Italijanski Pastuv
Aktivan član
- Poruka
- 1.173
Sta kazu, je l ce biti rokanja i nocas? da znam da ne gasim kazan, taman da ispratim uzivo deratizaciju nato ustaske mrcine
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MemoriranoGde su natopaćenici sada?
Možete ući na moj profil i proveriti šta sam pisao da je bilo pitanje vremena kada će krenuti prava akcija.
Evo još da dodam da večeras ima da bude veselo.
Još da dodam da se uskoro očekuje pravac Odesa.

jel ? U tom slucaju je i NATO 1999. bio ocajan, jer je bas ovo radio 70 danaKao što sam rekao ovo su potezi očajnika..
kad bi se bomba detonirala tamo gdje se formira golfska struja bil bilo kakvih posljedica za new york?nece biti bas tako. Moc nuklearnog oruzja uveliko je precenjena.
Gledao sam video da kad bi (nedajboze) i najveca car bomba pala na Njujork ne bi unistila ceo Menhetn.
Evo sad će ukrajinci kapitulirati.Prekid u celoj Ukrajini: Država u mraku. "Hitno..."
Tvrdili su na temi da struja dolazi za par sati,da se sve to lako popravi.
![]()
To ti je onaj liberalan borac protiv rasizmaCeceni uopste ne vode koze sa sobom da bi ih je6ali kao sto tvrdi nastrani Vruci Krompircic vec da bi im davale sveze mleko koje oni vole.
To je primitivan narod, planinski, ali posto idemo ka urusavanju civilizacije oni imaju vece sanse da prezive.
Analitićar Tabak:Глупе усташе покушавају да се теше
Чекам да поЋну и о олуји и уништених 15000 ЋетниЋких тенкова у Вуковару
Scakoga dana u svakom pogledu sve više napreduješ.Vladimir Putin tvrdi da je napad na Kijev i druge gradove osveta za Krim, ali satelitske snimke pokazuju da laže: ‘Masovni raketni napad planiran je prije rušenja Kerčkog mosta‘
poslace NATO partneri Trafo stanice.Salim se necePrekid u celoj Ukrajini: Država u mraku. "Hitno..."
Tvrdili su na temi da struja dolazi za par sati,da se sve to lako popravi.
![]()
Ti si pisao da će Kjiv biti ruski grad najkasnije u februaru 2022.Možete ući na moj profil i proveriti šta sam pisao da je bilo pitanje vremena kada će krenuti prava akcija.
Gdje ih kepec posla da poginu u tuđoj zemlji.

Oštroumno!!Odavno se bombarderi premještaju i spremaju za udare na Ukrajinu..
Nema ništa od nuklearnog rata ne brini. Prije će se Putin poskliznuti na koru od banane ili će neki zaštitar obet baciti opušak nego što će poletjeti nuklearke.Neci biti nikakvog tamburanja i vremena za komentarisanje.
Poletece rakete sa obe zaracenje strane i to ce biti to.
Kraj ende.
Naravno da nema,takvom raspletu se samo bolesnik raduje.Nema ništa od nuklearnog rata ne brini. Prije će se Putin poskliznuti na koru od banane ili će neki zaštitar obet baciti opušak nego što će poletjeti nuklearke.![]()
Gledali smo to 24.2, zar ne?Nece ostati na rokanju, doci će red i na pesadiju nista ne brini
Znači, navodno druga vojna sila svijeta gađa trafostanice a putkofili vrište od extaze, putkofilsko ludilo jaše dalje
Hint: neće Putko pobijediti gađajući trafostanice...
Zašto bi ih pustili?Rusi bi mjenjali svjetski poredak a ne mogu iz dvorišta izaći....nedaj UkrajinciUKRAJINCI DRHTE Da li će ih Amerikanci "pustiti niz vodu"?