Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
American dream na klupi

Fij0YqyWAAEpWzM
Vidjeh ih u USA, ali mi se čini da nigdje toliko beskućnika nema kao u Parizu.

Националисти кијевског режима потпуно су протерани из насеља Курдјумовка и Озарјановка, које се налази јужно од Артемовска.
Ово преноси Телеграм канал ТВ водитеља и новинара Руслана Осташка.
Јединице руске војске заузеле су стратешки важно упориште у области Мајорска и канала Северски Донец.
Такође се јавља да је у северном делу Артјомовска напредовање и да је почео јуриш на село Подгородније.
„Заузимање Озарјановке и Кудрјумовке отвара пут Оружаним снагама Руске Федерације у позадину група Артјомовска и Џержински Оружаних снага Украјине“, преноси водитељ Првог канала.
Читайте больше на https://military.pravda.ru/news/1774196-ukrainskie_nacionalisty_polnostju/

Ovo je bilo pitanje:

Tako da bih ponovio, to je glupo pitanje jer nikad nisam pisao da zapad smatram nacistima.
Izgleda da si se nešto zbunio. :lol:
Aha, okej.
Onda idem popraviti pitanje:

Ajde nam objasni, možda uspiješ ako već Putin nije: koje su to odlike Ukrajinaca zbog kojih ih smatraš nacistima. Jel žele neki narod izbrisati s lica zemlje? Jer osvajaju druge države i pripajaju ih u svoj Lebensraum? Jer ubijaju peddere? Ljudska prava i prava pojedinca nula bodova? Jel se smatraju višom rasom? Otvaraju logore?
Ajde, daj nam bar nešto

Cija je to teritorija? Dal je rf priznala granice Ukrajine? Dal je Ukrajina predala svoj nuklearni arsenal rf? Dal je rf garantovala granice Ukrajine? Te paralele sa NDH su gluposti, al kad nemate druge alternative, tad je laganje jedina opcija. Nastavite!
Izvini ali reč je o tome da se napiše zašto su UKR postupci na talasu nacističke ideologije, na to sam odgovorio jer je kontinuiran rad na asimilaciji (od otimanja crkve do ideološkog formiranja mladih) obaveznom upotrebom ukrajinskog jezika (čime jedan narod generacijski gubi identitet sa maticom i postaje "ukrajinac". Ono što preostane i što je i dalje svesno toga da je Rus je potrebno proterati ili fizički eliminisati. Sve to vidimo kada se okrenemo i pogledamo od intervencije Rusije do 2004 godine. Nema tu nikakve teorije samo sagledavanje činjenic i postupaka vlasti što je kulminiralo pobunom u Donbasu.

Izvini ali reč je o tome da se napiše zašto su UKR postupci na talasu nacističke ideologije, na to sam odgovorio jer je kontinuiran rad na asimilaciji (od otimanja crkve do ideološkog formiranja mladih) obaveznom upotrebom ukrajinskog jezika (čime jedan narod generacijski gubi identitet sa maticom i postaje "ukrajinac". Ono što preostane i što je i dalje svesno toga da je Rus je potrebno proterati ili fizički eliminisati. Sve to vidimo kada se okrenemo i pogledamo od intervencije Rusije do 2004 godine. Nema tu nikakve teorije samo sagledavanje činjenic i postupaka vlasti što je kulminiralo pobunom u Donbasu.
Ali po cemu? Daj vise odj*ite sa tim pricama! Koji NACISTI? Znate li sta su nacisti? Kakvo formiranje mladezi od crkve? Valjda to radi skola i porodica?? Pa naravno da je ukrajinski jezik sluzbeni jezik? Sta treba da bude? Svahili? Koliko imas Srba u DE, USA, FR i drugim drzavama koji uopste vise ne znaju srpski jezik? Ali su i dalje zamisli SRBI? Pobuna u Donbasu je jednaka aktivnostima siptara na KiM.

Zamisli, obavezna upotreba ukrajinskog jezika u Ukrajini :lol:

To je to što imate od nacizma?
Nacisti su bili nacisti jer su rekli "U Njemačkoj je obavezan njemački jezik"?

Malo vam je to tanko Putin objasnio...

Neverovatna mi je bezdušnost i ostrašćenost natobulja na ovom forumu.
To se priziva da Rusija baci nuklearku pa će onda da vide.Raduje se novim pogibijama Rusa,totalno im svejedno koliko će poginuti Ukrajinaca.
Sasvim bolesni mozgovi.
Jednostavno konvertiti.Konvertirali su u Amerikance,Nemce,Britance..
Bolesnici i Ukrajinci i Rusi su naši.I vi ste nažalost naši.Nokada nećete biti to što želite.
Da bi ste to postali morate da pričate njihov jezik i prestanete da dolazite na ovaj forum za početak pa onda sve dalje i dalje da se menjate da bi sledeća vaša generacija na nekom holandskom forumu raspravljala o zelenoj energiji i usvajanju dece od strane transrodnih osoba.A ne da visite ovde i kao nekakve lude sotone radujete se sopstvenom uništenju smatrajući da to ustvari nije vaše uništenje.
Da ste svarno ono što mislite da jeste vi ni ne bi bili ovde.
Šta ću ja na forumu iz Zaira na temi o nekom afričkom božanstvu?
Tako i vi.
Stradaju Sloveni.
Stradate vi.
Treba gledati kako da se sve ovo zaustavi.
Ja se odlično sećam kakva je bila atmosfera na ovoj temi kad je rat počeo.
Srbi su bili u najvećem broju suzdržani i ravnodušni.
A hrvati muslimani i deo drugosrbijanštine su bili kao besni psi.I stalno provocirali Srbe da odreaguju.
I sada ovde imamo bolesno navijačko društvo koje ratuje preko tastatura.

