Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima na forumu onih koji su pre dva dana svasta pisali.

NEzgodan-klapa-222.jpg
Drago mi je da je Meda održao riječ.

Према подацима белоруских обавештајних органа на тлу Украјине (али и суседних земаља) припрема се специјална диверзантско-терористичка група јачине 300 људи коју селектују и обучавају стране обавештајне службе (пре свега ЦИА, МИ6 и сл). Ова група има задатак да на тлу Белорусије образује десантну основицу за увођење нападних снага ( Украјина, Пољска, НАТО...). У случају негативног развоја ситуације постоје индиције да би у оваквом сценарију нападач могао применити и тактичко нуклеарно оружје.

Према подацима белоруских обавештајних органа на тлу Украјине (али и суседних земаља) припрема се специјална диверзантско-терористичка група јачине 300 људи коју селектују и обучавају стране обавештајне службе (пре свега ЦИА, МИ6 и сл). Ова група има задатак да на тлу Белорусије образује десантну основицу за увођење нападних снага ( Украјина, Пољска, НАТО...). У случају негативног развоја ситуације постоје индиције да би у оваквом сценарију нападач могао применити и тактичко нуклеарно оружје.
Treba to preduprediti udarom po Ukropistanu i Poljskoj isto takvim taktičkim b/g.

Ako se smeni vlast u americi, povlaci se baza sa kosova. Ovo tvrdim 100%, jer sfera uticaja ide do jadrana. Balkan cekaju korenite promene. To nije dobro. Ovde treba mir
Meni to deluje prilično neverovatno. Skoro svi oko nas su NATO, a Kosovo štite prvenstveno zbog mafije, droge, itd. Morao bi NATO da se povuče iz mnogih zemalja.

Čak i da se to desi, mi bismo vojno smeli da reagujemo samo u slučaju nekog opšteg evropskog rasula. Sada ne možemo ništa osim i dalje pravnim putem... Beskorisno, ali kao nešto pokušavamo.

Ukrajina je bila jedan od najvecih izvoznika struje.

Nije

The world’s 5 biggest electricity exporters are European suppliers Germany, France, Switzerland, Spain and Belgium. Collectively, that cohort of major electricity suppliers furnished 40.5% of globally exported electricity during 2021.

Dosta su izvozili kada je krenuo rat jer je industrija stala ali sad je i to gotovo.

To je vec njihova stvar kako ce nego sta si Ti zapoceo pa likujes i radujes se.
pa, znamo da nije samo njihova stvar, i mogu ja valjda da kazem svoje muisljenje?
kako ja likujem, ako vicem da se predaju, da sada moraju bezuslovno da kapituliraju? ili da beze i spasavaju se iz ukrajine u eu?
likujem za sankcije samo, jer mora da se raspadne eu, dosta je zla drugima nanosila, mi smo svi svedoci.

Nije bas.Ima tu i te kako lucidnih komentara ,duhovitih. Poznajem mnoge takve ,ranije su bili u stranci Gradjanski Savez,danas one frakcije DS. Pola Bgd krivi Putina za ovaj rat a i za podivljale cene. Opet druga polovina bi da crkne za njega. U stvari to ce i da se desi ako ne budemo mogli da placamo ove cene.
Nije Putin stavio nikome sankcije. On ratuje u svom komšiluku na istoku Evrope kao što i mnoge druge komšije trenutno ratuju među sobom. Sad, što je USA naredila EU da stavi bumerang sankcije Rusiji, pa sad svi stradamo, jer oni moraju da se bave konfliktom za koji ih inače nije briga - nema veze s Putinom.......

pa, znamo da nije samo njihova stvar, i mogu ja valjda da kazem svoje muisljenje?
kako ja likujem, ako vicem da se predaju, da sada moraju bezuslovno da kapituliraju? ili da beze i spasavaju se iz ukrajine u eu?
likujem za sankcije samo, jer mora da se raspadne eu, dosta je zla drugima nanosila, mi smo svi svedoci.
"Tek smo zapoceli" tvoje reci, vrati se nazad i procitaj.

Uginuo Amer:

https://t.me/RVvoenkor/28797?single
На Украине ликвидирован военный США Дейн «Птица» Партридж из Айдахо.

Он прибыл на Украину 27 апреля, а 3 октября вылетел домой в мешке для трупов.

На Донбассе он воевал в Северодонецке, но неделю назад получил серьезную черепно-мозговую травму от осколков, его ввели в кому, но его мозг умер.

...

Чланови 106 и 107 Повеље УН дају Русији, као правном наследнику победника у Другом светском рату, право да предузме било какву акцију, укључујући војну акцију, против Немачке, Мађарске, Аустрије, Румуније, Бугарске, Финске, Хрватске, Словеније. . . , Чешке, Летоније, Естоније, Литваније и Украјине због покушаја оживљавања нацизма.

Генерални секретар УН Антонио Гутереш био је изненађен када је од Путина сазнао да у повељи УН постоји члан који дозвољава извођење руске специјалне операције у Украјини.

РУСИЈА ИМА ПРАВО ДА КАЖЊАВА НАЦИСТЕ СВУДА (према Повељи УН)

Mnogo su veliki da ih mozes poraziti ,A i sta znaci poraz ,ici ces da ih denacifikujes ili da zivis tamo? Neces . Realnije je da ce se Evropa distancirati na duzi period od Rusije i pokusati da zivi bez Rusije. Rusija ce svoje bitke sama da dobija ,bice i tamo demokratija ali treba vremena .Oni trenutno imaju cilj da zastite svoju teritoriju ,zato i pokazuju zube .Ukrajina je nebitna ,dobar poligon i za jedne i druge.
Ako se Evropa distancira i zivi bez Rusije to ce i jednima i drugima doneti more problema, ta se medjuzavisnost ne moze ignorisati, niko ne sme biti porazen. Voleo bih da znam kako dalje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back