najveći koji je postojao, lani su uveli nove klasifikacije.
Pogledajte prilog 1270753
Recimo ta tvoja klima u Dalmaciji bi imala 50% veći učinak grijanja, nego ga ima u Srbiji. Pogledaj klimatske zone na karti.
Dobro, znam sve, zabuna je ispala oko merne jedinice. I da, velika je potrošnja za inverter, bar po deklaraciji proizvođača za maksimalnu potrošnju, upoređujem sa mojom iste snage gde je deklarisano 1,05kW. (mislio si 5 kW za 10 sati rada, verujem), 'ajd sad da se vrnemo na temu.

EU postigla dogovor od 20 milijardi eura za neovisnost o ruskom plinu i nafti
EUROPSKA unija je učinila korak naprijed prema stjecanju neovisnosti od uvoza ruskog fosilnog goriva i diverzifikaciji energetske opskrbe i zelenoj tranziciji nakon što su u srijedu eurozastupnici i Europsko vijeće postigli provizorni dogovor REPowerEU, što je dopuna nacionalnim planovima oporavka i otpora.

>> Opširnije

Hajde pročitaj samo komentare ispod vesti pa se javi sa zaključcima

To nisu Srbende, Hrvati su ostavljali komentare

Kojim drugima? Slovenskom braćom? Možda Hrvatima, Poljacima, Bugarima i ostalim Slovenima? Sa takvim pričama, igrajući na emocije, su Hrvati dvaput uništili Srbe. Hoćeš i treći put? Mene ne zanimaju nikakva "slovenska braća", jer tako nešto ne postoji. Zanima me samo dobrobit mog naroda. A vas koje zanimaju "slovenska braća", pazite da ne pređu Hrvati i treći put.
Ovde su puni sebe, oni su naci-NATO, naci-EU, niko im ništa ne može, proterali su Srbe i još dolaze kod njih da ih vređaju, a niko im ništa ne može. Pogledaj ih samo na forumu. A onda će se sve to raspasti, pa će se setiti svoje "slovenske braće" Srba kad im svi okrenu leđa. A vi ćete sa bolećivošću opet da nasednete na istu priču i kmeketanje. Zaboravićete šta su ovde pisali i šta su kroz istoriju radili. Jer - "slovenska braća". Neka hvala. Takve ideje treba u korenu sasecati, kao i jugoslovenstvo.
nije reč o slovenskoj braći već su najpre svi ljudi braća. neki bliža neki dalja.

važnija stvar od bratstva jeste očuvanje vlastitog bića. vidi prosto ovako: ako drugi jede govna trebaš li ih i ti jesti?

neispravna je dakle njihova politika vlastitog interesa bez uvažavanja drugih. budemo li kao oni bićemo i isti isprdak kao i oni. zabadava drugi tor.

Koji koorac se raspravljaš sa tupsonima, pa vidiš da pojma nemaju ali im je bitno da kroz primitivizam liječe svoju intelektualnu inferiornost. Ono, panglu Snouden i ekipa koji klimu nije ni vidjella, idu nešto komentirati.
Genije, kod mene u zgradi ima centralne klime i tako me zbog nje porežu da bih svakom od Ukro navijača naplaćivao dvostruko toliko dodatnog poreza za Klovnove privatne troškove i da mu se nade za period kad bude šef vlade u izbeglištvu.

EU postigla dogovor od 20 milijardi eura za neovisnost o ruskom plinu i nafti
EUROPSKA unija je učinila korak naprijed prema stjecanju neovisnosti od uvoza ruskog fosilnog goriva i diverzifikaciji energetske opskrbe i zelenoj tranziciji nakon što su u srijedu eurozastupnici i Europsko vijeće postigli provizorni dogovor REPowerEU, što je dopuna nacionalnim planovima oporavka i otpora.

>> Opširnije

**** se Švabe, šibaju svaki mjesec novih 700 MW solara

Germany installed 706.5 MW of solar in October​

Germany added 6.1 GW of new PV systems in the first 10 months of 2022.

https://www.pv-magazine.com/2022/12/01/germany-installed-706-5-mw-of-solar-in-october/

i Poljaci šibaju solare, kao da sutra ne postoji:

Poland installed 3300 MW of solar in January-August period​

https://www.pv-magazine.com/2022/10/20/poland-installed-3-3-gw-of-solar-in-january-august-period/

Pravo je pitanje zašto Rusi prodaju i dalje naftu i plin Zapadu, a taj isti Zapad šalje oružje koje pada po ruskim glavama, već deset mjeseci. I još su im ukrali 300 milijardi ruskog keša.
Loša ti logika, ovi bi slali oružje i da Rusi ne prodaju Zapadu, ovako ispada da Zapad finansira Rusiju i njenju ekonomsku sposobnost da izdrži sankcije i da može da ratuje u Ukrajini praktično sa čitavim Zapadom.

Zašto onda plačeš što Rusi pustoše Ukrajinu? Ostaće im dobar komad, doduše propisno kalibriran. :D
Povući ću ti jednu paralelu...ruski napad na Ukrajinu je isto kao da vi napadnete BiH, dobro razorite i osvojite istočni dio RS. Tako i Rusi razjebali svoje u Ukrajini , a Mariupolj se može usporediti sa Bijeljinom, recimo vi osvajate Bijeljinu dva mjeseca i slavite to kao pobjedu, a rušite i ubijate svoje ljude. Baš izigravate idiote.

Vrhovni komandant NAFO :D

DADDBF2B-8E44-4758-9FB6-BA958AADE6E6.jpeg

Поприличан геноцид.

Избрисао им је државу, не могу да се пријаве:
ukrajina.twiter.deleted.png

Тредови "рат у Украјини" су ишчезли
а нестају и твитови у којима се спомиње "руска агресија".

Савјетник и главни преговарач, Подољак, помало пријетећи, каже:
---
"Исчезновение "войны в Украине" из трендов "Твиттера". Радикальное урезание охвата твитов с упоминанием о российской агрессии. Невозможность зарегистрироваться и войти в аккаунт с украинского номера. Илон Маск, интересно, увидим ли мы когда-нибудь Twitter Files об осени – зиме 2022 года?", - говорится в сообщении Подоляка."
https://www.rbc.ua/ukr/news/zelenskiy-doriknuv-masku-tsenzuruvanni-twitter-1670956996.html
---

Идиоти су мислили да могу да га ставе на
листу за одстрел (Миротворац) без икаквих последица.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back