OstojaStrasni
Domaćin
- Poruka
- 3.037
Ako bog da, sutra mu trecina...Jel Tixi navraćao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako bog da, sutra mu trecina...Jel Tixi navraćao?
Hhahahahah da da....Za cc 10 godina imati će Rusi svoje HIMARSE..
.Poljacima Ukrajina da digne spomenik na glavnom trgu u Kijevu, bratskom poljskom narodu, za nesebičnu pomoć u najtežim danima Ukrajine...
Pošalji te čovjeku raspored dežurnih ljekarni.Ako bog da, sutra mu trecina...
Da, dogovor da boljsevicka bratija ispusi najstrasnije. Ali to je sledeca epizoda. Veceras slavimo oslobodjenje Hersona!Nece poslati jer je očigledno neki sinhronizovani dogovor u pitanju
Wagnerovcima sasvim dobro ide u Donbasu...tu faktički od početka do sad je samo povlačenje Ukra...
Danas su Rusi u Opitnu, Majorsku, Pavlovki...
...
Šuti baksuze, šta god ti prorekneš dogodi se suprotno![]()
Sta ce mu, ako mu je sutra trecina? Treba mu pop.Pošalji te čovjeku raspored dežurnih ljekarni.
Не воле источњачку мудрост и руску књижевност.Kaj je ovo večeras? Svi moji obožavatelji došli mi pred noge.
Ni traga ni glasa, evo nema ni haubičara i vojnog analitičara drugog poziva Lazanskog @This is Sparta ..Jel Tixi navraćao?
Ja rekoh da te utešim, a ti takoDobro, onda da se vratimo u realnost. Ukrajina je već mrtva i od nje na kraju ruske operacije neće ostati ni deo koji bi poneo takav naziv
![]()
Da, dogovor da boljsevicka bratija ispusi najstrasnije. Ali to je sledeca epizoda. Veceras slavimo oslobodjenje Hersona!
Ruska skladišta oružja i municije vole HIMARS...Toliko je dobar HIMEN da su na kraju dogovora Rusi sami srušili Antonovski most...
A Himen ga pola godine gađa...
...
Ni traga ni glasa, evo nema ni haubičara i vojnog analitičara drugog poziva Lazanskog @This is Sparta ..
Možda ima nade.Sta ce mu, ako mu je sutra trecina? Treba mu pop.
Bankrotiraćeš.Melitopol 1,05
Luhansk 1,10
Mariupol 1,20
Krim 1,50
Doneck 2,0
Šta je sljedeće ?
Navali narode dok su dobre kvote![]()
Čekaj samo kad Putko padne kroz prozor, ja mislim da će neke s ove teme srce ostaviti, a i ti bi mogao biti među njima![]()
Pa to, mislim rusofili se loze ko da ce Rusi sutra napraviti svoj himars.Za cc 10 godina imati će Rusi svoje HIMARSE..
.
Пољаци се спремају сами себи да подигну споменик у Украјини...
![]()
Пољски војни аналитичар и бивши службенк УН, пуковник Ryszard Wozniak поставио је на фејсбуку ни мање ни више него план поделе западне Украјине о којем се већ дуго наслућивало.
Испоставило се да Румунија, Мађарска и Пољска одржавају консултације на нивоу државних секретара (ниво првог заменика министра ино-послова) о начину поделе западне Украјине. Такоће је одлучено да решавање могућих међусобних спорова о демаркацији (!) границе повере трипартитној комисији.
Refferer? Dragon? .....hitni prijemi danas rade sa preopterećenjemNi traga ni glasa, evo nema ni haubičara i vojnog analitičara drugog poziva Lazanskog @This is Sparta ..
A HR 52 državica SAD-a..ZAPAD PONUDIO PUTINU USLOVE ZA PREDAJU Ruski ugledni stručnjak: "Kremlj odustaje od svih teritorija u Ukrajini, Krim postaje DEMILITARIZOVANA ZONA"
https://www.blic.rs/vesti/svet//egql6mr
![]()
Znači, opet ti je potrebna uteha? Važi, evo Ukrajina će da preživi, pa još neokrnjena![]()
.Da, dogovor da boljsevicka bratija ispusi najstrasnije. Ali to je sledeca epizoda. Veceras slavimo oslobodjenje Hersona!