Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 23.458
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad misliš da uskladiš politiku i uvedeš sankcije ruskim kamiondžijama?To je nacrtano kao uvreda, ali vi jadni mislite da je komplement
umro crnac na safarijuDiverzantsko teroristička grupa je vršila izviđanje i bio je pokušaj infiltracije u Zaporožju, otkriveni su
Nisu pokupili Go Pro kameru sa palog druga. Ide identifikacija i trijaža zarobljenih. Pretežno su sve NATO vojnici.
![]()
gotovo je to je dokaz da NATO ratuje protiv rusije i sad Rusija može... to konstatirati i staviti ćelavom putleru na stol od 7 i pol metara, a on će onda namah svima nama a i vama zaprijetiti nuklearnim armagedonom... po 126ti putaDiverzantsko teroristička grupa je vršila izviđanje i bio je pokušaj infiltracije u Zaporožju, otkriveni su
Nisu pokupili Go Pro kameru sa palog druga. Ide identifikacija i trijaža zarobljenih. Pretežno su sve NATO vojnici.
![]()
Nisam ni sumnjao da bolje od mene znas gdje je psihijatrija.u vrapču... boLnica je u donjem vrapču, a ne NA gornjem vrapču... e moj ZAGREBČANINE...)
А хеликоптер да је лагано утури?Pogledajte prilog 1234493
Šta je vrtni patuljak dobio za rođendan??
Ne razumem te. Kakvi dokazi trebaju? Ne treba ovaj video da dokazuje prisutnost NATO-a u Ukrajini i oko Ukrajine. To je poznato svakom sa dve moždane vijuge, ali izgleda je je tvoj mozak gladak kao gumena lopta.gotovo je to je dokaz da NATO ratuje protiv rusije i sad Rusija može... to konstatirati i staviti ćelavom putleru na stol od 7 i pol metara, a on će onda namah svima nama a i vama zaprijetiti nuklearnim armagedonom... po 126ti puta
A tvoje okruženje je etalonska mjera za postotak rusofila u HR.
daj plesni se

Đubrivo je polovina tog prinosa, a znaš li odakle im đubrivo?

Musk nije mutav kao Scholz da suti na uvrede ovog idiota od ambasadora.
Moze da posalje mail rusima da ih pita gde su mu sateliti zavrsili. Sve mi mirise da ce jos satelita da se zagubi ubrzoelon musk ih je odhebao
Elon Musk switch side,left NAFO bots without internet..
Evidently the Starlink system is down over the front lines of Ukraine. @elonmusk should make a statement about this, or, this should be investigated. This is a national security issue
Za vegetaciju između butina umjetno gnjojivo INA Kutina.Đubrivo je polovina tog prinosa, a znaš li odakle im đubrivo?
Da Ukrajini ide kako se tvrdi, ne bi svih 250 poljskih T-72M tekova završilo u Ukrajini, i ne bi ni slučajno prevozili vojnike u pikapovima i sl, bez ikakvog oklopa. Iz toga je moguće zaključiti da je mnogo toga njima uništeno, ili bar dovoljno oštećeno da ne može da se tako lako popravi.Slika ne mora biti dokaz, osim za laike koji ne poznaju detalje koji razlikuju ukrajinski od ruskog tenka, BMP-a, BTR-a ili neceg drugog.
Pokazat ce se na kraju rata koliko je od svega toga istina.
Ja ne vjerujem ni Ukrajincima ni Rusima.
Šta reći o debilu koji je Teslu nazvao precenjenim naučnikom. A Edisona vizionarom.......
Sad je jasno zasto Elon Musk odjednom bi da bude mirotvorac...
Rusi mu pogasili Satelite...:
https://t.me/intelslava/38530
...
Pitanje je koliko ce taj ambarsador proziveti do kraja svega ovoga i da li ce uopste neko da se seca njega ili njegove izjave.
Ili skreće pažnju na sebe, ili će ići na predsedničku kandidaturu 2024.Moze da posalje mail rusima da ih pita gde su mu sateliti zavrsili. Sve mi mirise da ce jos satelita da se zagubi ubrzo
Upravo.Šta reći o debilu koji je Teslu nazvao precenjenim naučnikom. A Edisona vizionarom...
Ako se ne varam smijenjen je do kraja godine. Sve vrijeme doslovno pljuje u usta Njemcima, nema granica u uvredama. Tip je za ludnicu bez imalo pretjerivanja.Pitanje je koliko ce taj ambarsador proziveti do kraja svega ovoga i da li ce uopste neko da se seca njega ili njegove izjave.
Po onome sta sam ja video pre nekoliko dana, daleko od 300 k ce biti mobilisano. Narocito ako se doda da je po nekim glasinama Belorusiji isporuceni konvoji vojne opreme i municije. Sta ce se desiti, ko to zna.mobilzacija plus 300000 traje minimum 2 mjeseca