Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sreća naša pa mi nismo u Evropi i bićemo pošteđeni tog kolapsa

Mi struju, koje nemamo dovoljno, uvozimo iz Tunguzije, to je sigurno i pouzdano tako da nas baš briga za Evropu i njene energetske probleme.

Naftu vadimo u Sviljancu a gas točimo gde god zabodemo cev, takoda boleee nas

A da ne zaboravim, Tihi ima i drva...
Vadimo 20% potrošnje nafte - rekla Mihajlovićka koja otvoreno podržava Zelenog.

Mi struju, koje nemamo dovoljno, uvozimo iz Tunguzije, to je sigurno i pouzdano tako da nas baš briga za Evropu i njene energetske probleme.

Sve će to pošten Srbin da istrpi za brata Rusa

republika srpska?

Arkaj
7 sati prije

Kolakušić priča prilagođenu a ne pravu istinu. Je i on zna pravu istinu ali se čak i s sigurne pozicije evrozastupnika ne usuđuje da je javno izgovori.
Ukrajina je washingtonski proksi prvog reda čija je uloga da sagori u sudaru s rusijom. Evropa je washingtonski proksi drugog reda čija je uloga da svoje građane propagandno pripreme za preuzimanje ukrajinske uloge kad ova kolabira. Jedina šansa evropljana za preživljavanje je hitna smjena qvislinga i budalaša koji ih vode, prepuštanja režima Zelenskog niz vodu te rasformiranja NATO. Ako se USA želi igrati ratnih igara s rusijom neka to rade s svojim trupama u poljskoj i baltičkim patuljcima, oni izgleda jedva čekaju da i njima mečka zaigra ispred vrata.
Tvoj bivši ljubimac Kolakušić

⚔️ Резултати вечерашњих ракетних удара у закључно са 22:30 часова:
-🔺 Кијев. (ЦХПП-6)
-🔺 Полтава.
- 🔺Кременчук.
-🔺 Криви Рог. (ТЕ Криви Рог)
-🔺 Суми. (ПС КОНОТОП)
-🔺 Днепропетровск. (Трафостаница и касарна ВСУ)
- 🔺Ивано-Франковск. (Бурштинска ТЕ)- други пут данас.
-🔺 Љвов.(ЦХПП - 1/2)
На мети углавном електро мрежа.
У многим градовима и даље уопште нема струје, а негде чак ни воде.
П.С. Сутра је рођендан генерала Сергеја Владимировича Суровикина.
#РакетниНапади #УкрајинскиГубици

Odluka je samo na Amerima. Oni ovu agoniju od travnja održavaju iznad vode.

Ovo je kao partija pokera, ulozi se dižu, više puta od "travnja" do sada su podizani na obe strane.

Sad je Rusija podigla ulog i to značajno, problem je što USA teško da može dodatno podići ulog koristeći isključivo ukrajinske čipove i NATO logistiku, ako žele da odgovore adekvatno moraće direktnije da se uključe

Videćemo kako će to ići

Ko ti je kriv sto ti nemas. Drva.

Ovo je kao partija pokera, ulozi se dižu, više puta od "travnja" do sada su podizani na obe strane.

Sad je Rusija podigla ulog i to značajno, problem je što USA teško da može dodatno podići ulog koristeći isključivo ukrajinske čipove i NATO logistiku, ako žele da odgovore adekvatno moraće direktnije da se uključe

Videćemo kako će to ići
Imaju kviska. Poljake i ove Balte. Sami se guraju.

April, zabunim se i uvijek pišem hrvatske nazive a možda svi ne kuže. Isprika:)

Videćemo kako će to ići
Са свим шта су Украјина и запад радили Русија је и са овим задњим ударима у дубоком минусу у враћању дугова.

Al ce ovaj sutra da recituje i nabraja...
:hahaha:

FeuFohAWQAMGN4O.jpeg.jpg

Krvolocni deo ruske javnosti je zahtevao ovakvu odmazdu...I izvrsena je da se zadovolje te unutrasnje potrebe....Ovako histericno je izvrsena bez nekog smeisla i bez ikakvog uticaja na desavanja na frontu....Mazanje ociju sopstvenoj javnosti...Inace sledeca velika ukrajinska ofanziva ocekuje se na zimu, ona ce biti veca od prethodne i tu ce se zadati kljucni udarac drugoj vojnoj sili cija armija stoji na veoma klimavim nogama... Ta armija ostace nepobediva, ali pijana u blatu na svojoj teritoriji koju je imala pre ovog rata...Dakle, mocice da se smatra neporazenom, a ovde ce moci da zivi iluzija da ona nije htela da upotrebi sve sto ima..

⚔️ Резултати вечерашњих ракетних удара у закључно са 22:30 часова:
-🔺 Кијев. (ЦХПП-6)
-🔺 Полтава.
- 🔺Кременчук.
-🔺 Криви Рог. (ТЕ Криви Рог)
-🔺 Суми. (ПС КОНОТОП)
-🔺 Днепропетровск. (Трафостаница и касарна ВСУ)
- 🔺Ивано-Франковск. (Бурштинска ТЕ)- други пут данас.
-🔺 Љвов.(ЦХПП - 1/2)
На мети углавном електро мрежа.
У многим градовима и даље уопште нема струје, а негде чак ни воде.
П.С. Сутра је рођендан генерала Сергеја Владимировича Суровикина.
#РакетниНапади #УкрајинскиГубици

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back