Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ruski navijači (neki ih zovu huligani) su pre 2 meseca počeli sa dobrovoljnim formiranjem skvadrona i priključili se Specijalnoj operaciji. Ovaj je formiran pre nekoliko dana i pridružuje se prethodno formiranima.

FhCtKkBXEAIzPmL

Zato što bi Božić prebacili na 25.12. ? Pa Grci isto slave po gregorijanskom kalendaru pa baš ne vidim da se izjašnjavaju kao katolici.

Grke nisu ubijali pravoslavci, Ukrajince jesu, ja ne vidim nikakav razlog zašto bi Ukrajinci bili u istoj Crkvi s Rusima, ja da sam na njihovom mjestu još jučer bi tražio od Vatikana da me primi pod svoje, samo što dalje od Rusa :kafa:

aaaaaa.....obračunati se s onima koji su ga doveli na vlast? ko bajden s dubokom državom.... :lol: :lol: :lol:

stvar je sledeća, on je bio go k.rac pre ovoga a oni bili debeli bogataši. sad oni vide da gube bogastvo i hteli bi kompromis. da im ostane nešto... kijev,galicija...

on nema kud. čeka ga giljotina/sud. neko je odgovoran zašto je do ovoga došlo. zar ne?.

stoga sledi obračun izmedju onih koji nemaju kud i onih koji su se malo počešali po ćeli.

Njega čeka mjesto u povijesti, i spomenik u svakom ukrajinskom gradu, a tvojeg Putka čeka kora od banane kraj prozora :per:

Tako je, Ruski narod u Ukrajini nije hteo sa onima koji su to radili, nisu hteli da više žive u državi u kojoj se povampiruju zapadnoukronacionalistički i neonacistički pokreti, kao što 90tih nisu hteli ni Srbi u Hrvatskoj.

Na sreću, za razliku od Srba u Hrvatskoj, Ruse u Ukrajini ima ko da zaštiti.

Batina ima dva kraja, to se slažem, i tko se mača laća od mača će i poginuti, i to se slažem :kafa:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back