blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 4.180
ne mozes se sakriti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukrainian forces report Starlink outages during push against Russia
mislim da se moze reci da je prestalo vec 1991.Kao sto vrijedi za Ukrajinu da negdje mora popustiti prije ili kasnije isto to vrijedi i za Rusiju.
Medjunarodno pravo je prestalo postojati 1999 i na njega se pozivaju samo oni koji vojnim putem ne mogu ostvariti svoje ciljeve.
Rusija se kao i Amerika prvo oslanja na svoju vojnu silu.
Pobjedjuje sila a ne medjunarodno pravo.
Zato što oh SBU i ultradesničari - navijači tzv Metalista iz Harkova - klub lična svojina lopova Kolomojskog, zastrašenog mogućnošću da se “stečeno” nade pod jurisdikcijom u RF, čovek imao veoma neprijatnih trenutaka u Ukrajini, ali uspeo da smeni tužioca.
Zaključak da su Rusi hteli da zauzmu celu Ukrajinu si doneo pod uticajem Bajdenovih medija - terali su Rusi zamrznuti konflikt.
Kod mene da.
100% moju podršku imaju.
I 100 % su u pravu.
Vi koji ste za Putina...je l priznajete da Rusija gubi rat?
Slava Rasiji!Koja ako ikada dodje na Balkan opet nece praviti nikakvu razliku izmedju tebe i Gummija, no ce vas oboje "denacifikovati".Zato slava Ukrajini.
Ниси у праву! Од почетка кризе у Украјини, која је започета 2013 године директним мешањем САД у унутрашње ствари Украјине јер јој се није допао курс председника Јануковича и премијера Азарова, који су на слободним изборима у Украјини победили проамеричког председника Јушченка.Kao sto vrijedi za Ukrajinu da negdje mora popustiti prije ili kasnije isto to vrijedi i za Rusiju.
Medjunarodno pravo je prestalo postojati 1999 i na njega se pozivaju samo oni koji vojnim putem ne mogu ostvariti svoje ciljeve.
Rusija se kao i Amerika prvo oslanja na svoju vojnu silu.
Pobjedjuje sila a ne medjunarodno pravo.
Kad su na drugoj strani nacistička Ukrajina i zločinačka USA, te korumpirana i poltronska EU, Rusija je 100% u pravu.tvojih 100% podrške je legitmno pravo ali 100% Rusi nisu u pravu, nisu ni blizu
ništa nije 100%, crno ili belo, nije ni ovde a Rusi su daleko od prevednika
Nisam rekao celu Ukrajinu ali Harkov je itekako bio u planu i nemoj mi molim te te priče za malu decu o zlim navijačima zbog kojih Rusi nisu moglu da primirišu gradu od 1,5 miliona stanovnika u kome je, kako tvrdiš, većina za Rusiju.
Neće biti prijatelju da je tako, realnost na terenu to potvrđuje
Rusija je država koja se drži ruskog međunarodnog prava, prava jačeg..Rusija je država koja se drži međunardnog prava i koja sve radi po regulama.
I SVO i aneksija odrađeni su u skladu sa međunarodnim pravom.
Ukrajina kao država prestala je postojati još 2014 od kada im CIA upravlja državom.
Маск је бизнисмен и врло добро зна шта значи лоша инвестиција. Инвестирати у украјинске идиоте потенцијални је нуклеарни рат у коме сви губе. Он не жели у то да улаже и окренуо се добитној комбинацији, Русији.Starlink umreo.
Sutra sledi ofanziva na Nikolaev.
Pa u pravu si, međunardno pravo postaje rusko uskoro.Rusija je država koja se drži ruskog međunarodnog prava, prava jačeg..
Es ist besser wenn du Deutsch schreibst. Ja panjimajo da ti goljemu pohotu na rasijske narodnje milicionerov sa brkovima imaes, ti moras da zmozgom dumajes, ne sa ribkomSlava Rasiji!
Eta njevazmožno potomu što ja krasivica i umnaja.
Gumi toljko durak.

Šteta je da Rusija nestane..Družim se sa jednom ukrajinkom, ona misli na ruskom ali mora na ukrajinskom da govori. To je stvarnost a ameri samo koriste priliku da gurnu majmunčine u propast protiv rusije.
To vam je ono kada vas baš briga kako će nešto da ispadne ali je bitno da se nešto dešava. Bilo šta. U ovom slučaju cela jedna nacija nestaje.
Sila boga ne moli..Pa u pravu si, međunardno pravo postaje rusko uskoro.
Najmudriji će vladati svijetom, a to su Rusi.Sila boga ne moli..
Ma jašta, Eurostat laže a guslari znaju sve, evo ti službeni podatci od 30.09.2022.ma Boga ti,ti ces da mi objasnjavas.Evropu pogadjaju suse pa proizvodnja podbacuje,divljanje cena je pocelo sa SVO
Cuj, niko nije prodavao jer je cena bila visoka,verovatno su cekali da cena padne da dobro zarade izvozom po nizoj ceni?![]()
Не купуј ракију на пијаци!Es ist besser wenn du Deutsch schreibst. Ja panjimajo da ti goljemu pohotu na rasijske narodnje milicionerov sa brkovima imaes, ti moras da zmozgom dumajes, ne sa ribkom![]()
U tebja baška nje varit.Es ist besser wenn du Deutsch schreibst. Ja panjimajo da ti goljemu pohotu na rasijske narodnje milicionerov sa brkovima imaes, ti moras da zmozgom dumajes, ne sa ribkom![]()
Ideš ti kod svojih ustaša da zajedno jačate mržnju do Srba, Rusa i svih drugih pravoslavnih naroda ....Deda ti se u grobu okreće što izrodi takvo naci smeće ...idem na Index
U knjizi iz povijesti piše da Rusija nije napala Ukrajinu?Rusija nijea napala nikog.
Vraća svoj teritorij.
Pročitaj neku knjigu iz povijesti.

Ukrajinci su pravoslavni narod.Ideš ti kod svojih ustaša da zajedno jačate mržnju do Srba, Rusa i svih drugih pravoslavnih naroda ....Deda ti se u grobu okreće što izrodi takvo naci smeće ...