Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Njihova je sloboda i pravo da uredjuju svoju drzavu i pridruzuju se bilo kome ako zele, sve dok ne krse sporazum iz '97, a nisu ga prekrsili jos, a ni u vreme pocetka tzv. "specijalne operacije".

A izrazavanje i upordjenja su ti inace za 10, blago tebi sa takvom "finocom".
Pa i nije. Kao što Kuba nije mogla biti raketna baza SSSR jer ugoržava sigurnost USA, isto tako ni Ukrajina ne može biti američki poligon za napad na Rusiju.
Simple as fuc.k

Treba imat muda za ovo, njih 6-7 natjeraše cijelu satniju u bijeg.. Ovdje se vidi tko su bili Sovjeti a ne ove ruske femizirane pičkice.
Šta kažeš za marince? 🤣

08-D41-F5-E-1470-47-F1-99-C1-586-E199025-E2.gif

Nije baš, CRO baš i ne srlja i ipak je mnogo uzdržanija od baltičkih sila i Poljske.

Promakne se bitno lakše kad se ne guraš u prvi red. Kad se veliki guraju mali mogu samo da padnu pod noge, pa da ih izgaze, ništa drugo.
Najbolje igra Austrija. A i mudri su, nisu članovi zločinačke organizacije, poznatije u javnosti kao NATO.

Šta kažeš za marince? 🤣

08-D41-F5-E-1470-47-F1-99-C1-586-E199025-E2.gif
Ne voli paparazze, a niti da ih se snima:)
Trebao ga je uloviti pa mu prenijet majmunske boginje;) a kolega nek snima.

Inače, na Gibraltaru ih ima cijela kolonija i jako su lukavi. Kradu sve što stignu naivnim turistima.
Najviše vole nakinđurene Talijanke, te redovito ostaju bez kapa, naočala, marama, itd..

dzanki zelenski ih je savetovao da se pare oplode....:zper:
Ukraine was an investor in FTX. You may be asking why is a country in the middle of a war investing in crypto? Shouldn't they be buying weapons, or I mean, if they have to invest in anything, doesn't crypto sound a little risky for Zelenskyy? You wouldn't want an investment with a solid rate of return and years of stable growth? No. Zelenskyy thought he'd give it to a guy living in a tax haven fresh out of college with funny hair. Well, when Democrats are sending you billions of dollars of weaponry, the least you could do is reward their favorite megadonor. https://www.foxnews.com/media/jesse-watters-ties-ftx-dems-ukraine-needs-investigated
vidimo se na karibima, mislim bahamima, ja sam onaj pocepankovic :vnaocare:

Ne voli paparazze, a niti da ih se snima:)
Trebao ga je uloviti pa mu prenijet majmunske boginje;) a kolega nek snima.

Inače, na Gibraltaru ih ima cijela kolonija i jako su lukavi. Kradu sve što stignu naivnim turistima.
Najviše vole nakinđurene Talijanke, te redovito ostaju bez kapa, naočala, marama, itd..
Pametno, oporeźu, pa ako neko hoće svari nazad da donese par kilograma banana. :D

I naša guvernerka cica htela oplodnju i pukla milijardu para poreskih obaveznika
Imao sam negde dokument gde je na spisku i Narodna banka Srbije ned bankama koje su izgubile na kripto valuti
mutivode, i secikese su zavaljale srbiju u rekordan dug

malo je sav litijum da se srbija iskobelja i eps ode na dobos, sada samo bankrot pomaze, pa od nule... debeo je to minus da se placaju dugovi, robija za vise generacija, dok se srbija ne istrebi od srba

samo bankrot spasava, odyebati eu bankare, najuriti djedovicku dok je vreme, dok vas ne zavije u crno

mutivode, i secikese su zavaljale srbiju u rekordan dug

malo je sav litijum da se srbija iskobelja i eps ode na dobos, sada samo bankrot pomaze, pa od nule... debeo je to minus da se placaju dugovi, robija
Najstrašnije je što mi od evropskih zemalja imamo najmanje itijuma
Ima ga više Nemačka i Austrija , ali neće da truju svoj narod
Ova naša gamad če da potruju sve živo samo da se nakradu , prem da su već zagadili ceo prostor samim svojim prisustvom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back