killdozerfire
Aktivan član
- Poruka
- 1.110
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nisi prometila Rusija je podigla ulogu za 150% .. Moraju sa prate trend ako misle da pomognu..
Najblaže rečeno užasne vesti za ruski narod i njegove šlihtare.
Naime podrška koju su pokušavali da okrune je zapravo u porastu
Kata-faking-strofa.
Imao sam i ja kolegu koji je dobio zlatbog ljiljana a pre rata je bio radikal ...Krstili su on i Brne gomilu muslimamana u Crkvi na Pofalicima Sarajvo ..Dečko se predomislio.
Okej.
Prihvaćamo konvertite, ako je iskreno pokajanje
Dečko se predomislio.
Okej.
Prihvaćamo konvertite, ako je iskreno pokajanje
Nisam siguran, mislim da ih je 29, ne bih to nazvao brdom, vazno da su svi u skladu sa sedam postojecih clanova ustava a to znaci da se ne menja bog zna sta. Ustavi drzava nisu tako stabilni kao federalni pa se tu traze rupe i nadju se.Нису али зато имају брдо амандмана...
За време велике источне кризе 1875-1878. кад су се и Срби и Бугари и Румуни дигли на Турску, тада су пушке биле једнометке. Додуше нису се више пуниле са уста цеви него по један метак на дну цеви. Незнајући да су Турци негде 1876. или касније добили из Америке "Винчестерку" која испаљује по један метак сваке секунде, Бугари су код Плевне кренули на њих јуришом. Ови су их засули "кишом" метака из "винчестерки" тако да су их масакрирали. Ови нису знали шта их је снашло и шта то Турци имају. Још дуго ДЕЦЕНИЈА нико се од словенских народа није опаметио и купио те пушке за војску, него су узели Маузеров обртно чепни систем рада затварача. Само је царска Русија била паметна и набавила "Винчестер" модел М-1895 у калибру 7,62 х 54Р који је само једним делом користила у првом св. рату.Ja vidim jako slicnu paralelu Little Bighorna sa ratom u Ukrajini.
Ruske plave bluze su krenuli na ukrajinske indijance potpuno ih podcijenivsi. Indijanaca je puno vise, na svojoj su zemlji, a jos im netko doturio i nove Winchesterke.
Čujem demilitarizovan jedan orah poza Davidov Brod. Čekamo potvrdu.У околини Бахмута, денацификоване парцеле 228/11 и 228/12, катастарске општине Зајцево. Укупно, 3ха 8ар
Ozbiljna drončina.Pogledajte prilog 1234269
Photo of a drone shot down over an air base near the village of Shaikovka in the Kaluga region.
Ne primećujem da ste osvojili neke nove teritorijeAko nisi prometila Rusija je podigla ulogu za 150% .. Moraju sa prate trend ako misle da pomognu..
Ozbiljna drončina.
Повијестничар, ако је све као што ти тврдиш, објасни нама "неукима" ко су били Немањићи, Мрњавчевићи, Хребељановићи, Бранковићи, Котроманићи, Алтомановићи... Оштривојевиће, Свевладовиће, Властимировиће, итд. да не помињем, јер се о њима и у Србији мало зна и још мање учи!Ajd da te utješim, Ukrajinci ne mogu imati "srpska prezimena" jer su Srbi zadnji u Europi počeli koristit prezime.
To ti je povijesna činjenica, znači ti imaš Rusko-Ukrajinsko prezime, nikako obrnuto. Ako mi ne vjeruješ provjeri.
Savjet, manje Šešeljevih sabranih dela, više ozbiljne literature.

Odriču se Tajvana?Zaboravio je da napiše da se to može ostvariti jedino ako svi "preživimo" , pošto postoje bitnije stvari od mikročipova...
Pa i nema bitnije, stvari s obzirom da mikročipovi proizvode hranu...Zaboravio je da napiše da se to može ostvariti jedino ako svi "preživimo" , pošto postoje bitnije stvari od mikročipova...