Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.367
Ne glavonozac te retardirane prozivke ostavi za tamo odakle se javljas.Nisu tema Srbi.Tema je vojna operacija a.k.a. denacifikacija Ukraj'ne.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne glavonozac te retardirane prozivke ostavi za tamo odakle se javljas.Nisu tema Srbi.Tema je vojna operacija a.k.a. denacifikacija Ukraj'ne.
To bi bila stvarno dobra proba za srpsko oruzje. Ali mislim da bi u aktuelnoj geopolitickoj situaciji bilo kontraproduktivno. Mada, kad su mogli Moravu da doture Haftaru u Libiji....iranski dronovi bi nam sluzili za udaranje po komsiluku i nato infrastrukturu na velikim dometima ako bi doslo do neke nato intervencije jer sa oruzjem koje razvijamo ladno mozemo da sravnimo vecinu sto je u komsiluku naprimer jerina 1 domet je oficijalno 285 kilometara a neoficijalno 400+ a to za garvane se slazem mada zalim sto nasi ne posalju gavrane i alas/ralas pa da ih isprobaju jer su stvarno mnogo ozbiljnije igracke od lanceta
Često sam u Hrvatskoj i ne znam o čemu govoriš.Za Ukrajinu si video i sam, a za rvatsku potraži malo...
morava nije toliko ozbiljno oruzje ako uporedjujemo one koje sam naveo ona je samo digitalizovani modularni vbr sa 40km dometom i dosta neprecizan kao i svi vbr nesto je sasvim drugo vodjeni dronovi kamikaze i vodjene rakete koji imaju samo 1m greskuTo bi bila stvarno bila dobra proba za srpsko oruzje. Ali mislim da bi u aktuelnoj geopolitickoj situaciji bilo kontraproduktivno. Mada, kad su mogli Moravu da doture Haftaru u Libiji....
Ili da se prodaju trecoj zemlji pa da "slucajno" zavrse u Rostovu na Mlavi.morava nije toliko ozbiljno oruzje ako uporedjujemo one koje sam naveo ona je samo digitalizovani modularni vbr sa 40km dometom i dosta neprecizan kao i svi vbr nesto je sasvim drugo vodjeni dronovi kamikaze i vodjene rakete koji imaju samo 1m gresku
a šta ako im i to ne uspe i ukrainci zacrtali sebi bilo šta bilo rusija neće biti ovde!!!??Najveći napad na ukrajinsku elektro-mrežu do sada:
Retribution Strikes 2.0 - Summary as of 11/15/2022 10:00 AM PT
From such activity of retaliation strikes, we have already managed to wean a little! Some have already called today's wave of rocket attacks the most powerful during the hostilities. Apparently, it will still continue today, problems with electricity and water are already in the vast majority of large cities.
At the moment, we know about arrivals in:
— Kyiv
— Kyiv region
— Sumy
— Sumy region
— Kharkov
— Kharkiv region
— Kremenchug
— Cherkassy
— Zaporozhye
— Krivoy Rog
— Kirovohrad
— Dnepropetrovsk
— Nikolaev
— Nikolaev region
— Odessa
— Odessa region
— Vinnitsa
— Zhytomyr
— Khmelnytsky
— Ternopil
— Chernivtsi
— Ivano-Frankivsk
— Lviv
— Lviv region
— Kovel
— Rivne
Infrastructure facilities were hit in:
— Lviv
— Khmelnytsky
— Poltava region (Kremechugsky district)
— Kirovograd region
— Vinnitsa
Kako je ovo umno od tebe .Bolest ne bira![]()
e to bi bio najbolji rezultatIli da se prodaju trecoj zemlji pa da "slucajno" zavrse u Rostovu na Mlavi.![]()
Kakve su to baltičke sile?Nije baš, CRO baš i ne srlja i ipak je mnogo uzdržanija od baltičkih sila i Poljske.
Promakne se bitno lakše kad se ne guraš u prvi red. Kad se veliki guraju mali mogu samo da padnu pod noge, pa da ih izgaze, ništa drugo.
Već im je uspeloa šta ako im i to ne uspe i ukrainci zacrtali sebi bilo šta bilo rusija neće biti ovde!!!??
To pričam od letosPrema recima nacelnika vojne uprave Krivog Roga Aleksandra Vilkula, rakete Kh-101 se lansiraju iz aviona Tu-95 iz oblasti Volgograd-Astrahan.
Iskreno, više volim da gledam tetovaže na ženskim guzama, ali ajde ako ima nešto zanimljivo ubaci ovde, mrzi me da kopam po Srbin Infou, bole me oči kad tamo zađem.