Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лукашенко: Све је сада у рукама Украјине.
Ако не желе да умру, морају да престану.
Јер даље ће бити потпуно уништење Украјине.
То није оно што је Путин рекао много пре операције, да би то угрозило губитак украјинске државности.
Ово ће бити уништење Украјине!

Mani se gluposti, normalni državni odnosi ne podrazumevaju da deo komšijske teritorije proglasiš svojom jer nacisti.

Ali inače ne radi se o tome, već da ti ne razumeš svrhu postojanja Miše Vacića i Dmitrija Medvedeva. Tvoj tok misli uglavnom ide ovako:
Ma vidi ovaj ludi Medvedev poziva na vojni odgovor ako Finska uđe u NATO, nije to dobro. Putin je mnogo umereniji, glasao bih za Putina da sam Rus.
Не већ ти не капираш да је некада и сенатор Бајден био ратни јастреб па је данас предсједник САД изабран гласовима Американаца.
Заборављате како је Путин дошао на власт.Гласовима ванземаљаца ако вас питамо?Ако је Путин добар Русима шта тебе боли она ствар да ли одговора интересима ЕУ.Интереси су различити, мораш схватити да интереси ЕУ,САД и Русије нису исти.А свако је до сада у историји користио различите механизме да оствари своје интересе па чак и та морална ЕУ и САД.Те моралне придике су смијешне када видимо од кога долазе.
А још ме више чуди да се ви поједини форумаши палите на такве ствари.

Не већ ти не капираш да је некада и сенатор Бајден био ратни јастреб па је данас предсједник САД изабран гласовима Американаца.
Заборављате како је Путин дошао на власт.Гласовима ванземаљаца ако вас питамо?Ако је Путин добар Русима шта тебе боли она ствар да ли одговора интересима ЕУ.Интереси су различити, мораш схватити да интереси ЕУ,САД и Русије нису исти.А свако је до сада у историји користио различите механизме да оствари своје интересе па чак и та морална ЕУ и САД.Те моралне придике су смијешне када видимо од кога долазе.
+ izbornom prevarom demokrata

Gluposti, zdravstvna njega za one koji su osigurani je u Americi mnogo bolja nego na Kubi, a konsenzus u drustvu je taj da je svatko odgovoran za sebe da se zdravstveno osigura.

Naravno, Kuba je nezavisna drzava i nitko ih ne sprijecava da ogromne resurse ulazu zdravlje. Ja sam siguran da ti ne bi ni po zivu glavu pristala da zivis kao Kubanci, i pored njihovog svemirskog zdravstvenog sustava.

E pa slabo znaš, vidimo da najveći vojni forum piše da nije tako. Osim u tvojoj glavi a tamo ima svakakvog smeća.
Forum? Od tamo i sa čudnih internet portala ti uzimaš svoje "znanje".
To što specijalni sateliti reagiraju na IC zračenje raketa to ništa?
Screenshot_20221124-133039_Chrome.jpg
Screenshot_20221124-133236_Chrome.jpg

:eek::vudu::vudu:

Амерички Стејт департмент, наиме, државни секретар Ентони Блинкен, захтева да се поништи предлог закона о забрани ЛГБТ пропаганде у Русији!
Царски манири не дају одмора, указују како се живи у туђини!
Оставите Русију на миру са својом хомосексуалношћу!

Hah, izdžao si dve poruke da ne pomeneš Bajdena i SAD, iako su tema bili Miša Vacić i Dmitrij Medvedev. Inače, ti znaš koliku podršku naroda ima Putin?

Filoputinsko ludilo u punom sjaju:

Bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko 🤡 rekao je da je kraj rata odgovornost Ukrajine te da će, ako ga ne zaustavi, rat završiti potpunim uništenjem zemlje,

Pa eto, trude da se zaustaviti, a šta misliš da Ukri rade od 24.2.?

Gluposti, zdravstvna njega za one koji su osigurani je u Americi mnogo bolja nego na Kubi, a konsenzus u drustvu je taj da je svatko odgovoran za sebe da se zdravstveno osigura.

Naravno, Kuba je nezavisna drzava i nitko ih ne sprijecava da ogromne resurse ulazu zdravlje. Ja sam siguran da ti ne bi ni po zivu glavu pristala da zivis kao Kubanci, i pored njihovog svemirskog zdravstvenog sustava.
Daješ cenjeno mišljenje o nečemu o čemu pojma nemaš. Sve statistike konstantno pokazuju da je kubansko zdravstvo konzistentno ispred američkog, a Anerika je jedina bogata zemlja na listi država u kojima se umire od bolesti koje su mogle da se spreče.

Svi koji “dokazuju” da je drugačije krenu od prikazivanja stanja u Vašingtonu i izbegavanja da Teksas i nekoliko južnih država uopšte uzmu u razmatranje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back