Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bome ovi ukri što izgibose za veliki izrael 2.0 ne mogu se smatrati pobednicima.
pa i nisu, oni su prineti kao zrtve za taj nsp, za koji se bore, i pazi, ja sam isto procitao to izrael 2.0, ali ja ne mislim tako, nije izrael taj koji vuce konce, mozda nekima tako izgleda samo:

Ukrainian MP just said the quiet part out loud 'We are fighting for the New World Order '​

Nije to tako jednostavno, vidiš da Hrvatska tek 2023. ulazi u Schengen iako već 30 godina radi pravu stvar
IMG-f485a2a69f74ed174144b31bfd35f5e9-V.jpg

Koji je bio stari svetski poredak
pa, jos uvek jeste, recimo duznicka ekonomija, koja je uplivavala najvise u ratne ekonomije, jel - znamo da su se zemlje najvise zaduzivale da se ratovi insfinansiraju?
trenutno gledamo moze li pobediti KONCEPT ruskE ratnE ekonomijE bez zaduzivanja, a mi polako tonemo u sve veci dug na zapadu
moze biti kinezi bi ih isfinansirali, jer videsmo da im nece zapleniti deo deveznih rezervi koje im onu cuvaju, a koji je veci od zapadnog dela od 300b

pa, jos uvek jeste, recimo duznicka ekonomija, koja je uplivavala najvise u ratne ekonomije, jel - znamo da su se zemlje najvise zaduzivale da se ratovi insfinansiraju?
trenutno gledamo moze li pobediti ruska ratna ekonomija bez zaduzivanja, a mi polako tonemo u sve veci dug na zapadu
Znači Bush 41 je izjavio 1989. da je na pomolu novi svetski poredak, a 33 godina kasnije i dalje ništa

pa i nisu, oni su prineti kao zrtve za taj nsp, za koji se bore, i pazi, ja sam isto procitao to izrael 2.0, ali ja ne mislim tako, nije izrael taj koji vuce konce, mozda nekima tako izgleda samo:

Ukrainian MP just said the quiet part out loud 'We are fighting for the New World Order '​

Ti sto ginu nemaju nikakve krvne veze s hazarima. Ne bore se ni za svoj etnikum, ni veru ni vlasništvo nad zemljom. Da su se borili za secesiju galicije ili centralne ukrajine da razumem.

Kako ništa, kad se radi na tome.
Agenda 2030 bit će postignuta i prije roka.
Planirana pandemija i testiranje poslušnosti, rat, glad, kaos i kao solucija i izlaz iz krize NWO u kojem nećemo posjedovati ništa, ali ćemo svi biti sretni.
Ne, objasniću ti šta je predsednik Buš mislio pod NSP.

Hteo je da kaže: "E, fala bogu pa se SSSR raspao, sad će valjda biti više demokratije u svetu. Neka vrsta novog boljeg poretka, s manje ljudi kao što su Hitler i Asad."

Ti sto ginu nemaju nikakve krvne veze s hazarima. Ne bore se ni za svoj etnikum, ni veru ni vlasništvo nad zemljom. Da su se borili za secesiju galicije ili centralne ukrajine da razumem.
ma, prodani su za 30 srebrnjaka, nekom brat, a nekom rat, radi se o velikoj korupciji, za koju rekoh da je pecat starog svetskog poretka, sta ukre znaju ko se bogati dok oni vecinom ginu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back