- Poruka
- 3.404
Boli te otkriće i potvrda gubitka još dva do sada nepotvrđena Ka52, tri Mi28N i dva Mi35 helikoptera?
Bit će toga još kako Ukrajinci napreduju na okupirani teritorij.
bla bla bla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boli te otkriće i potvrda gubitka još dva do sada nepotvrđena Ka52, tri Mi28N i dva Mi35 helikoptera?
@Тихи-ju kad bi čovek rekao da vredi ulagati u BTC, on bi i to poverovao.To je bilo zezanje, jako si naivan i kao takav plodno tle za lažne vesti.
Tako su bambusali i kad su taktično povukli od Kijeva, pa sa zmijskog otoka,pa Harkiva,Pa Limana....kad se povuku iz Belgoroda i Rostova zavrsit će fazu četri SVO.
Sljedeći su na redu baltički patuljci.Tako su bambusali i kad su taktično povukli od Kijeva, pa sa zmijskog otoka,pa Harkiva,Pa Limana....kad se povuku iz Belgoroda i Rostova zavrsit će fazu četri SVO.
Pa nisu zapeli krajem ožuljka bez razloga, očito su gubici bili katasrofalniBoli te otkriće i potvrda gubitka još dva do sada nepotvrđena Ka52, tri Mi28N i dva Mi35 helikoptera?
To su Rusi ispalili nema sumnje.
Јашта јако ме боле измишљени губициBoli te otkriće i potvrda gubitka još dva do sada nepotvrđena Ka52, tri Mi28N i dva Mi35 helikoptera?
Poljska mora poslati trupe u Donbas i Lugansk i otjerat Rusčad na udaljenost sa koje neće moći gađati njihove civile.Po onome kako su zapadni mediji (sluzbe) odmah uskocili u ovu pricu o ruskom 'granatiranju" poljske/nato teritorije, sve ovo mirise na jos jedan "false flag", koliki su ulozi i zbog cega upravo sada videcemo,.ali boljeg "kandidata" od Poljske za destabilizaciju sireg regiona nema.
ОЋајниЋки ће да протестирају, не?Šta ćete preduzeti tim povodom?![]()
Tako je, bravo. Sada će Poljaci napasti Ukrajinu.Dobra vam PVO NATOvci
️Делић ракете која је пала у Пољској припада ПВО систему С-300.
На првој фотографији - фрагмент ракете која је пала у Пољској.
На другој фотографији - олупина противваздушне ракете С-300, која је пала у Дагестан 08.10.2020 током рата у Карабаху
Ако је информација о погибији двојице Пољака тачна, онда је на овај начин противваздушна одбрана Оружаних снага Украјине данас не само убила жену у Кијеву, ударивши у стамбену зграду, већ је успут убила и два држављанина Пољске.
У оквиру формалне логике, НАТО је обавезан да заштити сваки педаљ пољске територије и да изврши одмазду Кијеву.
Pogledajte prilog 1256061
Pogledajte prilog 1256063
Znači podržavaš i Putina i Klintona?
NATO PVO je u Ukrajini. Većina tih NATO zemalja izgleda ima neku bednu PVO i gomilu oružja za napad. To znači da bi ih u budućnosti Ameri koristili da s njihove teritorije napadaju Rusiju, ali ih istovremeno nije briga da li imaju čime da se brane. To su zemlje "za jednokratnu upotrebu".Gde je NATO PVO sta radi? Ljudi ginu a NATO se ceslja.
Čekam i ja što će....malo su me Rusi razočarali perući ruke od ovoga umjesto da priznaju jest mi smo....oni ko pičkice nismo miŠta ćete preduzeti tim povodom?![]()
Nastaviti uništavati okupatora istim tempom.Šta ćete preduzeti tim povodom?![]()
Tatatatira…Разговор се води увек на нивоу глупљег. Нема потребе да даље водимо дискуцију. Настави да тражиш изговоре и да подржаваш домаћу багру и да живиш у свом СНС свету маште.
Čekam i ja što će NATO...malo Rusi ispadoše pičkice sa ovim nismo miGde je NATO PVO sta radi? Ljudi ginu a NATO se ceslja.
Samo sto nisu poslali.Није никаква тајна да им НАТО шаље С300.
Совјетске заоставштине у источној Европи.
The downed S-300 missile in Poland most likely belongs to the 540th anti-aircraft missile regiment of the Ukrainian air force.
The regiment is located in Kamianka-Bugskaya, Lviv region, and is armed with S-300PS/PT systems.
This air defense formation has been on combat duty since January this year, I wrote about it earlier (https://t.me/poisk_mil/2203).
Prilično precizno rečenoJoš samo dvije rakete da padnu na Varšavu i sa Rusijom je gotovo.
Rusi se pokušavaju izvući...umjesto da vojnički priznaju da su oni.The downed S-300 missile in Poland most likely belongs to the 540th anti-aircraft missile regiment of the Ukrainian air force.
The regiment is located in Kamianka-Bugskaya, Lviv region, and is armed with S-300PS/PT systems.
This air defense formation has been on combat duty since January this year, I wrote about it earlier (https://t.me/poisk_mil/2203).