This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Оборен још једанJoj daj prestani, dobijam napadaj susramlja zbog tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Оборен још једанJoj daj prestani, dobijam napadaj susramlja zbog tebe.
Nije to moja tvrdnja debilu već profesora mašinstva sa univerziteta, Katedra za naoružanje.Joj daj prestani, dobijam napadaj susramlja zbog tebe.
-,Jidiš riječ za obrednu pelenu koja se rezala u dijelove i šivanjem spajala uz izvezeno dječakovo ime, datum rođenja i lijepe želje za sretnim i ispunjenim životom.
Причаш с неким ко тврди да је Русија изгубила више тенкова и летелица него што ће да произведе до 2040.Nije to moja tvrdnja debilu već profesora mašinstva sa univerziteta, Katedra za naoružanje.
To što si ti debil ne utiče na činjenice nikako.
Не отимај Пицију титулу.Pa jesi, nisi ti džaba mjerna jedinica za glupost.
Dok je EU puna istine. A naročito SAD. Strašno koliko si pao opd dresuru i ne razmišljaš. Inače nikad nisam rekao da je Rusija tolik oslobodna za ingormacija, ali u ovom trenutku otvorenija od Amerike.Izvoli u Rusiju i govori istinu na ulici. Čisto da vidimo koliko treba policiji da te pokupi.
U Kijevu krece zima totalna sa celodnevnim minusima od subote. Isto i kod nas.
Javite ako imatr koga to da beze u Rusiju ako mogu ikako. Preko Estonije ili Finske
Imat će Orxy posla brojat i tražit dupliće
ona dvojca u ukrajinskim uniformama stavljaju sve u odgovarajući kontekst.Pa ne znam šta ti vidiš na ovoj slici...
gomila šalabajzera sa kubanskom cigarom i nekom SS kapom, totalno bez konteksta. Možda snimaju film iz WWII, ovako se nekoć slikao i Peter Karsten.
Нико нам није сјебао ни један једини брод.
Сви живи, здрави, дебели и весели
Pogledajte prilog 1260204
Исто вреди и за авионе и хеликоптере.
Шта данас конзумираш па фантазираш о српској војсци у Украјини?
Јеси ли ти сигуран да знаш шта та измишљена реч значи?Joj daj prestani, dobijam napadaj susramlja zbog tebe.
Imaš internet procitaj o čemu sve brko piše..Ti samo pišeš da je lud da je ovakav, onakav ali ne navodiš zašto!
Valjda zato što nemaš argumenata.
Ma je li? Reci mu da spali diplomu i pepelom pognoji cvijeće na prozoru.Nije to moja tvrdnja debilu već profesora mašinstva sa univerziteta, Katedra za naoružanje.
To što si ti debil ne utiče na činjenice nikako.
Naravno da cenzuriraju ruske kanale izvještavanja. Tko je gledao RT prije nego je blokiran zna da su ih blokirali s pravom.Dok je EU puna istine. A naročito SAD. Strašno koliko si pao opd dresuru i ne razmišljaš. Inače nikad nisam rekao da je Rusija tolik oslobodna za ingormacija, ali u ovom trenutku otvorenija od Amerike.