Brainpain
Aktivan član
- Poruka
- 1.970
Baš i ja gledam taj zeleni, fensi kauč iz1977.Na kauču kupljenom 1980, dok je još TITO bio živ.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš i ja gledam taj zeleni, fensi kauč iz1977.Na kauču kupljenom 1980, dok je još TITO bio živ.![]()
Imam dvi inventarske klime u stanu od 3,5KW i druga od 2,6KW, kod mene kada je najhladnije ne bude ispod nule.Ti za početak obezbedi sebi da ne moraš u perjanoj jakni da sediš u stanu.

oh to gresis samo tako dok ima poljaka rumuna baltickih patuljaka i ove balkanske nato mavre oni nece presusiti sa topovskim mesom a kad nestane bacit ce fince svedjane i nemce ako zatreba tek kad se to unisti onda ce mozda statiKrenuli su na Rusiju da je pokradu kao Libiju, Irak..... kao sto kradu sve ove nesrecnike koje nazivaju saveznicima a u crno su ih zavili. Odavno je svima jasno na cemu se zasniva zapadni standard. Samo rajfajzen banka je uvecala svoj profit 300X kad se prosirila na bivse istocnoevropske zemlje posto su im njihove banke unistili. Niko od njih im se nije mogao suprotstaviti ali Rusija moze. Sve je manje topovskog mesa za njihove pljacke, posle Ukrajine su ugasili...zato su pogubili sve kriterijume pa pljackaju ruske gradjane po svojim zemljama, rusku imovinu, uvode sankcije ruskim mackama i Cajkovskom. Ceo svet to vidi i jedva ceka da ih rusi sahrane.
Znam, jer je to moj pokojni dida ima u stanu u Splitu, a oni su uselili u taj stan 1979...Baš i ja gledam taj zeleni, fensi kauč iz1977.

cini mi se da ce vatikan prestati da postoji nakon ovoga velikog svetskog rata koji dolazi
I na zapadu kapiraju da Ukri gube.Vladimir Putin will win the war in Ukraine if he can drag the conflict into the winter. In this case, Ukraine will quickly lose its power, freeze and surrender, writes Bloomberg..
![]()
Ok,zbog cega ga i dalje kupuje ?Ne sekiraj se ti za Europu. Inflacija je vecim djelom poslijedica Corona krize i predugog perioda niskih kamata, a samo dijelom zbog rata u Ukrajini. Europa ne zeli vise rusku naftu i plin spremna je zbog svoje sigurnosti da plati odredjenu cijenu da unisti rusku ekonomiju do temelja, a ta cijena nece biti pretjerano velika.
Inventar:Spisak stvari koje se nađu prilikom nekog pregleda, odnosno popisa naziva se inventar. Inventar se takođe koristi da označi spisak svih pokretnih stvari koje spadaju u sastav nekog imanja ili preduzeća.Imam dvi inventarske klime u stanu od 3,5KW i druga od 2,6KW, kod mene kada je najhladnije ne bude ispod nule.![]()
Ti si iz Argentine ili Srbije
Potpuno razorili zgradu, ahahahahaKako sad ovo? Rusi onom preciznom municijom koju uopšte nemaju potpuno rasturili zgradu okupacione Ukro administraciju u Hersonu. Dakle, kako im je uspelo kad nam NAFO probi uši da Tornado-S ne postoji?
Samo u tvojim snovima... ali dobro, kad se probudis, sve ce ti biti jasno. Sad nije! Sanjas.I na zapadu kapiraju da Ukri gube.
Prvo nauči da nije “invertarski” klima uređaj nego klima uređaj sa inverterom:Imam dvi inventarske klime u stanu od 3,5KW i druga od 2,6KW, kod mene kada je najhladnije ne bude ispod nule.
Ajde ne lupaj, ne moze da razvija tehnologiju neko ko je iza resetaka u kavezu i ko se bori za goli opstanak umiruci od gladi. Videcemo ih sad kad im rusi stave tacku na pljacku kako ce da razvijaju tehnologiju. Kinezi ih vec sad za rucak jedu.Koliko gluposti u jednom postu.
Bogatstvo zapadnog svijeta se zasniva na njihovom drustvenom uredjenju, mentalitetu i radnoj etici. Ti faktori su im pomogli da u zadnjih 300 godina budu predvodnici razvoja modernih tehnologija koje su unaprijedjivale citavu civilizaciju i omogucavali ekonomski rast koji je olaksavao zivot svima.
Malte ne sva tehnologija koju danas koristis je produkt zapadne inteligencije.
Za resurse koje su prodavani zapadu, Rusi su dobijali trzisnu cijenu. Prosle godine nekih 400 milijardi $. Dakle o nikakvoj pljacki nije rijec, nego vise o ruskom parazitiranju. Dakle, dok zapad razvija tehnologiju, dizajnira i proizvodi robu, Rusi ne rade nista no vade sirovine sa koloniziranih podrucja Sibira.
Ali uskoro ce shvatit da im ti resursi ne znace puno bez potraznje sa zapada.
Zastava EU nad impozantnom gomilom šuta.Jašta
A flag of the EU (European Union) hangs outside The Kharkiv Region State Administration Building.
Pogledajte prilog 1270725
Sanja, dok se vi baškarite u kremlju. Sila ste!Samo u tvojim snovima... ali dobro, kad se probudis, sve ce ti biti jasno. Sad nije! Sanjas.
Hitler je slao nemacku decu na front kad su mu se rusi primakli.oh to gresis samo tako dok ima poljaka rumuna baltickih patuljaka i ove balkanske nato mavre oni nece presusiti sa topovskim mesom a kad nestane bacit ce fince svedjane i nemce ako zatreba tek kad se to unisti onda ce mozda stati
Opet gluposti. Kinezi uglavnom i danas kopiraju tehnologije ili direktno proizvode po licencama zapadnih firmi.Ajde ne lupaj, ne moze da razvija tehnologiju neko ko je iza resetaka u kavezu i ko se bori za goli opstanak umuruci od gladi. Videcemo ih sad kad im rusi stave tacku na pljacku kako ce da razvijaju tehnologiju. Kinezi ih vec sad za rucak jedu.
Ahaha koji vic , tako po tebi radi ekonomija?Normalno imaju višak koji ostaje jer se ne trosi na uvoz sa Zapada ..
Opet se lektor, javio(krivi tražilicu dala mi je krivi prijedlog za riječ)...na to ste spali, izigravanje grammar nazi-a. Čuješ treba vježbat, kad se prisjednite sa ruskim nacistima.Prvo nauči da nije “invertarski” klima uređaj nego klima uređaj sa inverterom:
https://www.metropolitanairconditio...out-inverter-air-conditioner-vs-non-inverter/