Slavan
ne i poznat
- Poruka
- 10.374
Не, победника нема, то смо се и раније сложили, али има поражених.pogresno razmisljas, nema porazenih i pobednika, kao sto je bilo u ww2, nego se menja sistem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не, победника нема, то смо се и раније сложили, али има поражених.pogresno razmisljas, nema porazenih i pobednika, kao sto je bilo u ww2, nego se menja sistem
Zemlja gori.
Ajde, bar je toplo
Kod nas šljiva danas, pao prvi snijeg.
Sljeme se bijeli.
Prepasivni su bili Ukrajinci, i par fanatičnih nacističkih psihopata, podržanih CIA-om svrgnulo im vlast 2014. Nakon toga postali su tijesto u rukama Amera i Brita za planirani proxy rat s Rusijom.Klasičan bratoubilački rat. Ovo sve nije trebalo ovako da se desi.
zato što su američko rukovodstvo i rusko prijatelji!+Зашто САД нису напале Кубу која је урадила све то и још много горе?
Bome ovi ukri što izgibose za veliki izrael 2.0 ne mogu se smatrati pobednicima.pogresno razmisljas, nema porazenih i pobednika, kao sto je bilo u ww2, nego se menja sistem
probaj da shvatis, ili ce svi izgibiti, ili ce svi pobediti, a necemo se deliti na porazene i pobednike
Pa niste trebali da abortirate EU integracijePrepasivni su bili Ukrajinci, i par fanatičnih nacističkih psihopata, podržanih CIA-om svrgnulo im vlast 2014. Nakon toga postali su tijesto u rukama Amera i Brita za planirani proxy rat s Rusijom.
Ha ha IzraelBome ovi ukri što izgibose za veliki izrael 2.0 ne mogu se smatrati pobednicima.
Tu si u pravu, ali djelomično. Slaveni su za eugeničare ionako niža rasa.eugenika i novi svecki poredak ne gledaju na nacionalnosti ni religije
EU integracija je duda varalica za budale. Od 2014 do 2022., da je EU mislila ozbiljno, Ukrajina je mogla ući u EU već 89 puta.Pa niste trebali da abortirate EU integracije
Preko svog tastera Janukoviča
pa i nisu, oni su prineti kao zrtve za taj nsp, za koji se bore, i pazi, ja sam isto procitao to izrael 2.0, ali ja ne mislim tako, nije izrael taj koji vuce konce, mozda nekima tako izgleda samo:Bome ovi ukri što izgibose za veliki izrael 2.0 ne mogu se smatrati pobednicima.
Nije to tako jednostavno, vidiš da Hrvatska tek 2023. ulazi u Schengen iako već 30 godina radi pravu stvarEU integracija je duda varalica za budale. Od 2014 do 2022., da je EU mislila ozbiljno, Ukrajina je mogla ući u EU već 89 puta.
Te skaske puše samo naivci kao ti.
Koji je bio stari svetski poredakpa i nisu, oni su prineti kao zrtve za taj nsp, za koji se bore, i pazi, ja sam isto procitao to izrael 2.0, ali ja ne mislim tako, nije izrael taj koji vuce konce:
Ukrainian MP just said the quiet part out loud 'We are fighting for the New World Order '
Što ga ne smjeste u neki dom? Ne mora to nužno biti Bijela kuća.
To je bila ideja vodilja sumanuto rusofobne Viktorije Nuland i njenog mužića, njen mužić je inače priznati teoretičar rusofobije, vodeći.Prepasivni su bili Ukrajinci, i par fanatičnih nacističkih psihopata, podržanih CIA-om svrgnulo im vlast 2014. Nakon toga postali su tijesto u rukama Amera i Brita za planirani proxy rat s Rusijom.
Nije to tako jednostavno, vidiš da Hrvatska tek 2023. ulazi u Schengen iako već 30 godina radi pravu stvar
pa, jos uvek jeste, recimo duznicka ekonomija, koja je uplivavala najvise u ratne ekonomije, jel - znamo da su se zemlje najvise zaduzivale da se ratovi insfinansiraju?Koji je bio stari svetski poredak
Ma nema ti kod bogatih ideologije niti fobija, osim fobije da će postati siromašni.To je bila ideja vodilja sumanuto rusofobne Viktorije Nuland i njenog mužića, njen mužić je inače priznati teoretičar rusofobije, vodeći.
Znači Bush 41 je izjavio 1989. da je na pomolu novi svetski poredak, a 33 godina kasnije i dalje ništapa, jos uvek jeste, recimo duznicka ekonomija, koja je uplivavala najvise u ratne ekonomije, jel - znamo da su se zemlje najvise zaduzivale da se ratovi insfinansiraju?
trenutno gledamo moze li pobediti ruska ratna ekonomija bez zaduzivanja, a mi polako tonemo u sve veci dug na zapadu
Ti sto ginu nemaju nikakve krvne veze s hazarima. Ne bore se ni za svoj etnikum, ni veru ni vlasništvo nad zemljom. Da su se borili za secesiju galicije ili centralne ukrajine da razumem.pa i nisu, oni su prineti kao zrtve za taj nsp, za koji se bore, i pazi, ja sam isto procitao to izrael 2.0, ali ja ne mislim tako, nije izrael taj koji vuce konce, mozda nekima tako izgleda samo:
Ukrainian MP just said the quiet part out loud 'We are fighting for the New World Order '
Kako ništa, kad se radi na tome.Znači Bush 41 je izjavio 1989. da je na pomolu novi svetski poredak, a 33 godina kasnije i dalje ništa
Ne, objasniću ti šta je predsednik Buš mislio pod NSP.Kako ništa, kad se radi na tome.
Agenda 2030 bit će postignuta i prije roka.
Planirana pandemija i testiranje poslušnosti, rat, glad, kaos i kao solucija i izlaz iz krize NWO u kojem nećemo posjedovati ništa, ali ćemo svi biti sretni.
ma, prodani su za 30 srebrnjaka, nekom brat, a nekom rat, radi se o velikoj korupciji, za koju rekoh da je pecat starog svetskog poretka, sta ukre znaju ko se bogati dok oni vecinom ginuTi sto ginu nemaju nikakve krvne veze s hazarima. Ne bore se ni za svoj etnikum, ni veru ni vlasništvo nad zemljom. Da su se borili za secesiju galicije ili centralne ukrajine da razumem.
Nema veze jedno s drugim.