Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Imaju 20.000 aviona sigurnoPa koliko tih aviona ima Ukrajina, iebote, Kolaženkov javio prije 8 mjeseci da je ukrajinsko zrakoplovstvo uništeno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaju 20.000 aviona sigurnoPa koliko tih aviona ima Ukrajina, iebote, Kolaženkov javio prije 8 mjeseci da je ukrajinsko zrakoplovstvo uništeno![]()

Ova trojica denacifikovani?
A šta bi sa "zelenim" koji su protiv naci-sankcija USA protiv Kube ?Samo cu ovo ovde ostaviti. Da vidis koliko nemas pojma.
Zelene su clanice UN koje osudjuju rusku agresiju na Ukrajinu.
Pogledajte prilog 1269569
Imaju 20.000 aviona sigurno![]()
Ceo svet, onih 7 milijardi koje Borel naziva džunglom.Svi iz Severne Koreje, Kube i poneko iz Vijetnama. Znaci ceo svet![]()
Američka Ukrajinka iz Mocarta poginula u Bahmutu, njih je Zeleni poslao na prvu liniju jer se Ukri kolebaju:
Pogledajte prilog 1269585Pogledajte prilog 1269586
Haha da, to sam zaboravio. Niko ne laze kao sto rusi lazuAli otkuda polijeću, nije mi jasno, Kolaženkov javio još u veljači da su svi ukrajinski aerodromi uništeni???

Haha da, to sam zaboravio. Niko ne laze kao sto rusi lazu![]()

Nisi svestan u kakvoj zabludi zivis. Neka, otreznices se jednom valjda...Ceo svet, onih 7 milijardi koje Borel naziva džunglom.
Zapravo, vaši rasistički vladari i vas smatraju džunglom, ali vi malo zažmurite i svakako volite svoje baštovane koje vas predano obrađuju.
Mozda su kosmicki migovi pa dolecu iz kosmosaTo su valjda oni migovi što polijeću okomito![]()
Je li i njima zavario katapult, kao što je tenkistima zavario poklopac na tenkovima ... Tako ljudsu zver još svet nije video ...Hitler je za tog narko-nacistu bio plemenit ...Ukrajinski pilot Maksim Fedorov iz Mirgoroda (831 Ukro brigada taktičke avijacije) nije uspeo da se katapultira iz svog oborenog Su-24, Zeleni našao nove žrtve da ginu na davno otpisanim Su-24 vraćenim u službu:
Pogledajte prilog 1269597
Mozda su kosmicki migovi pa dolecu iz kosmosa![]()
Vecina podrzava Rusiju.Mnogi su ovde glasali kako su glasali zbog pritiska i ucene zapadnih drzava,dok u praksi nisu uveli Rusiji sankcije.Pitanje je bilo ko podrzava rusiju, ja sam zakacio dokaz da je to nekoliko marginalnih zemalja i da svi ostali osudjuju agresiju.
Toliko![]()
Da, to se vidi, ali zašto taj "gospodin" po sekundarnim sirovinama smrdi? ...E klošaru, Chief je za tebe gospodin bez premca![]()

I Ukrajinci imaju kosmičke snage?
@F. Chief
Problem je što u Bahmutu gine disproporcionalno mnogo najamnika i dobrovoljaca sa ukrajinske strane, kao da su mobilisani Ukri malo demoralisani?

Navik on živi, ki zgine pošteno, ali to je za tebe nepoznanica, ne možeš ti znati kako se gine za domovinu, ti si gnojna nakupina a ne čovjek koji bi znao šta je to dati život za domovinu![]()
A ti si dao život za domovinu NDH pa znaš kako je to?

Uletjela im raketa u kokpit taman kad su se spremali poletjeti bombardirati Ukrajinu.