Temu zaključati i zabraniti dalju raspravu o ratu.
Nedostojni ste prava glasa po tom pitanju,pri tome mislim prvenstveno na ne Srbe.
Šta kažeš na ideju da se ovo zaustavi tako da se ruski okupator povuče u svoju državu?

I to i dalje ne menja cinjenicu da rusi ratuju protiv civila. Zlocin je to. Sramota da te bude.
Vojska koja brani neki grad, po vojnim pravilima, nikako ne smije postavljati položaje među civilima.
Obrambeni položaji, rovovi i ukopavanja se postavljaju izvan grada, daleko od civilnih objekata.
Danas, međutim, štite grad tako što pucaju iz škola i vrtića. I onda, kad im ovi uzvrate, snime ruševine i pobijene civile da bi drugu stranu prikazali kao monstrume.

Mrtav ladan porediš najstariji VBR koji Rusi koriste sa najmodernijim VBRom koji koriste Ukropi? Kako se puni Ruski Tornado-S?

Kako Ukropi pune svoje Grad-ove? Po čemu vidiš da ovo nisu Ukropi na snimku?
To je radni konj ruske raketne artiljerije, čitaj najbrojniji.
Mrtav ladan porediš najstariji VBR koji Rusi koriste sa najmodernijim VBRom koji koriste Ukropi? Kako se puni Ruski Tornado-S?

Kako Ukropi pune svoje Grad-ove? Po čemu vidiš da ovo nisu Ukropi na snimku?
Tornado S, Smerč i sl. traži dva vozila, barem šest vojnika i pola sata za punjenje.

Neverovatna mi je bezdušnost i ostrašćenost natobulja na ovom forumu.
To se priziva da Rusija baci nuklearku pa će onda da vide.Raduje se novim pogibijama Rusa,totalno im svejedno koliko će poginuti Ukrajinaca.
Sasvim bolesni mozgovi.
Jednostavno konvertiti.Konvertirali su u Amerikance,Nemce,Britance..
Bolesnici i Ukrajinci i Rusi su naši.I vi ste nažalost naši.Nokada nećete biti to što želite.
Da bi ste to postali morate da pričate njihov jezik i prestanete da dolazite na ovaj forum za početak pa onda sve dalje i dalje da se menjate da bi sledeća vaša generacija na nekom holandskom forumu raspravljala o zelenoj energiji i usvajanju dece od strane transrodnih osoba.A ne da visite ovde i kao nekakve lude sotone radujete se sopstvenom uništenju smatrajući da to ustvari nije vaše uništenje.
Da ste svarno ono što mislite da jeste vi ni ne bi bili ovde.
Šta ću ja na forumu iz Zaira na temi o nekom afričkom božanstvu?
Tako i vi.
Stradaju Sloveni.
Stradate vi.
Treba gledati kako da se sve ovo zaustavi.
Ja se odlično sećam kakva je bila atmosfera na ovoj temi kad je rat počeo.
Srbi su bili u najvećem broju suzdržani i ravnodušni.
A hrvati muslimani i deo drugosrbijanštine su bili kao besni psi.I stalno provocirali Srbe da odreaguju.
I sada ovde imamo bolesno navijačko društvo koje ratuje preko tastatura.

Temu zaključati i zabraniti dalju raspravu o ratu.
Nedostojni ste prava glasa po tom pitanju,pri tome mislim prvenstveno na ne Srbe.
Da li negiraš sledeće stvari
  • Rusija je prvo negirala i klela se u majku da neće napasti, a onda je iznenada napala

Vojska koja brani neki grad, po vojnim pravilima, nikako ne smije postavljati položaje među civilima.
Obrambeni položaji, rovovi i ukopavanja se postavljaju izvan grada, daleko od civilnih objekata.
Danas, međutim, štite grad tako što pucaju iz škola i vrtića. I onda, kad im ovi uzvrate, snime ruševine i pobijene civile da bi drugu stranu prikazali kao monstrume.
Pa ko vas je primoravao da bombardujete vrtić

rat nije šala.

data je šansa svima da napuste Herson jer neće biti ruske zaštite. čak je i obezbedjen prevoz.

ovi, ili su povratnici iz kijeva ili su ostali svojom mudrom hoholjskom tintarom.
Ma Rusi su luzeri, nisu znali pogađati Ukrajince dok su napredovali prema gradu, ali znaju iz daljine razarati grad koji nisu ni pokušali braniti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back