Bojiš se da bi ti razbio bulju....tako i Rusi...kukavicki.Ja ti j bm mater .. zbog čega bih ti to.priznao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bojiš se da bi ti razbio bulju....tako i Rusi...kukavicki.Ja ti j bm mater .. zbog čega bih ti to.priznao?
uleteće ameri za jedno 5 godina kada se rusija umori, ništa se ti ne brini to je sve deo planaДа видимо сад има ли НАТО муда.
I na tome im vječna hvala.Vidis da nije tesko, tebe ne podjebava i ne izvlaci ti usi samo neko mekog srca
Haha.. pa nek im razbiju sad.. gde je problem??Bojiš se da bi ti razbio bulju....tako i Rusi...kukavicki.
Nisam ja nestao, samo ne gubim vrijeme toliko kao prije na prdeže poput tebe.Rusi su gađali...inače se ne bi svi proruski trolovi pojavili na naslovu uključujući i tebe, koji si nestao nakon one maskirovke kod Limana i sad kod Hersona.
Treba prvo Rusima vratiti istom mjerom pa tek onda napraviti istraguSta mislite ako se utvrdi da je raketa ukrajinska hoce li se NATO pozvati na clan 5 i objaviti rat Ukrajini?![]()
Petoljetka, a ne opet...uleteće ameri za jedno 5 godina kada se rusija umori, ništa se ti ne brini to je sve deo plana
U Donjeck.gde će ukri za novu god. ?
Članstvo može da vidi granice reketa - nije baš mnogo izvesno da će biti ikakvog konačnog zaključka.Ne bi me iznenadilo.. nato sise udaraju samo na 100 puta slabije
To mu i nije bas pametan izbor. Ako dodje do eskalacije nisam siguran da ce se to dobro zavrsiti za njega.Sve i svašta se pušta u opticaj - nema to veze sa Rusima - ili azotni đubrivo, ili odbegla Ukrajinska S-300, ili i namerna provokacija. Zeleni sad ne zna šta da radi bez struje, pa je mogao da proba nešto iz očaja.
Treba prvo Rusima vratiti istom mjerom pa tek onda napraviti istragu![]()
Bilo bi interesantno da odgovore jer ovo što naoružavaju ukrajince nije dovoljnoHaha.. pa nek im razbiju sad.. gde je problem??![]()
Ne pisanja već pojava trolova.Nisam ja nestao, samo ne gubim vrijeme toliko kao prije na prdeže poput tebe.
Znači tebi su dokaz pisanja na forumu? Zanimljivo, za psihologe.
Rusi su...samo sad se boje da priznaju.Ili je s300 raketa ili CIA false flag
Msm da će ipak.napisati još jedno oštro saopštenjeBilo bi interesantno da odgovore jer ovo što naoružavaju ukrajince nije dovoljno![]()
da, prevara.. ko to nije shvatio neka se pelcujeA kad se setim kad si pisao protiv korona vakcina...
samo kukaj. postoji i druga strana šta da kažeqq my co
Pa neće Zapad na svog Zelenog, a ako ga Rusi potetaju pobećiće on pravo u Poljsku.To mu i nije bas pametan izbor. Ako dodje do eskalacije nisam siguran da ce se to dobro zavrsiti za njega.
Razočarat ću se ako vojno ne odgovore...ovo povećavanje slanja oružija ukrajincima je premalo.Msm da će ipak.napisati još jedno oštro saopštenje![]()
Lažeš, analizama slika je utvrđeno da su ostaci od S-300, Ukrajinska PVO najvjerovatnije:Rusi su...samo sad se boje da priznaju.
U šta sebe ubeđuješ? Kaži.Dok su Rusi mislili da su neki faktor, sad su samo klauni
Kakvo tužilaštvo, Dodik se pozivao na imunitet i nije surađivao. Lavrov ga izbjegava da mu opet ne uvali ukradeno.Dodik i nije kriv, što je pokazalo povlačenje tužbe Tužilaštva BiH, a vi kerovi koji ste lajali niste se ni izvinuli zbog kevtanja.