- Poruka
- 11.007
A ima li čopor hijena sa zapada nešto slično? Pitam za drugaricu ...ovako se pravi artiljerija, imaju li rusi nešto slično?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ima li čopor hijena sa zapada nešto slično? Pitam za drugaricu ...ovako se pravi artiljerija, imaju li rusi nešto slično?
Ма не може бити, све и кад би желео, а свакако не жели. Није за поређење.on je ruski milosevic. Srba je saka jada, a kolko ce Ruse kostati to sve, ufffff.![]()
Ekipa PRISUTNAA ima li čopor hijena sa zapada nešto slično? Pitam za drugaricu ...
Pogledajte prilog 1269880
ne znam, nista to na dobro ne ide i ne izgleda.Ма не може бити, све и кад би желео, а свакако не жели. Није за поређење.
I sad mi oslobađano Rusiju od Mongola. Vraćamo uslugu.Rusija je oslobodila celu Evropu od nacističkog zla ...I opet će ako Bog da sreće ...
ko je vas nahuskao? Svaki put kad ste imali priliku ispali ste gowna.Tu vašu mitomaniju o ugroženosti rusa/srba više nitko u svitu ne puši.Nahuška ih Putin,isto ka Slobo hrvatske srbe.
Vaš Verden, a još gubite, i to je takva grozna kasapnica da je strašno gledati, evo samo koliko je izginulo novih Azovaca iz Koprivnickog:Koliko ono osvajate Bahmun, 6 mjeseci??? I to je to od Rusa??? ruski Verdun.
674 nove slike u inkubatoru hohlov za 3 dana, a to su samo oni čija se imena znajuVaš Verden, a još gubite, i to je takva grozna kasapnica da je strašno gledati, evo samo koliko je izginulo novih Azovaca iz Koprivnickog:
Pogledajte prilog 1269887
Ali pazi, situacija je potpuno suprotna: USA može voditi i izdajica poput Trampa i senilni starac poput Bajdena a da i dalje funkcionira. Dakle, čak i da si ti predsjednik USA ništa se dramatično ne bi desiloovom treba da ponude asistirano samoubojstvo, da postede ameriku od blamiranja pred svetom
Kina i Indija koriste priliku da cerupaju Rusiju.Pokazi mi samo jednu izjavu zvanicnika koji kazu da je Rusija u pravu, tu ne racunam debelog Kima i Lukija. Tacno da Amerika ne odredjuje politikiu Kini i Indiji i oni bi se izjasnili u korist Rusije da Rusija nije zasrala ovim ratom.ti prosto lazes, jer od kine i indije je vec amerika trazila da lupe sankcije, i zamrznu ruske devizne rezrve - nije se desilo, samo je zapad ujedinjen, ostatak sveta radi u ruskom interesu sve do sada, a zapad uopste ne zarezuje.
uostalom sta znaci BRICS? jel njima amerika odredjuje politiku? slovo i je indija, slovo c je china, ti prosto mastas i izmisljas, kina i indija su u savezu sa rusijom, i u slucaja rata naravno,a ne samo ekonomije
Vidim da imaš neobičnu toleranciju ratnih zločina, pitam se zaštoOvaj je imao sreće da ga nije uhvatio Vagner, posle ukrajinskih ubijanja zarobljenika i streljanja civila su prestali da zarobljavaju:

Košta Klovnova vladavina, a tek će biti.674 nove slike u inkubatoru hohlov za 3 dana, a to su samo oni čija se imena znaju
Naci, hajde nas još ubeđuj da USA ima umetnu inteligenciju, a na čelu države uvek prirodnu budalu ... Nešto tu ne štima - zar ne? Biće da u tvojoj tikvari ima puno promaje, a nedostaje ti i znanje ...Ali pazi, situacija je potpuno suprotna: USA može voditi i izdajica poput Trampa i senilni starac poput Bajdena a da i dalje funkcionira.
Čuo sam da je cura stisnula zeleni gumb na Hajmarsima.Oni sretniji će omastit brk sa djevicama![]()

Pa rekla je Lajava. a to je bilo pre početka ove faze u Bahmutu.Mene samo zanima, ako je umrlo 10,000 od februara do avgusta, koliko je umrlo od avgusta do sada?
Smeće se na smeće meće ...Taj nacista nije im`o sreće ...Novo obaranje Ukro helikoptera, pri kraju je ona Bajdenova donacija otetih helikoptera prvobitno doniranih Afganistanu za transport bolesnika u planinskim predelima.

nešto tu ne štimaPa rekla je Lajava. a to je bilo pre početka ove faze u Bahmutu.
Tako nekako, pa pogledaj koliko im traje ustav sa amandmanima. Uređenu demokraciju ne može rušiti slučajna budala. U Rusiji može, samo kažeš "ajde da mijenjamo ustav pa da me doživotno birate".Naci, hajde nas još ubeđuj da USA ima umetnu inteligenciju, a na čelu države uvek prirodnu budalu ... Nešto tu ne štima - zar ne? Biće da u tvojoj tikvari ima puno promaje, a nedostaje ti i znanje ...