Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Е па Руси јеббо вас да вас ЈЕББО Бахмут !!! Докурчисте више са њим ! Поред све силе коју имате, ви се килавите око неке селендре. Једно орање из два стратешка бомбардера ТУ-160 са бомбама ФАБ 500 и ето вам града у руци.
Realno to bi ubrzalo stvari. Ali koliko ja znam ima i zaglavljenih civila tu.

Pravo je cudo kako ova gastarbajterska bulumenta ne moze da se otarasi losih navika i lobotomije koje su poneli iz rajske Juge. Drug Djido (Djilas) dok je slagao slova u beogradskim stamparijama ili bio u Mitrovici mislio je da se mora unistiti kapitalizam zbog cega je robovao ali kad je prvi put krocio izvan Titovog i Staljinovog raja promenio j misljenje i pravac delovanja jer u kapitalizmu potlaceni radnici voze SVOJE automobile ne samo poneki DRZAVNE kao u zemljama diktature proletarijata.
mi ovde kazemo- bankini automobili

Screenshot_20221128_175929_org.thunderdog.challegram_edit_850973994312339.jpg

Pogledajte prilog 1262851

Draža je antifašista a Zelenski je nacista?... pa sve ste pomešali ljudi moi.
Draža jeste bio antifašista i antikomunista, dok se ne sećam da je neko napisao da je Zelenski nacista. Možda si pomešao sa nečim tipa, Zelenski je predsednik države u kojoj su nacisti u vlasti i komandant vojske u kojoj ima mnogo nacista, pa i jedinica koje su tako označene od strane zapada?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back