комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bit ce jeftinih kuca na obalama Crnog mora![]()

Prorocanstvo kaze da ce trajati 18 godina, ne samo u UkrajiniMa ništa od toga. Rat će se nastaviti i preko zime.
Nemaju cilj, ne mogu vise nigde napredŠta će biti sledeći cilj oslobodilačke AFU?
Ja mislim Melitopolj.

Jeste...pa vec i miran tok povlacenja ukazuje na dogovor zar ne
Baš razmišljam kako su se i srbi ovako mirno i civilizirano povukli sa kosova 99.Svaka častJeste...pa vec i miran tok povlacenja ukazuje na dogovor zar ne

Da i to je jedan od razloga povlacenja, podrska stanovnistva od pocetka nije bila velika11. 11. 22. У Херсону народ изашао на улице да поздрави ослободиоце:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čovjek je to izjavio direktno na ruskoj TV...slobodno...aj ti pokušaj govoriti na CNN o hunterovom laptopu ili o segregaciji i rasizmu u izraelu...?
Sva ludost Ruske politike u jednoj minuti.I onda netko kaže da ovi imaju veći kredibilitet od zapada.
nekada bi se za defetizam postavljalo pred zid.Pogledajte prilog 1253920
''Rusija je izgubila rat.
Ako ozbiljno shvatate moje viđenje situacije, evo vam moj savet, za budućnost.
Rešite se nekretnina u Krimu i bežite.
Oni koji žele da rizikuju zdravljem i novcem, mogu da izvade iz ostava svoje ukrajinske pasoše, ali to ne savetujem.''
Igor Strelkov
Pa sa Amerima i EU, odavno se govori o tome.Какав договор, и са ким?
Препуна тема аналитиЋара![]()
КО говори о томе?Pa sa Amerima i EU, odavno se govori o tome.
E zaboravili smo na IIGnekada bi se za defetizam postavljalo pred zid.
Nekada je taj Strelkov uradio upad sa svojim ljudima u Lugansk i tako je počelo 2014. Pre toga je tamo bilo mirno.nekada bi se za defetizam postavljalo pred zid.
Ućutao se.Idem da pogledam šta Bill Roggio jede ______ na tviteru
MedijiКО говори о томе?
Чији?Mediji
Sve u svemu 100-150 ljudi izaslo da ih pozdravi. Malo ako se uzme u obzir velicina grada. Zamisli da srpska vojska oslobodi Novi Sad od Madjara i dodje toliko
Videćemo i link.Какви договори?
Линк?![]()

Svi. Tu su i diplomate, ne mislis valjda da nemaju nista da kazu jedni drugima, makar nezvanicno?
Ne bih znala nisam u tvojim godinama, još sam mlada.Zdrave su setnje, pomazu protiv mozdanog udara u tim godinama…
Znači, budući dom ZelenskogGvantanamo Bej je mesto gde su zatvoreni Al-Kaida lideri kao što su Ramzi bin al-Šejba i KSM