Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači da ti je srce puno što su ubili 100 000 iračke djece? Ja bih se sakrio u mišju rupu da sam na tvom mjestu.
Пријавио сам ову поруку модератору као масну лаж, а аутора као лажљивца.
Чекам реакцију правдољубиве и истинољубиве модерације.
Чуо сам да је Ђаволчић нарочито алергичан на лаж.
Па да пробам.

robijas nije vojnik.
Vec skroz suprotno od vojnika.

12 zigosanih je samo film. Amerikanci su to pokusali u drugom svj. ratu, i cak, vjerovao ti ili ne prije skoro 100godina, imali cijele studije o tome. Pokazalo se da kriminalci nijesu najbolji vojnici.
Pročitati nešto o Trenkovim pandurima, raznim plaćeničkim probisvetima s koca i konopca ili o Dirlevangerovim robijašima.

Poslednja izmena:
Пријавио сам ову поруку модератору као масну лаж, а аутора као лажљивца.
Чекам реакцију правдољубиве и истинољубиве модерације.
Чуо сам да је Ђаволчић алергичан на лаж.
Reče Druga Srbija i nastavi da lupa.

Reci mi nesto sto je bitno u ovome trenu. Sve sto si naveo je skroz nebitno. Odje se rat vodi za Rusiju, Ukri su sredstvo, obicna mesina, dok NATO nesto ne vidim da ima plan stati?

To ti je tako kad od jednog suvog drveta ne vidis cijelu prasumu iza.
Не постоји шанса да Русија изгуби рат. Шта уопште значи да Русија изгуби рат? Да укропи под своју контролу ставе Донбас, Крим и све остало што држе Руси, а Руси се повуку у Русију? То се никад неће десити! Због Крима су Руси спремни чак и на нуклеарни рат, а Амери због неког тамо Крима сигурно неће ризиковати уништење Америке и читаве планете. Крим је за Русе исто што и Калифорнија или Тексас за Амере. Америма Крим не може бити важнији него Русима.

Pročitati nešto o Trenkovim pandurima, raznim plaćeničkim probisvetima s koca i konopca ili o Dirlevangerovim robijašima.
Zamisli da ja nemam pojma o mojoj istoriji. Panduri nijesu bili nikakvi robijasi nego Krajisnici ko i svi ostali. Po nicemu specijalni ni drugaciji od Licke regimente npr.
Srbi i jedni i drugi sa germanskim oficirima.

Dirlevangerovi kriminalci su bili kaznena jednica.

Varas se. Nemaju ga ni jedni ni drugi inace se ne bi klali do zadnjega za korist nekog treceg.
Украјина је могла поштовати Мински споразум.
Сад би имали целу неразорену државу, 15 милиона становника више, стотине хиљада живих војника више.
Нису хтели, ко их **** сад.

Не постоји шанса да Русија изгуби рат. Шта уопште значи да Русија изгуби рат? Да укропи под своју контролу ставе Донбас, Крим и све остало што држе Руси, а Руси се повуку у Русију? То се никад неће десити! Због Крима су Руси спремни чак и на нуклеарни рат, а Амери због неког тамо Крима сигурно неће ризиковати уништење Америке и читаве планете. Крим је за Русе исто што и Калифорнија или Тексас за Амере. Америма Крим не може бити важнији него Русима.
Mislim da si omasio cijelu metu.
Ja nista od toga ne bi tako objasnio. Ponekad neke stvari se ne vide nego su tamo nedje iza i to su te stvari koje su bitne i koje definisu pobjedu/poraz.

Nadam se da nijesi u pravu. Inace cemo gledati raspad Rusije i gradjanski rat u Rusiji.

Сад би имали целу неразорену државу, 15 милиона становника више, стотине хиљада живих војника више.
Очигледно су Украјина и Запад имали неки други 'споразум'.

Mislim da si omasio cijelu metu.
Ja nista od toga ne bi tako objasnio. Ponekad neke stvari se ne vide nego su tamo nedje iza i to su te stvari koje su bitne i koje definisu pobjedu/poraz.

Nadam se da nijesi u pravu. Inace cemo gledati raspad Rusije i gradjanski rat u Rusiji.
За грађански рат у Русији и распад исте је једнака шанса као и за руски пораз у Украјини, готово никаква.

UKR. NIJE BITNA.

pa nije ovo rat Ukr.-Rusija. dje je zla Rusija naprala svjetionik planetarne ili cak galakticke demokracije, slobode, ljudevanja nasu divnu Ukriju.

10:58 пре подне · 18. дец 2022.

Colonelcassad:

🇷🇺🇺🇦Према Артемовску.

Наша војска наставља борбу за Опитно. У ствари, овде морате да узимате кућу за кућом. Такође се воде борбе западно и северозападно од Курдјомовке и Озарјановке и на ближим прилазима Клешчејевки.
Североисточно од града наши притискају Подгородноје, али село је и даље под Оружаним снагама Украјине.
У самом граду се воде борбе у индустријској зони дуж улице Патриса Лумумбе, плус на југоисточној периферији града.

Оружане снаге Украјине не показују знаке повлачења из Артемовска и спремају се за предстојеће уличне борбе у самом граду - постављене су противтенковске баријере на улицама, копају се ровови по улицама и двориштима, пробијају се подруми у кућама.
Разбијене јединице, које убрзано губе борбену ефективност, покушавају да се ротирају са оним пребаченим са запорошког правца.

За грађански рат у Русији и распад исте је једнака шанса као и за руски пораз у Украјини, готово никаква.
Odjavi se sa krstarice zbog ovoga sljedece god. u ovo vrijeme ako Rusi nesto ne promjene u svome radu. Ko i onaj sto je odje osorno prijetio da ce se odjviti ako za 2 dana Rusi ne udare kontru.
Stvarnost bijase da zamalo ne pade Lugansk a nas junak se odjavi sa foruma.

Очигледно су Украјина и Запад имали неки други 'споразум'.
Кад кажем Украјина и мислим на запад. Шмркавац се не пита ништа, и за пишање тражи дозволу Фашингтона.
Али ако тамошњем становништву не одговара нацизам и рат, направили би Мајдан 2 ма шта запад хтео.
Али нико се не буни, зато их и не жалим.

Исти сценарио ако и код њиховог војно политичког врха преовладава надобудни брђански менталитет(ја најбоље знам) као код нашег друга Младића и екипе
ratko-mladic.jpg

Jadni li smo mi, e ovo nam je doslo glave.
Kapetina ko kuca a mozak nista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back