- Poruka
- 3.404
amerika pogubila konce svoje vlasti nad svetom
usoro neće imati ni petardu da pošalje ukrojcima...tako isto i sa pirgavima
usoro neće imati ni petardu da pošalje ukrojcima...tako isto i sa pirgavima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U zadnje vreme 88% vremena botuje za Luzersku Rusijua za koga si ti u ovom sukobu iskreno
Zašto onda bežiiite iz Gersonaamerika pogubila konce svoje vlasti nad svetom
usoro neće imati ni petardu da pošalje ukrojcima...tako isto i sa pirgavima![]()
Valjda do BelgorodaDokle su došli Rusi....u taktičkom povlačenju![]()
Видиш ти у својој ка52 машти.Pa pala je
Vidi se da pada.
Jedva cekam 3 svetski rat da sve ide u pic***ku lijepu mateirnu!!!
da li je blizu konacan reset i rat?
Da li ce se koristiti nuklearke?
sta kazu na Balkan Infu??
Zašto onda bežiiite iz Gersona
Nikad nisam vidio ništa slično....Rusi bježe ko zečevi put Rusije a internet bojna priča o propasti NATOaValjda do Belgoroda![]()
"očijuka sa NATo"Ajde ponovo po ko zna koji put !
Ukrajina je jedina država na svetu, u kojoj je i formalno neonacistička formacija, sa nacističkim obeležjima, deo regularnih oružanih snaga.
Potpises Minsk 1.
Prekrsis Minsk 1.
Potpises Minsk 2.
Nikad ne implementiras Minsk 2.
Krenes u surovi obracun sa dve federativne jedinice u sopstvenoj zemlji tako sto im saljes neo naciste da ubijaju mahom Ruse.
Decu.Mucenjem.
Za to vreme na celo drzave dolazi čovek kom je najvece dostignuće to sto je qur....com svirao po klaviru i što je težak džanki
Korupcija dostiže strasne nivoe a zapad Ukrajine se ponaša kao da se na istoku nista ne desava,ignorišu patnju svojih sunarodnika. Sve ovo pod budnim okom OEBS i Trilaterale koji su bili garant oba gore pomenuta sporazuma
Za to vreme, Ukrajina pravi US bioloske laboratorije, ocijuka sa NATO, amnestira saradnike Hitlera i proglasava ih za "herojima slobode" I sve to uprkos sporazumu koji je,paz' sad,ratifikovao SB.
Ko placa? Topovsko meso,ljudi. Tako je to kad Dan pobede nad fasizmom preimenujes u Dan Evrope.
Ne znam da li laze ili govori istinu ali kako je krenulo Rusi ce za novu godinu biti ukopani oko MariupoljaNe lazi.
I Geran 2 dronovi stigli u velikom broju na zurku kod Zelenskog
️ Reports of mass Russian kamikaze drones over Ukraine
Pa da, Predsednik Zelenski se isprdeo Surovikinu ustada vam ne smetamo na slavlju...i zelenko bio...šmrk šmrk
Šta je sa moćnim protuzračnim sustavima Patriot? Zakazali ćipovi?A da se dogovorite prvo pa da lažete okruglo, a ne ovako. Službena Rusija kaže nemamo veze s raketom u poljskoj, a smijurija od šefice RTa kaže ovo
![]()
Malo mi je bezveze sto ne pises vise rokaj kokajI Geran 2 dronovi stigli u velikom broju na zurku kod Zelenskog
️ Reports of mass Russian kamikaze drones over Ukraine
još nije odlučioa za koga si ti u ovom sukobu iskreno
Није никаква тајна да им НАТО шаље С300.Ma nemoj, S300 poslali, sta mi naprica
Da si rekao patriot ili nesto od NATO pvo pa ajde, al S300?!
Lupas sada Tixoglu, i znas i sam da si lupio glupost
Bježiš iz Kahovke a za osvetu udaraš po trafostanicama u KijevuKijev ima problema sa naponom