Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"ukrajinci imaju najmodernije naoruzanje" - pa i vama ce doci, evo ide vlak iz sjeverne koreje :hahaha: . Za vase muzeve ipak malo prekasno, vec trunu u tudjoj zemlji

Moji nisu znali 9 meseci gde sam, sta sam, i da li sam ziv. Bilo je zabranjeno govoriti svoju lokaciju zbog bezbednosti ili komunicirati sa porodicom ili bioo skim van zone operacija.
Propaganda je cudo, ali samo ako nasednes na nju. “Ozbiljni gubici” . Stvarno verujes u to?

Znači, propade Rusija?
Оф корс, аген, енд аген, енд аген

alan-donnelly.gif

pazi ovaj kaci nekog geja iz Rusije, i prica o Ukrima

ala ste vi opaljeni u mozak, vi ustvari i nemate mozga jbte

al zanimljivo je da ruski gej moze da kaci objave protiv Rusije, i to u Rusiji, ocigledno je sa snimka

izgleda da je Rusija ipak pederska zemlja, bez obzira na narativ da kao nesto se bune

Sta je ovo propada ti ekonomija u Americi ko muda kroz pocepane gace?

Sta kazu kolege iz CIA?

https://pbs.twimg.com/media/FhDSwLiWYAM-dvV?format=jpg&name=medium

kako ekonomija propada sa jeftinijom naftom i plemenitim metalima? sta je smisao ovog tvog posta

nisam siguran da razumem ova tvoja sve cesca sizofrena cepanja, to postaje uocljivo, imas ispade non stop, pre si ih imao povremeno al sad brate Tixoglu, udaras ko muva zunzara o zid, niko ne zna sta ti je

treba da smanjis malo dozivljaj, ne ratuje Srbija ovde ni Hrvatska ni Bugarska

probaj da meditiras, disi sporije, trazi od doktora da ti da nesto za smirenje, trazi nepizdin al onaj najjaci od 1000

Cena plemenitih metala skace CIA-jasu.

Jedino sto pada jeste vrednost americke ekonomije i zaposlenost.

3% skok za zadnja 24 sata zlato i srebro

https://tradingeconomics.com/commodities

Jel u RAND-u zaposljavaju samo ljude sa manjim IQ-om od broja cipela? Grafikon koji sam postavio pokazuje da prosecan Amerikanac mora da radi mnogo vise sati mesecno nego pre da plati rentu za stan.
grafikon koji si postavio kaze da je radnik pre kovida radio 58 a sada 64 za kiriju. celih 6 sati vise. stvarno strasno, evo suza mi kanula.

to se poklapa sa inflacijom od 9.5% koja je poznata poprilican period unazad, i to svi znamo, ti ko da si otkrio toplu vodu danas, cuj inflacija, eureka covece

za inflaciju i poskupljenja svi znamo, ceo svet zna, nije poskupljenje samo u US, nego u svakoj zemlji sveta, ali u Srbiji je inflacija mnogo veca, to treba da te brine a ne sta radi neki redneck u Micigenu. u Rusiji je 14%, pa sta? to ne utice na zivot u Vojvodini i Ugandi.

nemoj da se blamiras covece toliko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back