Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.686
NATO vojnici pokusali su da izvrse desant ali su pobijeni svi do jednog
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šmrče, kao da sutra ne postoji.
.
Kad se odlucis imaju li veze ili nemaju javi se.
Imaju ali nemaju, nemaju ali imaju
Nemam vremena a ni volje navigirati zbunjole na temi.
ok iz percepcije vas fašista..Vidim ja da si ti zbunjen, pa ću maximalno pojednostaviti jednadžbu, ovako nekako:
Zelenski = heroj Ukrajine
Putko = lažljivi smradni agresor na Ukrajinu
Jel' ti sad jasnije?
Sto bi citali Sun Tzua kad imajuPutina samodzca i imperatora koji zna da igra sah, Kinez je sigurno slabiji sahista.Nešto mi se čini da kod Rusa slabo čitaju Sun Cua u poslednje vreme...
Дакле, нова тактика крстиних русогyза је да пораз Русије на фронту правдају тиме што нису ратовали против Укра, већ против НАТО патка?
Rusima ne smeta njima do Londona treba 3-4 a do Njujorka 10-12 minuta.U ovoj sad situaciji, bolje za koga?

Ukrop skinuo čitavu grupu Wagnerovaca.
Omiljena hrana: Kolumbijska salata.Длаке из његовог носа зову још и "џунгле Колумбије".
U svakom ratu ima poraza i pobeda, rat ovog inteziteta izmedju Rusije i NATO pakta to donosi
Bitno je jedino ko ce pobediti na kraju
Talibani su doziveli 1000 poraza ali su na kraju porazili citav NATO pakt
I Rusija ce.
Rusima ne smeta njima do Londona treba 3-4 a do Njujorka 10-12 minuta.![]()
Posle šamaranja, Rusi vam stavili iz b.ulje direkt u usta u Majuriopolju. Popišali i vas i vaš AZOV.To što ti pričaš može proći u Ruskom svijetu. Pogledaj malo prve dane rata. Doslovno nitko iz EU nije slao pomoć osim maski i nekih popratnih stvari. Tek nakon što su Rusi našamarani kod Kijeva ( naravno ovo Rusofili neće priznati, oni pričaju da su se Rusi povukli)su krenule prve pošiljke iz EU. Tako da da, on je jedan od zaslužnijih što su pošiljke oružja krenule stizati u Ukrajinu.
Nitko ne šalje oružje u zemlju koja treba pasti. Ukrajina je pokazala da se može braniti pa je onda i oružje krenulo stizati,
HEROJ.
Konačno se javno u Rusiji izgovara ono što sam napisao početkom rata da Rusija ne može sama izdržati intenzivan rat duže od pola godine. Povijest je tako pokazala više puta.

Sve je prošlo u najboljem redu. 

To objasni ukrajinskim degenericima koji veruju kako će im zapadnjaci oprostiti sve ono što su im dali. I da će ih obnavljati za džabe.Ne znam koliko duguje Ukrajina, verovatno dosta vise od Hrvatske, cifre koje sam naveo odnose samo na period od kada je poceo rat, nagaseno sta je pomoc a sta pozajmica.
Znao sam da si i ti narkoman. Zato i podržavaš ovo drogiranog p.edera. Još jedan Pikac na forumu.Da, i? Šmrče cijela planeta, i?
Šta bi trebao taj 'argument' značiti? Šmrče, ono, možda, možda šmrče i Putko, šmrču svi, čim više para tim se više šmrče, i? Šta sad s tim?
msm da u ovu budalaštinu ni oni ne veruju al eto lakše im je da lažu sebe.. bilion eura štete će Ukrajinci sami platiti.. tj više generacija njih.. iz kredita Svetske Banke po malo povoljnijim kamatamaTo objasni ukrajinskim degenericima koji veruju kako će im zapadnjaci oprostiti sve ono što su im dali. I da će ih obnavljati za džabe.
da ispadne kako im izlaze u susret ok iz percepcije vas fašista..
iz naše percepcije stvar je malo drugačija
ja razumem kako vi potomci hitlerovih kerova gledate na sve al razumite i vi nas jbg

Kada su zapadnjaci nekome nešto dali za džabe? Kada su nekome pomogli za džabe i obnovili ga za džabe? Što bi Švaba rekao za dotične koji veruju da će ih zapadnjaci častiti...msm da u ovu budalaštinu ni oni ne veruju al eto lakše im je da lažu sebe.. bilion eura štete će Ukrajinci sami platiti.. tj više generacija njih.. iz kredita Svetske Banke po malo povoljnijim kamatamada ispadne kako im izlaze u susret
![]()
По чему ја навијам за кризу не контам?До сада сам милион пута написао да економске санкције нису решење кризе јер трпимо сви.И даље весело ишчекујеш будуће смрзавање и пар-непар због Владе Будале?
Није ти довољан досадашњи полом и несрећа коју је изазвао Влада Будала?
Ти би још јада, твојој напаћеној души на радост?
biju braća nego štadobro jutro braćo Rusofili...
od jutros Rusi razvaljuju na jugu.. biju iz svih oružja , bukvalno se zemlja trese.. u Donjeckoj oblasti puno je mrtvih vojnika..
ubijen neki Kanađanin zajedno sa gomilom Ukrajinaca!!!