pop80
Elita
- Poruka
- 16.222
Nego šta bi sa sankcijama Rusiji? Pomreše Rusi od gladi jbt
eno ga brat Jura mi se žali da nemaju šta da jedu.. prazne prodavnice i redovi za gorivo
maže mast na leba i aleva preko 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти си иначе чувени истражитељ, зајебао си и Молдера.Evo ja sam istražio, i nije se desilo.
Ako ti saznaš nešto novo, javi.
Rusi odbili napad kod Snigerevke! Hiljade mrtvih i ranjenih NATO ustasa!!!
Battle for #Snihurivka
- UPDATE -
"Ukrainian attack on Snigirevka repulsed, Kherson region authorities told RIA Novosti"
Pogledajte prilog 1252848
А што на бугарском, с нами Бог?Ruski vojnik koji na snimku dva puta iz rova izbacuje granatu ubačenu iz ukrajinskog rova Aleksej S., pripadnik je 138. motorizovane brigade iz Lenjingradske oblasti.
Korača utabanim stazama nepobedivih i nesalomivih ruskih heroja.
Съ нами Богъ!
Nije uspelo, mora opet dok ne budu prava demokratija.Pa jesu. Imali su gradjanski rat.
danas je svaki musliguz veci antifasista od samog staljina.Mozda u tvom selu krezuba raja tako razmislja ali ne u Lenjingradu, Berlinu, Bejrutu ili Alepu vec su stoicki podneli patnje i casno zavrsili ratovanje pobedom ili porazom ako se ne moze izbeci.
Nije to bugarski, već iz perioda carske Rusije.А што на бугарском, с нами Бог?
Znači ti tvrdiš da se ipak desilo, da su "bombardovani brodovi sa life supporting oil za Sirijske civile".Ти си иначе чувени истражитељ, зајебао си и Молдера.
Само такав истражитељ може написати да је СССР угрожавао права Украјинаца.
Нема везе што су им дали нацију и територију, твоја истраживања то нису потврдила.
Жешћи си љаксе да четири разреда ош.
Без бриге, рат неће трајати тако дуго.
Onda ste nahebali. Jedini ko će nestati je tvoj drogirani ukrajinski p.eder. Da li će ga njegovi saveznici ukloniti ili braća Kličko ili njegovi tajkuni, tako je svejedno.
Neće, ali će još dronova pasti po NATO agresorima.Ceniš da će Putko pasti kroz prozor i prije završetka rata?
Mozda dobije i caj sa polonijumom.Putko će pasti kroz prozor![]()
Ma 70.000 najmanjeKazu da je juce smaknuto i 700 Ruja
E ako višegradski Tviter to kaže, onda je sigurno istina.
Odakle im leba bez ćipova?Nego šta bi sa sankcijama Rusiji? Pomreše Rusi od gladi jbteno ga brat Jura mi se žali da nemaju šta da jedu.. prazne prodavnice i redovi za gorivo
maže mast na leba i aleva preko
![]()
Tvoj drogirani ukrajinski p.eder će proći kao Pikac. Ili će se okliznuti na koru od banane.
slaviš zlikovca. koji će pobiti više ukrajinaca nego staljin.Zelenskom će se dizati spomenici, slava heroju!
Šta ćeš da uradiš kad klekneš pred taj spomenik?Zelenskom će se dizati spomenici, slava heroju!
Vi Rusi ste prvi napravili kult stradalaštva od Staljingradaslaviš zlikovca. koji će pobiti više ukrajinaca nego staljin.
slaviš budalu. sve će žrtvovati zabadava jer ništa neće postići.
oni ljudi koje treba slaviti su ljudi poput tesle, mendeljejeva, faradeja,.. to su oni koji su dali doprinos svima nama...
a ne idioti od poličara...al ajd ti objasni ustaškom retardu.