Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.303
Tako je.Da vrede, ne bi kupovali od Irana..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je.Da vrede, ne bi kupovali od Irana..
Povukli se? To je ta 4D strategija. Dobijes rat kad pobegnes kuci. Ne kapiramo mi to... to su vise dimenzijeFaca kaže povukli se Rusi bez gubitaka..
Kakva ruska pobjeda je u tom povlačenju??
Ракета наставила да лети бухаха
Gubite sve više teritorije.Hrabra AFU ima samo tako ogromne gubitke, meso za NATO. Pored toga im je država uništena na dve strane, materijalno nemaju više ozbiljnu infrastrukturu, ekonomski u postali robovi zapada (čitaj Amerike). Rusija drži većinu svoje teritorije, a sad ostatak oslobađaju. Čekaju se zaleđena zemlja i nove snage koji uskoro stižu. Do tada oslobađaju naselje po naselje od NATO zločinaca.
Сило нечистаPlači, plači, manje ćeš piškiti.
Daj mi jedan primjer u svijetu? Kako može krstareća raketa profulat državu bokte? Pa nije to pijani Smerch.Riječ je o gradu na granici sa Ukrajinom. Vjerovatno su skrenule s kursa prilikom gadjanja Lavova. To nije nista neobicno.
Orlan 10 sa Canon fotoaparatom od 300 EUR
Ne znam, kažu da se NATO obrukao ozbiljno kad im je dron preleteo dve države i zabo se u glavni grad treće.Precizno rusko oružje, profulali državu bokte, sad zamisli koje su katastrofe po Ukrajini, koliko ciljeva je profulano ovako.
Koliko vojski na svijetu se ovako osramotilo? Je li se desilo ikad? Profulati državu... Buahahahahahaahahahahahaahahha.
Meni ništa, ja sam vitka genetski.Sta li je tebi sve povadjeno u Amsterdamu? Cime li su vadili?
Veruje ! jer ima nedostatak holesterola koji je potreban za rad mozga ( Vegan je ) nosi šlem od AL folije i uzemljen je za radijatorDali su stvarno toliko lud da veruješ u Ukro fantazije?
Primer je Zagreb i jedan dron u njemu.Daj mi jedan primjer u svijetu? Kako može krstareća raketa profulat državu bokte? Pa nije to pijani Smerch.
ovo otvara vrata zrakoplovima za Ukrajinu, čini mi se da ide norveških 50 F16.
Riječ je o razdaljini od nekoliko km. Amerikanci su sa Tomahavcima fulali mnogo više.Daj mi jedan primjer u svijetu? Kako može krstareća raketa profulat državu bokte? Pa nije to pijani Smerch.
Nemaju Rumunji sreće, to je trebalo njima ići...čini mi se da ide norveških 50 F16.
Ево све трЋе да им дају 50 Ф16Daj mi jedan primjer u svijetu? Kako može krstareća raketa profulat državu bokte? Pa nije to pijani Smerch.
Ali precizan ko švajcarska vurica. (ovo švajcarska da se onaj bedak ima čemu radovatiOrlan 10 sa Canon fotoaparatom od 300 EURtuga, beda, jad i cemer...
![]()
Ako stalno bježe ne mogu biti poraženi u bitki.Povukli se? To je ta 4D strategija. Dobijes rat kad pobegnes kuci. Ne kapiramo mi to... to su vise dimenzijeFuj, pljuc!
Orlan 10 sa Canon fotoaparatom od 300 EURtuga, beda, jad i cemer...
![]()
Orlan 10 sa Canon fotoaparatom od 300 EURtuga, beda, jad i cemer...
![]()
Ne treba Rumunjima, oni će graničiti s Rusima.Nemaju Rumunji sreće, to je trebalo njima ići...
U cemu je precizan?Ali precizan ko švajcarska vurica. (ovo švajcarska da se onaj bedak ima čemu radovati![]()
Precizno rusko oružje, profulali državu bokte, sad zamisli koje su katastrofe po Ukrajini, koliko ciljeva je profulano ovako.
Koliko vojski na svijetu se ovako osramotilo? Je li se desilo ikad? Profulati državu... Buahahahahahaahahahahahaahahha.
Али Томахавци имају западне Ћипове, онда то није толико трагиЋно ако промаше 100 кмRiječ je o razdaljini od nekoliko km. Amerikanci su sa Tomahavcima fulali mnogo više.
U gađanju mete, ko na Alci, u sridu.U cemu je precizan?
Mozda, ali na Uralu.Ne treba Rumunjima, oni će graničiti s Rusima.