Karadjordje
Iskusan
- Poruka
- 6.328
Nikada bila. Nažalost. Da Putin to zna, ne bi radio ono što je prije 80 godina radio Hitler.![]()
Ne bi ni vi birali pogresnu stranu dva puta, da to znate.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikada bila. Nažalost. Da Putin to zna, ne bi radio ono što je prije 80 godina radio Hitler.![]()
Drugi puta će pametnije.Neko se postarao i to dobro da Ukraina nema srece sa svojim politicarima.
Ali prica Ukrajina je ionako zavrseno, ta zemlja vrlo brzo nece postojati.
Ne, nego samo naglašavaju da SAD nije zaraćena strana.Uzhebali se u Ludoj Kući, dopire do sitnog mozga koliki poraz ih čeka, pa sad poturaju Zelenka
ZELENSKIY WILL DETERMINE TERMS FOR NEGOTIATION WITH RUSSIA, NOT UNITED STATES -WHITE HOUSE'S KIRBY
Uzhebali se u Ludoj Kući, dopire do sitnog mozga koliki poraz ih čeka, pa sad poturaju Zelenka
ZELENSKIY WILL DETERMINE TERMS FOR NEGOTIATION WITH RUSSIA, NOT UNITED STATES -WHITE HOUSE'S KIRBY
Ta izjava ne postoji! 
Komedija - slali nešto topovskog mesa da SS ima kog da ubija.Aha, vidjelo se u Drugom svjetskom ratu kako "nemaju" vojsku.![]()
Milanović i ja samo predlagali (dobro ja kod sebe doma) da gledamo vas i samo c/p, da se ne zaj.....opet.Ne bi ni vi birali pogresnu stranu dva puta, da to znate.
Ko bi pobedio u fajtu između Jezuita i Hazara u tvom mišljenju
I, jel istina da je Rusija okupator u Ukrajini ili je Ukrajina okupirala RusijuI najbolja drzava je glupa birokratka tvorevina. Upravo izdižes skupinu lopova iznad roda najbližeg.
Bog je staro ime ime za istinu i ljubav. Ništa ti ne sme biti starije od istine. Čak ni porodica.
Izvor Rusoglupost.infoZelenski je pozvao NATO da pošalje trupe u Ukrajinu, kako bi sprečili iznenadni napad Belorusije.
Znači počeo kraj Ukropistana, vidi, vidi, pa neće Drug Lukaš nego Rusi.Zelenski je pozvao NATO da pošalje trupe u Ukrajinu, kako bi sprečili iznenadni napad Belorusije.
Ne brini ti za nas! Mi i kad/ako pogriješimo, na kraju se nađemo na pravoj strani.Ne bi ni vi birali pogresnu stranu dva puta, da to znate.

Zelenski je pozvao NATO da pošalje trupe u Ukrajinu, kako bi sprečili iznenadni napad Belorusije.
Spot razotkriva podmetnute fotografije.Niko nije ni objavio taj spot osim GRU propagandiste AZ
Nismo videli da je iko podmetnuo tu fotografiju. Samo imamo tvit Kremaljskog lažova AZSpot razotkriva podmetnute fotografije.
Nije tajna da Putin želi provaliti s rusko-bjeloruskom vojskom iz Bjelorusije na Ukrajinu. To je već stara priča i Ukrajinci već pripremaju obranu. Doduše, može to gomilanje vojske na ukrajinsko-bjeloruskoj granici biti patka da se veći dio ukrajinskih vojnika povuče i stacionira na sjevero-zapadu, kako bi posustali u ofenzivi na istoku i jugu.Izvor Rusoglupost.info
Nije. Rusija nije zauzela celu ukrajinu. Samo deo.I, jel istina da je Rusija okupator u Ukrajini ili je Ukrajina okupirala Rusiju
Ti ne umeš da čitaš šta su gadjali?Gube na vojnom polju i kao svake kukavice bombarduju civile
Evgenije, a bez drzave?Bez svog roda i doma si nitko i ništa. Zapamti to!
A mi plaćamo čak i svaki razred, ne samo učiteljicu.Jos jedna stara dobra izreka od koje bezis moj ustaso...historia est magistra vitae.
Nadaj seIzvor Rusoglupost.info