Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.449
A pridnjestrovle , a pridnjestrovle ...Ne treba Rumunjima, oni će graničiti s Rusima.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A pridnjestrovle , a pridnjestrovle ...Ne treba Rumunjima, oni će graničiti s Rusima.
Pa oni zale. A oni ce naci nacin da naplate to od putka.Neka plate ko jos njih zali
Ja bi sve zaplenio tim oligarsimaNeka plate ko jos njih zali
pogladi ukucane...meni tebe žao![]()
![]()
Oh, ko to rece pa osta ziv... kud ces korisnije od ruske babe...Korisna budalo![]()
Falit će im jako.Zaboravljas ona 2 aviona sto u 10 dana padose u dva grada u po rusije? Kakva li je to bila varka?
koje snage ...oveHrabra AFU ima samo tako ogromne gubitke, meso za NATO. Pored toga im je država uništena na dve strane, materijalno nemaju više ozbiljnu infrastrukturu, ekonomski u postali robovi zapada (čitaj Amerike). Rusija drži većinu svoje teritorije, a sad ostatak oslobađaju. Čekaju se zaleđena zemlja i nove snage koji uskoro stižu. Do tada oslobađaju naselje po naselje od NATO zločinaca.
Eto! Taman sam kontao sta je dobro u tom dogadjaju. Bravo. Nema mira dok se boljsevici ne poraze.Ovo je dobro da su pogodili Poljsku, sa priče o miru sa Rusijom padaju u vodu.
Tuga je kad oružje koje košta manje od 1000€ uništava NATO oružja od više stotina hiljada €. Motor sa Aliekspresa i fotoparat sa Amazona razbiše po Ukrajini.
NATO je suštinski napao položaj Slobodana Miloševića, ostatak je kolateralna šteta zbog tog zlotvora.Sme po istom zakon po kojem je NATO napao SRJ. Na žalost.
Pa i nema puno vise. Naspram NATO avijacije, skoro su kao Hrvatska ili Srbija.Falit će im jako.
Ono Rusija ima 4 aviona ko Hrvatska ili Srbija....smiješan si.
Стока је корисна, портири нису.Stoko !
Šta rade poljska vojska u ukraini ????
Da on je baš BitangaJa bi sve zaplenio tim oligarsima
Uvek mi se gadio onaj Abramović što je kupio čelzi
Što ne kupi ruski klub i da ulaže u njega
Suštinski napadaju civile, besni zbog poraza... kukavice.Rusi su ispalili projektile na energetski infrastrukturni objekat u Krivom Rogu. Doslo je do ozbiljnog razaranja.
Steta sto mi nismo smogli snage da sami resimo Milosevica. Ne bi stradali ovoliko.NATO je suštinski napao položaj Slobodana Miloševića, ostatak je kolateralna šteta zbog tog zlotvora.
Bilo na CNN-uPa i nema puno vise. Naspram NATO avijacije, skoro su kao Hrvatska ili Srbija.
Kako trolaš Ruse, da ti ne bi slučajno pala ruska raketa na glavu.amerikanski vojni budžet 800 milijarde a ruski 50-80 mlrd. ali ih baćuške cepaju ko baba ratluk
i kauboji nikako da zdumaju kako baćuške to uspevaju
Ne gledam CNNBilo na CNN-u
Pukao od dijareje , rekoh ti da im ne treseš kafezHoću mami.....kme kme ...mama Agafja me tuče.![]()