This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Од 1949 се спремају за рат против Русије.
Русија испали салву ракета на НАТО државу а како реагује НАТО??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo čitam poljski predsednik razgovara sa Bajdenom.Situacija kao stvorena za poljsku vladu da domaćim poljskim rusofobima pokaže kako su oni “bitna nacija”. Kao kad je Đukanović tražio pomoć od NATO zbog korona virusa.
Naravno, treba neko da bude tu kad dođu Rusi da ima od koga da sastave novu vladu.Milanović i ja budemo čuvali Hrvatsku.
Reagovali bi oni da Srbija ispali salvu iz VBR “Plamen”, i te kako, ali Sarmat je veoma neprijatan.Од 1949 се спремају за рат против Русије.
Pogledajte prilog 1256118
Kada se pomislio da je rat pri kraju i da je došlo do navodnog dogovora Rusa i Amerikanaca, aktualna situacija vraća čovjeka u katastrofalnu realnost.Predsednik Poljske, nakon razgovora sa Bajdenom trenutno u razgovoru sa Zelenskim
Predsednik Poljske saziva Veće za nacionalnu sigurnost za sutra u 12 sati.
Poljska vojska stavljena u pripravnosti: Razmatra se pokretanje člana 4 NATO-a
https://nova.rs/vesti/svet/poljska-...zmatra-se-pokretanje-clana-4-nato-a/?ref=push
Biće - tresla se gora, rodio se miš.Predsednik Poljske, nakon razgovora sa Bajdenom trenutno u razgovoru sa Zelenskim
Predsednik Poljske saziva Veće za nacionalnu sigurnost za sutra u 12 sati.
Drž’ se Kotlokrpe, tvoje koordinate su unešene na listu prioritetnih meta.
i onda Kherson je paoStara vijest, samo sam je propustio.
Čisto da razjasnimo zašto je poginuo Stremusov
U sudaru, jelte. Čela s 5.45mm
https://www.index.hr/mobile/vijesti...ekog-ruskog-duznosnika-na-sojgua/2401154.aspx
Ako bilo ko iz ex-yu (šačicu ljubitelja ratovanja izuzimam) krene dobrovoljno - treba ga dobro nabatinati da postane nesposoban za vojsku momentalno.Kada se pomislio da je rat pri kraju i da je došlo do navodnog dogovora Rusa i Amerikanaca, aktualna situacija vraća čovjeka u katastrofalnu realnost.
NATO predviđen gospodarski slomljenim Sjedinjenim Državama pokušava uvući EU u rat protiv Rusije. Cilj je jasan i ne treba okolištati. Europa sa svojih 500 milijuna stanovnika i Rusijom predstavlja najjače svjetsko gospodarstvo koje treba baciti na koljena tj. uništiti.
Nacionalni političari i mediji su dio paklenog plana već desetljećima, te pripremaju opijeni narod na krvavu žrtvu. Balkanskim zemljama u ovom sukobu je odavno predviđen logistički status, što ne jamči da će naši momci ići i ginuti na novom “Ruskom frontu”.
Najglasniji su oni čije su zemlje najmanje i koje su predviđene totalno uništenje i biti primjer za uvođenje u finalni konflikt.
George Friedman je još 2015. godine nagovijestio hrvatskoj diplomatkinji da će novi europski rat usmrtiti na milinune Europljana. Mnogi ne vide što se događa i što se sprema već godinama.
https://www.logicno.com/politika/na...pod-laznom-zastavom-za-uvodenje-eu-u-rat.html
Puca mi k.Ja sam pod budnim okom USS George H.W. Bush (CVN-77)Drž’ se Kotlokrpe, tvoje koordinate su unešene na listu prioritetnih meta.![]()
Gde je NATO PVO sta radi? Ljudi ginu a NATO se ceslja.
Tako nekakoi onda Kherson je pao
To nije ništa - ako ne revidiraju stav i ne kažu jasno i glasno da su sami bacali petarde stićiće im koja Kh-102, Kh-101 je bila samo upozorenje pred isključenje.Izgleda da je ipak Kh-101
pa do sada je poginulo oko 80 000 rusa.. od toga samo oštroSamo oštro i bez stajanja!
Šta može nosač aviona protiv RS-26? Za tebe lično su spremili ceo roj Kh-102, da slučajno ne klisneš.