Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tako je...sada će se rat u ex ukraini voditi najmanje 15 god...sa ciljem da se u evropi ubije industrija a da preprodajom nafte ostvare zaradu kina,indija,pakistan i da se rusija samodostatno daljnje razvija i njeni istočni partneri koji će jeftinom naftom na svjetskom tržištu postati konkurentni zapadu...dok će zapad plaćati naftu saudiji za puno puno veču cijenu...ukrajina će postati ekonomski teret evropi jer nema industriju da bude kao država sposobna sebe uzdržavati u vojnom modu a ukrajinska poljoprivreda sljedeće godine dolazi na najniže grane jer nema ni gnjojiva niti uzgoja na ratom zahvačenim površinama...
Masio si cijelu metu. znaci pogodak nije ni na papiru nego ko zna dje.

Ukr. je samo sredstvo za slabljenje i unistenje Rusije. Odugovlacenje i rat ce trajati 15 godina ce zavrstiti tako da Rusija vise ne postoji ili mozda kao neki protekrorat Hazarije.

Meni je prvi dan rata bilo to jasno a da glupim Rusima nije?
Ne znam, svuda po inernetu mozes naci crno na bijelo sta se desavalo sa tom Ukrajinom. Ima evoluciju Ukr. vojske sa pomocu NATO 8 punije godina a Rus o tome nista ne zna??

Klicko i nekolicina gamadi, navijaca, ti napravi puc pred nosom na terenu koji ti smatras da ti je najkriticniji a ti na to - nista?? I onda ides na ovo danas a ne nadas se da ce NATO ove pomagati???
Meni je to van pameti.
meni nije jasno da glupim zapadnjacima ništa nije jasno kuda ovo ide...nuklearnom armagedonu...

Ukr. je samo sredstvo za slabljenje i unistenje Rusije. Odugovlacenje i rat ce trajati 15 godina ce zavrstiti tako da Rusija vise ne postoji ili mozda kao neki protekrorat Hazarije.
previše je ukrajina slaba za uništenje rusije....nema resursa za bilo koji dugoročni rat...ja samo se pitam zašto im rusi ne presječu kablove u atlantiku i na baltiku i sjevernom moru...

previše je ukrajina slaba za uništenje rusije....nema resursa za bilo koji dugoročni rat...ja samo se pitam zašto im rusi ne presječu kablove u atlantiku i na baltiku i sjevernom moru...
Ukrajina nije slaba ako ti u KOTLIC ubacivas dozirano malo po malo. Moze se to sve lako svariti. U ovome ratu na nekim terenima Ukri su imali lokalnu nadmoc od 10-20:1.

Da li to znaci slabost da si toliko jaci i da ti Rusi salju DOZIRANO malo po malo da to sredis?

Ne znam, svuda po inernetu mozes naci crno na bijelo sta se desavalo sa tom Ukrajinom. Ima evoluciju Ukr. vojske sa pomocu NATO 8 punije godina a Rus o tome nista ne zna??

Klicko i nekolicina gamadi, navijaca, ti napravi puc pred nosom na terenu koji ti smatras da ti je najkriticniji a ti na to - nista?? I onda ides na ovo danas a ne nadas se da ce NATO ove pomagati???
Meni je to van pameti.
Ма знају али шта урадити?Врло је тешко ту спиралу русофобије зауставити када на другој страни имаш моћне државе.Крим су одрадили за прву хируршки чисто без погинулих и онда је кренуо хаос у Донбасу као одговор Украјине, грађански рат у правом смислу и Украјинци би побили све до једног и у крви угушили проруску побуну да им Руси на прву нису помогли и шта се десило.Потписао се Минск.Сви су били ту и аминовали мир.Од тада се Украјинци наоружавају и Руси то знају.
У једном тренутку неко је пред Путина ставио документе сада или нећемо имати више прилику јер ће Украјинци постати озбиљна војна сила.
Управо гледамо на дјелу како НАТО замишља Украјину.Све то гледамо само по убрзаној исхитреној процедури, Путин је добио коју годину предности јер је кренуо.И сада гледамо све оно што смо можда требали гледати за коју годину после када би Украјина кренула у отворен обрачун са сепаратистима али набилдана и спремна за Русију 110 посто.Дакле ситуација је била тешка како год окренеш.

Ма знају али шта урадити?Врло је тешко ту спиралу русофобије зауставити када на другој страни имаш моћне државе.Крим су одрадили за прву хируршки чисто без погинулих и онда је кренуо хаос у Донбасу као одговор Украјине, грађански рат у правом смислу и Украјинци би побили све до једног и у крви угушили проруску побуну да им Руси на прву нису помогли и шта се десило.Потписао се Минск.Сви су били ту и аминовали мир.Од тада се Украјинци наоружавају и Руси то знају.
У једном тренутку неко је пред Путина ставио документе сада или нећемо имати више прилику јер ће Украјинци постати озбиљна војна сила.
Управо гледамо на дјелу како НАТО замишља Украјину.Све то гледамо само по убрзаној исхитреној процедури, Путин је добио коју годину предности јер је кренуо.И сада гледамо све оно што смо можда требали гледати за коју годину после када би Украјина кренула у отворен обрачун са сепаратистима али набилдана и спремна за Русију 110 посто.Дакле ситуација је била тешка како год окренеш.
Sve je to u redu, ali i pored svega toga sto si naveo, ici grlom u jagode i skroz nespreman?

Znas li da se o tome dosta pisalo 2014/2015 da ce opremiti svu vojsku dronovima i obuciti u protivdronskom ratovanju. Sta se desilo?
Usli su u rat sa 95% vojske bez dronova. :eek:S druge strane uKri ih guzze dronovima od prvog dana. I NATO koristi svaki moguci trik da napravi haos kod Rusa i svaka greska im izlazi na nos od prvog dana.Stvarnost je da su Rusi naredali promasaj za promasajem, plus SPOROST, LJENOST I GLUPOST da se prilagode situaciji na ratistu.

Meni je to van pameti.
Теби је мало тога јасно. Од оних који не знају гори су само они који мисле да знају.

Sve je to u redu, ali i pored svega toga sto si naveo, ici grlom u jagode i skroz nespreman?

Znas li da se o tome dosta pisalo 2014/2015 da ce opremiti svu vojsku dronovima i obuciti u protivdronskom ratovanju. Sta se desilo?
Usli su u rat sa 95% vojske bez dronova. :eek:S druge strane uKri ih guzze dronovima od prvog dana. I NATO koristi svaki moguci trik da napravi haos kod Rusa i svaka greska im izlazi na nos od prvog dana.Stvarnost je da su Rusi naredali promasaj za promasajem, plus SPOROST, LJENOST I GLUPOST da se prilagode situaciji na ratistu.
Има и до резона.Украјинци су де фатко у рату од 2014 године, Русима је ипак било комотно.
Они тек сада ратују.Нема рата без ветерана.

Da, Rusija ce se svakako raspasti, ali nisu u pitanju teorije zavera i Jevreji, bilo Hazari ili Sefaradi. Iako imaju interese u regionu, nisu oni kreator ovog haosa.

IMG_20221128_150954_371.jpg

An Egyptian IL-76 landed in Belgrade, there are no official announcements about the purpose of the visit.

It is important to note that there is a possibility that Serbia circumvents the sanctions imposed on Russia by using Egypt, thereby acquiring weapons and supplies through a third party, in this case Egypt, which has huge stocks of modern Russian weapons as well as old weapons of the Soviet bloc.

Egypt generally uses its only 2 IL-76s either for humanitarian aid or arms deliveries.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back