Mačkoni
Veoma poznat
- Poruka
- 11.710
Inace drago mi je da imam sledbenike sto se tice macijih avatara 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Thanks for the clarification.@Sizif
To je naziv za etničku grupu koja živi na severu i zapadu Ukrajine. Kod Slovena je prefiks “Mala” to označavao feudalno leno kralja ili vrhovnog gospodara, “Velika” su posedi feudalnih gospodara koje vrhovni vladar uvozdi u posed. Uporedi Velikopoljsku i Malopoljsku - Malopoljska je veća od Velikopoljske.
Nastao u doba Kijevske Rusije jer su Kijevsku Kneževinu kao bogatiju (južnije, černozem) prigrabili gospodari Velikog Novgoroda koji su se nametnuli ostalim plemenskim vođama.
Zato ste i dosli na milimetar od katastrofe jer ste mislili da cete sa tim dziberskim forama o vanzemaljcima, ravnoj zemlji, vakcinama i slicnim nebulozama nekog da diskreditujete. Nista pametnije ne mozete da smislite?Pa to je vasa rusomajmunska mantra
Vakcinama vas truju, nisu sleteli na Mesec nego u Novi Meksiko, Rusi su braca, a dva puta nista je nista
Setimo se samo kako ste vristali ko svinje kad su uvodili licne karte, sa cipom. Stavili vam barkod.
Sta ti buncas. Umislio si da je Putin cetnik i da su rusi cetnici pa si im se prisljamcio. Fuj!T i baš nemaš pojma ni o čemu. Idi na teorije zavera i plaši se vakcina. Ko u srednjem veku.
Ja sam ti od onih koji dolaze i da uče, ne samo da podučavaju.Ти ништа не знаш, залутао на тему...![]()

Ali u Ukrajini nema nacizma.. Zar nije to je "putinovska" propaganda?На шлему овог војника АФУ стоји натпис „Једем дас Сеине“ или „Сваком своје“ са капије нацистичког концентрационог логора Бухенвалд.
![]()
![]()
Управо овај слоган био је на капијама концентрационог логора који су створили нацисти. Забрањено у Немачкој, као нацистички симбол повезан са позивом на масакре.
Evo predaju se
Tako je, to je "putinovska" propaganda, doduše potrošena.Ali u Ukrajini nema nacizma.. Zar nije to je "putinovska" propaganda?
Patka i pakleno prizemljenje u Ukrajini više puta..Ростех је испоручио војсци још једну серију најновијих ловаца-бомбардера Су-34. Због свог изгледа и сјајних борбених квалитета, "тридесет четврта" је на Западу добила надимак "Паклена патка".
![]()
Profi pozadinci..
@SizifТи ништа не знаш, залутао на тему...![]()
zanimljivo..kao onda kada su presudili da za rušenje blizanaca okrive iran i od njegovih zamrznutih sredstava naplate odštetu obiteljima žrtava...“Nema veze što nisu Ruske rakete, ipak su oni krivi”
I to vam otprilike objašnjava kompletno sranje mozga amerike i EU
Kinezi za sada nisu nista uradili. Oko Tajvana se jos uvek vodi rasprava, ali ce sigurno na kraju vojno intervenisati da razoruzaju lokalne grupe. Sve zavisi i od stava svemocne 3. vojske sveta amerike i dogovora izmedju njih.Dajte ljudi neku mapu? Koliki napredak je ostvarila svemocna 2. vojska sveta?![]()

Ahahahahahah bravo! Ovo je jedan od jacih viceva koje sam procitaoKinezi za sada nisu nista uradili. Oko Tajvana se jos uvek vodi rasprava, ali ce sigurno na kraju vojno intervenisati da razoruzaju lokalne grupe. Sve zavisi i od stava svemocne 3. vojske sveta amerike i dogovora izmedju njih.

Razvalice im Krim pa nece imati odakle da napadaju. Brodovi ce posluziti kao olupine za blokiranje americkih nosaca avionaNovi talas kratarecih raketa je poleteo iz Crnog mora ka Ukrajini. Sa brodova i podmornica.

U svakoj šali ima malo istine. Uzmi ubrus i obrisi svoje gorke suze.Ahahahahahah bravo! Ovo je jedan od jacih viceva koje sam procitao![]()
Zato ste i dosli na milimetar od katastrofe jer ste mislili da cete sa tim dziberskim forama o vanzemaljcima, ravnoj zemlji, vakcinama i slicnim nebulozama nekog da diskreditujete. Nista pametnije ne mozete da smislite?
Te kante od nosaca ce biti rashodovane u nekim od brojnih Indijskih centara za reciklazu brodova.Razvalice im Krim pa nece imati odakle da napadaju. Brodovi ce posluziti kao olupine za blokiranje americkih nosaca aviona![]()