This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Биће посла за твитер.Ćihu-ćihu-ćihu-hu
Меј брегами их је давно документовао.
Бухахаа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Биће посла за твитер.Ćihu-ćihu-ćihu-hu
Значи, Укрима ће осим цвијећа за врат падати и саксије.Iranian sources report that Russia has ordered new Arash-2 UAVs from Iran. The warhead of the new drone is much larger than that of the Geran.
Pogledajte prilog 1238979
A, vi u stvari želite reći da Belorusija mora da pomaže Rusiju oružjem, pošto su ovi presušili.Ćihu-ćihu-ćihu-hu
Баш ме занима какви су ови у акцији.Значи, Укрима ће осим цвијећа за врат падати и саксије.
Crko ti Ptah od trovanja ruskim olovomA, vi u stvari želite reći da Belorusija mora da pomaže Rusiju oružjem, pošto su ovi presušili.
Ja reko mislili ste da će Belorusija da napadne Ukrajinu
Террористы открыли огонь по бойцам на военном полигоне в Белгородской области
По имеющимся данным, в результате происшествия есть погибшие и раненые.
Инцидент произошёл не сегодня, в деле разбираются военные следователи.
Предположительно, речь о боевиках, проникших в войска в ходе мобилизации.
To što 1 od 400 miliona Amerikanaca reši da postane volonter u UKR, ne pokazuje baš ništa.Crko ti Ptah od trovanja ruskim olovom
![]()
NovičokCrko ti Ptah od trovanja ruskim olovom
![]()
Napadaju Rusiju?Ćihu-ćihu-ćihu-hu
To što 1 od 400 miliona Amerikanaca reši da postane volonter u UKR, ne pokazuje baš ništa.
Sigurno da postoji i neki Rus koji smatra da je Putin svinjom
..kako te ne mrzi.......

Crko od trovanja dimom u zapaljenom tenkuCrko ti Ptah od trovanja ruskim olovom
![]()
Moram da vas elementarno obrazujem kao Radoman Božović![]()
![]()
![]()
..kako te ne mrzi.......
![]()
Vrlo je histeričan, sa obzirom da mora da pravi milion naloga da bi nas informisao šta ima da kaže konobar Šormaz![]()
![]()
![]()
..kako te ne mrzi.......
![]()
Ja sam ti bukvalno slomila otadžbinu preko tablet računaraVrlo je histeričan, sa obzirom da mora da pravi milion naloga da bi nas informisao šta ima da kaže konobar Šormaz
Iran službeno rekao da ništa ne šalje Rusiji.
Kome prpa, Americi......opet se ti sprdas sa svojom inteligencijom......Iran službeno rekao da ništa ne šalje Rusiji.
Znači prpa.