Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.510
"Nismo mi! Vi ste!"Putko odmah počeo panično vikati, nisam ja, nisam ja.
Sad treba utvrditi da li opet laže ili ovaj put ipak govori istinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Nismo mi! Vi ste!"Putko odmah počeo panično vikati, nisam ja, nisam ja.
Putko odmah počeo panično vikati, nisam ja, nisam ja.
To si mogu okačiti o rep kad su isključeni iz poslova s najvećim i najbogatijim ekonomijama svijeta. Izuzev Kine, a i to je na klimavim nogama. Te će avione ako ih stvarno zaplijene moći samo prodati po ekstra niskim cijenama. A pitanje je tko će ih htjeti kupiti.Telac, znaš li ti da je 500 putničkih aviona iznajmljenih od zapadnih zemalja u Rusiji. O mogućnosti nacionalizacije zapadnih fabrika i udela u naftnim i gasnim kompanijama da ne govorim.
Velikodušni su Rusi. Pomažu truli Zapad jer znaju da im je pod teretom sankcija svaka prodana majica, svaki mixer, svaki iPhone sačuvano po jedno radno mjesto. A recesija ....tika taka...tika taka

Što bi ih prodavali? Iznajmili su ih zato šta im trebaju. Jednostavno prevesti u vlasništvo.To si mogu okačiti o rep kad su isključeni iz poslova s najvećim i najbogatijim ekonomijama svijeta. Izuzev Kine, a i to je na klimavim nogama. Te će avione ako ih stvarno zaplijene moći samo prodati po ekstra niskim cijenama. A pitanje je tko će ih htjeti kupiti.
Rusija izlazi iz recesije a EU tek kreće.Rusija ušla u recesiju
tika taka....tika taka
https://www.slobodnaevropa.org/a/ekonomija-rusija-recesija/32134002.html
Zato su i napali Rusiju.Ukrajnska vlast ima zadatak da okolne zemlje Belorusija,Poljska....sto pre uvuce u rat - dronovima, false flag operacijama, terorozmom bilo kako i sto pre
И ко је кога на крају напаи?Zato su i napali Rusiju.
Javio Informer svojevremeno..
Da, i to dokazuju gradnjom zida prema Bjelorusiji.Ukrajnska vlast ima zadatak da okolne zemlje Belorusija,Poljska....sto pre uvuce u rat - dronovima, false flag operacijama, terorozmom bilo kako i sto pre
Junački si je spucao četiri u srce i jedan u čelo za svaki slučaj.Pukovnik Vadim Bojko (44), bliski suradnik ruskog predsjednika Vladimira Putina, pronađen je mrtav u svom uredu u Rusiji.
Pukovnik dobio 5 metaka u prsa, sumnja je da se sam ubio..
Nemoj lagat ovaj napaćeni srpski narod sa krste.To je naknadno ispaljeno .Natousraška propagandaAuto od Stremusova.
Zanimljivo kako u prometnoj nesreći dobiješ rupe od metaka

Trebali su im dok je ekonomija funkcionirala. Mogu oni prevesti u vlasništvo što god žele, činjenica je da je Rusija izolirana i da će im sada većina stvari postati bespotrebna. Rusija je službeno ušla u recesiju, a drukčije je kad u recesiji imaš 300 miliona dolara deviza ili neke robe u vrijednosti te cifre a nemaš ju kome prodati. Ili ju bar prodati po toj cijeni, jer nema šanse da recimo Indija može platiti koliko i Europa.Što bi ih prodavali? Iznajmili su ih zato šta im trebaju. Jednostavno prevesti u vlasništvo.