Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da to nije mozda onaj jedan "iz vrha" koji je zestoko iskritikovao Putina?Rusija smijenila jednog od najvažnijih zapovjednika?
Rusija je navodno smijenila zapovjednika svog Istočnog vojnog okruga, general-pukovnika Alexandera Chaikoa, izvijestila je novinska kuća RBC.

Како није? Тлугомир им је лично дјелио сендвиче и флашице воде.T90 na slici gore je iz Sirije
nisi ispratio kolone

Jesmo ratovali s Rusima u više navrata, čisto vojnički.Možeš onda misliti kako će ratovati protiv vas koji im niste rodbina![]()
Ja poznajem jednog koji je fanaticno za Ukrajince, krade po stanovima kad nije na Vrapcu.Kad se družiš sa svojima tako ti je to, osobno poznam samo jednog ali je mongoloid.
Radili su Bayraktari u zadnjoj ofenzivi. Ima snimke.Pa ne kazem, jasno je da i Rusi lazu.
Nisam vidio ni blizu dokaza koliko oni tvrde da su ih oborili.
Ali s druge strane Bajraktari se vec duze vrijeme uopce ili jako rijetko javljaju.
U dronovima su Ukrajinci dosta jaci od Rusa.
elon musk ih je odhebao
Elon Musk switch side,left NAFO bots without internet..
Evidently the Starlink system is down over the front lines of Ukraine. @elonmusk should make a statement about this, or, this should be investigated. This is a national security issue
To je nacrtano kao uvreda, ali vi jadni mislite da je komplementWelcome home, Comrade !
![]()
Jesmo ratovali s Rusima u više navrata, čisto vojnički.
hebem ti sve ako h gledajući nisam pomislio da su NATO vojnici...pogotovo jeveline
Šta misliš dlugomire koliko pametan treba biti čovek da poveruje u ovo?

Please use the sharing tools found via the share button at the top or side of articles. Copying articles to share with others is a breach of FT.com T&Cs and Copyright Policy. Email licensing@ft.com to buy additional rights. Subscribers may share up to 10 or 20 articles per month using the gift article service. More information can be found here.Welcome home, Comrade !
![]()
veliko delta...U srcu ste nosili oznaku U, kao i vaši preci...
Sure, evo snimio sam i video koji je bio na ruskoj tv.Welcome home, Comrade !
![]()
EU izvozi 40 milijuna tona godišnje, samo pšenice, je li to itko rekao Lukašenku?
EU proizvodi hrane 3x svojih potreba, je li to itko rekao Lukašenku?
EU hrani doslovno pola siromašnog svijeta, je li to itko rekao Lukašenku?
EU je najbolje što svijet ima i ne ubija ljude u drugim zemljama za pšenicu ili plin, nego to pošteno plati.
i opet.kad nije na Vrapcu
Ево једна варијанта изјаве:elon musk ih je odhebao
Elon Musk switch side,left NAFO bots without internet..
Evidently the Starlink system is down over the front lines of Ukraine. @elonmusk should make a statement about this, or, this should be investigated. This is a national security issue
To dokazuje uspon nacizma baš na tom zapadu, zoološki vrtovi sa ljudima 1958 u vreme kad crnci studiraju u Beogradu, razaranje i genocidisanje Afrike tokom 20tog veka itd itd.
Sve je to lepo, sloboda tolerancija kultura, ali oni ta prava ne daju svima, samo svojima.
To se mnogo lepo videlo na početku ovog konflikta, kada je izveštavano da ovde stradaju ljudi sa plavom kosom i očima, da je ovo strahota koja se događa u Evropi, a ne tamnim ljudima na Bliskom Istoku ili Africi, gde joj je mesto.
u vrapču... boLnica je u donjem vrapču, a ne NA gornjem vrapču... e moj ZAGREBČANINE...Ja poznajem jednog koji je fanaticno za Ukrajince, krade po stanovima kad nije na Vrapcu.
Vrati se pa pročitaj šta sam ja pisao o vakcinama.Pa ne znam, setimo se kako ste vi pricali da ubijaju svakog a najvise belog coveka covid vakcinom iz Oksforda
Pa robovi postoje i danas. Samo ih danas skolujemo i zaposlimo za platu jer smo otkrili da je produktivnost veca ako su sretni ko malja decaSvi su imali robove ko je mogao i to je bilo sasvin normalno u to vrijeme i u Bosni je postojala pijaca robova a vjerovatno i u Srbiji. To je cista propaganda što pišeš. Pogledaj danas blasovinje oružja i zločinaca od popova takve svari već odavno ne postoje na zapadu.
Dokazuje - lepo se vide požari na Ukro vozilima - ta neće više biti tu, kad Ukrima budu trebala za odbranu.Tako i Konasenkov govori o ukrajinskim gubitcima.
Zasto je jedno istina a drugo laz?
Veci dio snikama koji se prezentira kao dokaz u biti nista ne dokazuje.
Trag dima i tvrdnja.
Đubrivo je polovina tog prinosa, a znaš li odakle im đubrivo?EU izvozi 40 milijuna tona godišnje, samo pšenice, je li to itko rekao Lukašenku?
EU proizvodi hrane 3x svojih potreba, je li to itko rekao Lukašenku?
EU hrani doslovno pola siromašnog svijeta, je li to itko rekao Lukašenku?
EU je najbolje što svijet ima i ne ubija ljude u drugim zemljama za pšenicu ili plin, nego to pošteno plati.
iz Kutine, a Kutina radi bez ikakvih ograničenjaĐubrivo je polovina tog prinosa, a znaš li odakle im đubrivo?