- Poruka
- 18.989
"Pogledajte kako smo mi boljševici fini, imamo prinudni rad."Pogledajte prilog 1269094
"Док је била у руском затвору, Грејнер је шила униформе за руску војску"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Pogledajte kako smo mi boljševici fini, imamo prinudni rad."Pogledajte prilog 1269094
"Док је била у руском затвору, Грејнер је шила униформе за руску војску"
Svijet je bio ljepše mjesto za život dok su diktatori bili živi. Saddam i Gadafi, npr. Europa nije bila prenapučena s nesretnicima kojima su domovi razoreni.Ne, objasniću ti šta je predsednik Buš mislio pod NSP.
Hteo je da kaže: "E, fala bogu pa se SSSR raspao, sad će valjda biti više demokratije u svetu. Neka vrsta novog boljeg poretka, s manje ljudi kao što su Hitler i Asad."
to samo pokazuje koliko je zapad nesposoban da uvede nsp, i sada besni ratovima u koje lije milijarde, ali to ne znaci da kinezi nemaju svoju viziju nsp, koju su dosapnuli rusima, i indiji, i iranu itd, ili nam pak rade iza ledja ssa izdajnickim elementima na zapaduZnači Bush 41 je izjavio 1989. da je na pomolu novi svetski poredak, a 33 godina kasnije i dalje ništa
Svemoćni Ukrajinci znaju tačno za šta se bore, za svoju svetu domovinuma, prodani su za 30 srebrnjaka, nekom brat, a nekom rat, radi se o velikoj korupciji, za koju rekoh da je pecat starog svetskog poretka, sta ukre znaju ko se bogati dok oni vecinom ginu
Kina i Indija nisu na vašoj strani.to samo pokazuje koliko je zapad nesposoban da uvede nsp, i sada besni ratovima u koje lije milijarde, ali to ne znaci da kinezi nemaju svoju viziju nsp, koju su dosapnuli rusima, i indiji, i iranu itd
postoje, dakle, bar dva nsp, a ocekujemo i trecu verziju, ponudu
au, ala ti spavas? pa gde je ostatak od ruskih deviznih rezervi? tih 300 b je zapad zamrznuo jos u martu, a sta je sa drugih oko 340b koje kinezu cuvaju, zasto im nisu i oni zaplenili kao zapad? jel zapad trazio od kine sankcije? i, sta bi? sladja im ruska nafta, kazu nece im lupati sankcije, ruske pare su sigurne u kini, taj drugi deo deviznih rezervi rusijeKina i Indija nisu na vašoj strani.
Iran jeste, ali radi se o fellow luzerima. Zato već 8 godina koristim imenicu ruso-šiiti
Kina i Indija nisu na vašoj strani.
Iran jeste, ali radi se o fellow luzerima. Zato već 8 godina koristim imenicu ruso-šiiti
Pičam o Teksasu zato što sam ti dao poređenje geostrateških i istorijsih odnosa između Rusije i Ukrajine.Па стани, причали смо о томе да је ОК спржити неку регију тепих бомбама јер "Не можеш напаст сопствену територију мои ти болан ба".
А онда си почео да причаш о Тексасу.
Зашто САД нису напале Кубу која је урадила све то и још много горе?
jel ti kažem da za njih ne postoje sloveni, nemci, italijani.. .inače su talijani baš nagrabusili za vreme korone a i u ratovima pre...Tu si u pravu, ali djelomično. Slaveni su za eugeničare ionako niža rasa.
Niko neće imati nikakva ljudska prava ako Peskov pobediAli, ja da sam Amer pa ne bih naftu od Madura da je zadnja. Mislim on gazi ljudska prava.
Pičam o Teksasu zato što sam ti dao poređenje geostrateških i istorijsih odnosa između Rusije i Ukrajine.
SAD su napale Kubu 1961, Kuba nikada nije bila deo SAD, niti ima anglo-saksonsku, anglofonu populaciju. Do pada berlinskog zida se nisu usuđivali, nakon pada berlinskog zida bilo je dovoljno ekonomski izolovati Kubu, što traje do danas (pišem ovo po stoti put).
u slucaju da nsp ne profunkcionise na radost sveta... zato je sve na hold-u, nije nsp jos dovoljno razradjen, tj. koncipiran, vec se svetu plasiraju samo neke ludacke, fiks ideje, da jaci tlaci, i da se uzima od siromasnih i daje bogatima - KO IMA, DACE MU SE, rece Isus, pa se na Njega vade neofasisti wef-a..nislim, nisu to bogzna kakve pare, ali taman za alibi sto se rusi stari poredak, a krivica prebacuje sa jednog na drugog, na treceg.
Bome ovi ukri što izgibose za veliki izrael 2.0 ne mogu se smatrati pobednicima.
Biće još zaplena. Recimo vi prodate 50 milijardi dolara worth of nafte, kad ono Ursula vam i to uzme.pa gde je ostatak od ruskih deviznih rezervi?
ako tvoji pobede, necemo imati ni krov nad glavom, ni auta, - ni utociste, ni slobodu kretanja, ma kozu s ledja ce nam oguliti tvojiNiko neće imati nikakva ljudska prava ako Peskov pobedi
Ne, moji se zalažu za demokratiju, a to je sistem najvećih mogućih slobodaako tvoji pobede, necemo imati ni krov nad glavom, ni auta, - ni utociste, ni slobodu kretanja, ma kozu s ledja ce nam oguliti tvoji
Cuvaj se baba Raskoljnikova.Da ti glavu ne rascopa sjekirom.Pa, ima logike da ako se čovečanstvo nalazi u egzistencijalnoj bici protiv ruske književnosti
A Klutin pozvao samo 2 zvanice na svoju majsku paradu srama
pa, ja sam lepo rekao sankcije ursuli, ali ti i dalje ne kontas da zapad ne sme da uzme ni centa od rusa od marta meseca, samo je zamrznuo sredstva, plus nam maze oci sa dodatnih 15 milijardi oligarskih - zasto bar njih ne da ukrajini., nego ih i dalje drzi zamrznutima?Biće još zaplena. Recimo vi prodate 50 milijardi dolara worth of nafte, kad ono Ursula vam i to uzme.
Zato što je tu Ukro logistika za Hersonski pravac, tu je sasečena Ukro železnička elektro mreža, pa Ukri imaju problema sa lokomotivama - veliki broj dizel lokomotiva je uništen, a EU ne može da im da svoje (osim ona tri baltička podrepaša i Finske) jer je ukrajinska železnica po ruskom standardu - šira od evropske.Sto maltretiraju Odesu a ne Lavov Zitomir isl...
Ljudska prava su rastezljiv pojam. U Turskoj su žene dobile pravo glasa prije 100 godina zahvaljujući Kemalu paši Ataturku, dok su u CH tek u 80-tima prošlog stoljeća. Zato pazi kaj si želišNiko neće imati nikakva ljudska prava ako Peskov pobedi
zastupljenost hazara je s pocetka 20 veka bila nekih 15%-20%. Pa otprilike tolko neko parče ukrajine bilo pošteno za izrael 2.0. A imali bi sta da jedu.
Што би у преводу значило?A Klutin pozvao samo 2 zvanice na svoju majsku paradu srama
Netenijahu i Vučler