- Poruka
- 18.989
Kako napreduje Plombiranje riđobradiPogledajte prilog 1262302
@Casual Observer E, spazi čiji su burazeri ratovali na strani Pridnjestrovlja
@dlugomir![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako napreduje Plombiranje riđobradiPogledajte prilog 1262302
@dlugomir![]()
![]()
![]()
Takvih grupa i u Rusiji ima koliko hoćeš, kao i u mnogim drugim državama sveta, pa i Srbiji.Pogledajte prilog 1262302
@dlugomir![]()
![]()
![]()
Rusi ju zovu papa, ODAB-500.After Effects.
Krasovski moj miljeni... šteta što su ga uklonili sa kanala zbog takvih izjava. To si izostavio.Takvih grupa i u Rusiji ima koliko hoćeš, kao i u mnogim drugim državama sveta, pa i Srbiji.
Ali evo ruskih umetnika te vrste:
Pogledajte prilog 1262306
Decu bi utapali skotovi prokleti! Ustvari već i jesu. U bombardovanjima ukrajinskih gradova je dosta dece poginulo.
Čim si ti protiv celog jednog naroda, ti si se već identifikovao na svakom mogućem planu, i nema potrebe da bio šta dodatno objašnjavaš.Ja sam protiv Hitlera jer je protiv Srba, a protiv sam "semitima" jer su imali maligni uticaj na evropsku kulturu. To zovem kontrasemitizmom.
Taj lik je dobio automatski otkaz na ruskoj televiziji, dok ukrajinska vojnikinja koja zagovara ubijanje svih Rusa biva slavljena.Takvih grupa i u Rusiji ima koliko hoćeš, kao i u mnogim drugim državama sveta, pa i Srbiji.
Ali evo ruskih umetnika te vrste:
Pogledajte prilog 1262306
Decu bi utapali skotovi prokleti! Ustvari već i jesu. U bombardovanjima ukrajinskih gradova je dosta dece poginulo.
Nijednu, a SAD/NATO koliko je? Ipak oni imaju daleko bogatiju istoriju invazija.Pa da, lako je mlatiti nenaoružane.
A kada ipak dobiješ po repiću, onda sam krvoločan
Koliko je nuklearnih sila napala Rusija u Istoriji?
Izvini, meni je teško zbog 300,000+ ubijenih Srba u vtorojom veltkrigu, zbog 6 miliona čivuta ne gubim ni sekund sna.Čim si ti protiv celog jednog naroda, ti si se već identifikovao na svakom mogućem planu, i nema potrebe da bio šta dodatno objašnjavaš.
Krenula ženskica u Louis Vuittone, pješice polako....
Sudeći po tvojim i njegovim postovima, manje nego što plaćaju tebeBla bla blaaaaaa bleee iaaaaaa
Uzas, druze uzas. Samo mi reci koliko te placaju za ovo sto radis?
Nije bas tako, u Vagneru ima sigurno 70% nekadasnjih pripadnika JPN kao sto i zapadanjacke kompnanije zaposljavaju bivse profesionalne vojnike.Ono sta civili ne shvataju je koliki gubitak nastaje kada redovna vojska otpusti odlicno utreniranog, fizicki spremnog profesionalnog vojnika ,jos ako ima borbeno iskustvo to je sestocifrena steta.Kada dodje do stani pani dok obucis nove ljude ,to je tragedija koju ce neki zivotima platiti plus unistena tehnikaPostoji - u Rusiji svi znaju ko su oni koji čine topovsko meso u Wagneru, i niko nema mnogo iluzija oko njih - ko preživi ide u EU kao “žrtva političkog progona i ucena”, a u Ukropistaniji se u školama predaju bajke o Banderi i Nemcima, i jadikuje kako je Hitler bio lud, a Vermaht i SS “anđeli” koje je Hitler “ukaljao“ svojom ludošću.
Pronađi u Rusiji kafić koji prodaje “lekoviti” koktel “suze ukrajinskih majki” -za ono što se u Ukropistaniji (u Kijevu ima u ponudi koktela “suze ruskih majki”) radi non-stop se u RF ode iza brave. Zahtev da se Ukrajinci ubijaju zato što su Ukrajinci te u RF vodi iza brave, a u Ukrajini to možeš za Ruse do mile volje.
Nekako ne volim Laži, giliču me.
Ucini dobro delo i obrisi svoj nalog.Jos jedan botic nam stigao. Dobro dosao. Bog dao da te sto pre uklone.
Obrisi suze…rusija nije vise ni druga. Ni u cemu. Sad je prva, drzava sa najvise sankcija u istoriji. Od velike zemlje ogromnih potencijala, boljsevici su napravili najvecu tugu u svemiru. Bravo vam ga!
Slaba Rusija - snažan SSSR.
I to tvrde "ne ruski" izvori..ovolike zrtve nisu normalne i ne mogu unedogled...Zelenski i njegova "Clara Petacci" dozivece istu sudbinu, ali ipak mali komedijant za razliku od Musolinija ima par rezervnih pasoša...i verovatno smejace se "svojim" Ukrajincima iz nekog apartmana ili vile...nakon sto obavi posao za svoje gazde.
Ma svi ginu.evo gotova evropa i amerika i engleska!!! a rusi ginu????
Ne tiče se, nego ovo što si napisao "Laž i istina su ista stvar" je ruski moto koji ne prihvatam.laž - istina...diskutabilno ko je u pravu ?
ali tolika netrpeljivost i zgražavanje nad Rusijom, ukazije samo neki tvoj unutrašnji konflikt i tiče se ličnog aspekta te mržnje
Tu bukvalno piše da su Nacisti koristili tu karikaturu, a ti kažeš: "Bravo Putine, nastavi da oslikavaš platno!"