kotlokrp1
Ističe se
- Poruka
- 2.106
Nisam u toku.Jeli most napravija buć ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Haha,pa jeste,to ruje kopiraju onaj most u Danskoj,što im jedan deo ide pod moremMost stoji i dalje corooo,nebi se ja radovao tome

Teroristickom drzavom koja se brani na svojoj teritoriji.da...čudim se da rusi ozbiljno ne prihvataju trenutak i ne proglase ukrajinu terorističkom državoma a njene sponzore legitimnom metod za sve uslove uzvratne borbe...pa oni mogu preko noći da podignu na ustanak milijune rusa u baltičkim državama...
Razgovor u videu:Trenutak eksplozije na mostu, najmanje dvoje poginulih. Vidi se i kako su se zapalili vagoni.
Ljut si jako zbog mosta?putin ako ne spali danas administrativne zgrade u kijevu,lvovu nek da ostavku...i što je najvažnije proglasi antiterorističku operaciju onada nek ide u 3PM...ovo je tipični akt američke i britanske vojne službe...
kakav status imaju oni koji pomažu terorističku državu...znači napravljen je teroristički akt od jedne države koja priznaje sami čin...ulazimo li u antiterorističku operaciju?
Haha,pa još nisi shvatio šta je taj botoksirani patuljak?ovo je strašno poniženje za rusiju...ako ne uzvari istom mjerom po sponzorima ukrajinaca onda ne znam šta da mislim o putinu nego da je hazarski lutak.
9/11 nesto tako,videcemoznači napravljen je teroristički akt od jedne države koja priznaje sami čin...ulazimo li u antiterorističku operaciju?
ISUSA TIRazgovor u videu:
1: Ne-ne, ne skrolaj natrag, nemoj, naprijed.
2: Ubrzati?
1: Ne, ne, nemoj.
Dakle, auto, iza, višetonažni Kamaz, Largus. Dakle, bilo je na ulasku, prema luku...
2: Prema Kerchu
1: Prema Kerchu
Bi Putin ali sponzori za.ebani.da...čudim se da rusi ozbiljno ne prihvataju trenutak i ne proglase ukrajinu terorističkom državoma a njene sponzore legitimnom metod za sve uslove uzvratne borbe...pa oni mogu preko noći da podignu na ustanak milijune rusa u baltičkim državama...
Nego jel drug Putin došao puhnut i ugasit slajenjčku tortu?tajming je do ja-ja,bese li juce Putinov rodjendan
Znači navodni kamion došao iz Rusije.ISUSA TI![]()

Ma rupu da macke seruHaha,pa jeste,to ruje kopiraju onaj most u Danskoj,što im jedan deo ide pod morem
Zaboravili su samo naprave prvo tunel,il će posle možda![]()
upravo sam to i pisao pre par stranica sa tim da je mislim da su rusi ovo ili iscenirali ili dopustili da se desi kao i ameri 9/119/11 nesto tako,videcemo
Ne vidim ni koji je eksplodiraoZnači navodni kamion došao iz Rusije.
Ha, ha, zar ne vidis da je obican pozar.
Samosvest mi govori da ne zatvaram oči pred činjenicom života da oni koji spletom okolnosti dođu u situaciju da nameću svoje interese to rade, bez imalo griže savesti.
Nema realpolitika nikakve veze sa civilizacijskim napretkom, samo sa odnosom snaga.
Je na mjestu drugog kamiona, ali može jednako biti nešto sa strane mosta.Ne vidim ni koji je eksplodirao![]()
Teši se. Kerčki most će uskoro postati Kerčka kostHa, ha, zar ne vidis da je obican pozar.
Zbog jednog mosta?Kontam da će sad i pacovi napuštati brod...
Eto Vučko kad promeni priču večeras...