SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
neka promjene ime u mastrubacija umjesto rat. To je najprikladnije u ovome trenu.
Ја би, на твом месту, спаковала кофере и отишла право код Шојгуа, заврнула му уши и показала 'Како Се То Ради'.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neka promjene ime u mastrubacija umjesto rat. To je najprikladnije u ovome trenu.
Пријавио сам ову поруку модератору као масну лаж, а аутора као лажљивца.Znači da ti je srce puno što su ubili 100 000 iračke djece? Ja bih se sakrio u mišju rupu da sam na tvom mjestu.
ne ide to tako. Imaju i Rusi dosta ovakvih kao ja sigurno. Stvar je u tome da li ce dobiti priliku da zavrcu usi.Ја би, на твом месту, спаковала кофере и отишла право код Шојгуа, заврнула му уши и показала 'Како Се То Ради'.
Pročitati nešto o Trenkovim pandurima, raznim plaćeničkim probisvetima s koca i konopca ili o Dirlevangerovim robijašima.robijas nije vojnik.
Vec skroz suprotno od vojnika.
12 zigosanih je samo film. Amerikanci su to pokusali u drugom svj. ratu, i cak, vjerovao ti ili ne prije skoro 100godina, imali cijele studije o tome. Pokazalo se da kriminalci nijesu najbolji vojnici.
Pa ovaj će priznati da je Joe Bajden a ne da ima Belorus, pa vidi koliko mu se glava izobličila od prebijanja,

Reče Druga Srbija i nastavi da lupa.Пријавио сам ову поруку модератору као масну лаж, а аутора као лажљивца.
Чекам реакцију правдољубиве и истинољубиве модерације.
Чуо сам да је Ђаволчић алергичан на лаж.
Не постоји шанса да Русија изгуби рат. Шта уопште значи да Русија изгуби рат? Да укропи под своју контролу ставе Донбас, Крим и све остало што држе Руси, а Руси се повуку у Русију? То се никад неће десити! Због Крима су Руси спремни чак и на нуклеарни рат, а Амери због неког тамо Крима сигурно неће ризиковати уништење Америке и читаве планете. Крим је за Русе исто што и Калифорнија или Тексас за Амере. Америма Крим не може бити важнији него Русима.Reci mi nesto sto je bitno u ovome trenu. Sve sto si naveo je skroz nebitno. Odje se rat vodi za Rusiju, Ukri su sredstvo, obicna mesina, dok NATO nesto ne vidim da ima plan stati?
To ti je tako kad od jednog suvog drveta ne vidis cijelu prasumu iza.
Zamisli da ja nemam pojma o mojoj istoriji. Panduri nijesu bili nikakvi robijasi nego Krajisnici ko i svi ostali. Po nicemu specijalni ni drugaciji od Licke regimente npr.Pročitati nešto o Trenkovim pandurima, raznim plaćeničkim probisvetima s koca i konopca ili o Dirlevangerovim robijašima.
Не разумем шта ти хоћеш? Твој став је иритантан, на чијој си ти страни?ne ide to tako. Imaju i Rusi dosta ovakvih kao ja sigurno. Stvar je u tome da li ce dobiti priliku da zavrcu usi.
Украјина је могла поштовати Мински споразум.Varas se. Nemaju ga ni jedni ni drugi inace se ne bi klali do zadnjega za korist nekog treceg.
Или му жена изгледа ко Кетрин ЕштонOčigledno da tretman u zarobljništvu nije bio brutalan čim se odmah vratio na ratište.
Он је страни украјинских и западних сатаниста. Лички није једини Србин који је отишао на запад и тамо фијукнуо с мозгом.Не разумем шта ти хоћеш? Твој став је иритантан, на чијој си ти страни?
Mislim da si omasio cijelu metu.Не постоји шанса да Русија изгуби рат. Шта уопште значи да Русија изгуби рат? Да укропи под своју контролу ставе Донбас, Крим и све остало што држе Руси, а Руси се повуку у Русију? То се никад неће десити! Због Крима су Руси спремни чак и на нуклеарни рат, а Амери због неког тамо Крима сигурно неће ризиковати уништење Америке и читаве планете. Крим је за Русе исто што и Калифорнија или Тексас за Амере. Америма Крим не може бити важнији него Русима.
Iritira te stvarnost?Не разумем шта ти хоћеш? Твој став је иритантан, на чијој си ти страни?
Очигледно су Украјина и Запад имали неки други 'споразум'.Украјина је могла поштовати Мински споразум.
Сад би имали целу неразорену државу, 15 милиона становника више, стотине хиљада живих војника више.
Нису хтели, ко их **** сад.
За грађански рат у Русији и распад исте је једнака шанса као и за руски пораз у Украјини, готово никаква.Mislim da si omasio cijelu metu.
Ja nista od toga ne bi tako objasnio. Ponekad neke stvari se ne vide nego su tamo nedje iza i to su te stvari koje su bitne i koje definisu pobjedu/poraz.
Nadam se da nijesi u pravu. Inace cemo gledati raspad Rusije i gradjanski rat u Rusiji.
UKR. NIJE BITNA.Украјина је могла поштовати Мински споразум.
Сад би имали целу неразорену државу, 15 милиона становника више, стотине хиљада живих војника више.
Нису хтели, ко их **** сад.
Odjavi se sa krstarice zbog ovoga sljedece god. u ovo vrijeme ako Rusi nesto ne promjene u svome radu. Ko i onaj sto je odje osorno prijetio da ce se odjviti ako za 2 dana Rusi ne udare kontru.За грађански рат у Русији и распад исте је једнака шанса као и за руски пораз у Украјини, готово никаква.
pa kako će drugačije.Rusi ih melju polako!
Кад кажем Украјина и мислим на запад. Шмркавац се не пита ништа, и за пишање тражи дозволу Фашингтона.Очигледно су Украјина и Запад имали неки други 'споразум'.
Ако стварно навијаш за Русе, навијај да *****************и што пре физичком силом заузму Кијевско-печерску лавру.Odjavi se sa krstarice zbog ovoga sljedece god. u ovo vrijeme ako Rusi nesto ne promjene u svome radu.
Исти сценарио ако и код њиховог војно политичког врха преовладава надобудни брђански менталитет(ја најбоље знам) као код нашег друга Младића и екипе
Ne navijam za nikoga.Ако стварно навијаш за Русе, навијај да *****************и што пре физичком силом заузму Кијевско-печерску лавру.