febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.925
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suhoi pravi stabilizatore i elevatore za Dzambo dzet, bar je tako bilo ranije, kako je trenutno ne znam.
Vidis, zaboravio sam da kazem ovde na forumu pedofasistima da kompletna zapadna avioindustrija zavisi od komponenti proizvedenih u Rusiji. Malo ljudi uopste zna da verovali ili ne , kljucne komponente za americke steltove, proizvode Rusi. Razlog zbog kojeg je to tako , jeste sto se odredjeni metali potrebni za izradu nalaze u rudnicima u Rusiji i nigde vise na planeti. Bez obzira na sukob i sankcije, postoje odredjene ugovorne obaveze 2 strane u mnogim oblastima koje moraju da se ispostuju bez obzira na sve!
Čudo!
Zovu te da vadiš profesionalnu vojsku iz govana, u drugoj državi, i još ti to pravdaju propagandnim mantrama na nivou 19. veka.
Ono, možda se neki klinac od 17 godina primi, ovi vrhunski sredovečni kadrovi teško...

Gde god da uzmes kredit moras objasniti zasto uzimas i kako ces da vracas, zbog toga otpustanje drzavnih sluzbenika i slicne mere. MMF je bio u pravu, da je napravljen bilo kakav aranzzman i Rusi bi postavili svije uslove..
Апсолутно.
Ево кратка историја сукоба у Украјини (за оне који су почели ову кризу да прате после 24. фебруара ове године):
1. Током 2013. украјинско руководство, односно "проруски" Јанукович (бтњ, Јанукович је био проруски колико је данас Вучић проруски. Вучић не уводи санкције Русији јер би се навијачи Звезде окренули против њега и то је једини разлог, а не некаква осмишљена политика) је имало проблем 20 млрд УСД које је требало вратити током 2014., односно Украјина је била пред банкротом.
2. Јанукович је покушао да рестректурира дуг са Кинезима којим су највише дуговали, али Кинези нису били заинтересовани за такав аранжман.
3. Обратио се ЕУ са којом су активно вођени преговори "о приступању" и ови су га упутили на ММФ. Из ММФ су обећали подршку на следећи начин: добија одмах 800 милиона УСД уз услов да спроведе реформе јавног сектора (читај: отпуштање хиљада службеника), приватизација (читај: распродаја државне имовине), да повећа цене енергената, гаса, бензина, ел. енергије итд. и наравно даља "демократизација" (читај: потпуна окупација и још већа корупција).
4. Затим се обратио Руској Федерацији и обећано му је: одмах 15 млрд. УСД за раздуживање земље, смањење цене енергената које увози из Русије, отворено тржиште Русије без царине за све производе Украјине.
5. Он је предлог Русије дао на гласање у Раду (украјинска скупштина) и тај предлог је Рада усвојила огромном већином.
6. Јанукович је тражио да се одложе преговори са ЕУ на годину дана, што је пре њега исто урадио и бивши председник Украјине Јушченко и ЕУ се са тим сложила.
7. Тада су почели протести на Мајдану које су касније преузели украјинске усташе и претвориле у крвави распад земље.
.
Pogledajte prilog 1233575
Armed Forces of Ukraine pulled more weapons into the Zaporozhye region than in the entire period of the SMO.
@Masno

Не видим ни један смислен разлог зашто бих навијао да слупани Бајден изазове апокалипсу свијета.Ah, onda će doći miroljubivi republikanci koji se gnušaju rata
No, dobra stvar je što je Land Lease stupio na snagu pa Bajden može da šalje oružje bez odobrenja kongresa.
Ne sluša te Putin baš?
I šta kao, zbog straha da Rusija ne upotrebi oružje, treba svet da se preventivno preda u njihovo ropstvoНе видим ни један смислен разлог зашто бих навијао да слупани Бајден изазове апокалипсу свијета.
Ako će itko sada baciti Nuke, to je Rus a ne AmerНе видим ни један смислен разлог зашто бих навијао да слупани Бајден изазове апокалипсу свијета.
Nasilnika se ne zaustavlja popuštanjem.I šta kao, zbog straha da Rusija ne upotrebi oružje, treba svet da se preventivno preda u njihovo ropstvo
No thanks
Upravo tako. Ne mirise na dobro.
Kaže Putin da će trpanje oružja od trećih zemalja samo produžiti rat.Не видим ни један смислен разлог зашто бих навијао да слупани Бајден изазове апокалипсу свијета.
Zaboravljaš na kompletna Civilizacija podržava teritorijalni integritet UkrajinePrilicno je realno . Jos par meseci i necete vise imati oklopa za ratovanje. Posle cete jurisati pickupovima kao vasa braca islamski teroristi i glavosece iz ISIL-a
Oni su samo alat, sredstvo. Da li se ti brines sta ce biti sa cekicom dok tuces po ekserima? Tesko cekicu??Ovaj rat je šarada u kome je samo jedna stvar izvesna - ogroman broj izginulih Ukrajinaca. Kao da se rat i vodi radi toga da što više Ukrajinaca izgine. NATO ih gura u besmislene akcije, onda ih Rusi ubijaju i tako iznova i iznova. A kad nestane Ukrajinaca, biće Poljaka i onda će se to tako nastaviti ko zna do kad! Dok ne izgine pola Istočne Evrope, verovatno.

Izgleda da će lupiti na Melitopolj![]()
Можда сам ја плашљив али мени ово није паметно ни са једне стране.I šta kao, zbog straha da Rusija ne upotrebi oružje, treba svet da se preventivno preda u njihovo ropstvo
No thanks
Čuj, na insistiranje ustaškog režimaSmrc....
Pa se jos vise uvlacite majcici...
https://www.b92.net/biz/vesti/regio...voz-ruske-nafte-u-srbiju-preko-janafa-2223512

Sadizam i necovjestvo ped erski Ukara nema granica.ruski vojnik ima crvski problem, sva sreca pa je zarobljen od ukro ustasa
https://censor.net/ua/video_news/33...kogo_bula_perepovnena_lychynkamy_muh_video_18
Не знам ако ниси знао Русија има још увјек војне залихе из СССР.Па ти види коме ће пре нестати оружја.Kaže Putin da će trpanje oružja od trećih zemalja samo produžiti rat.
Očito ga želi produžiti ako se trpa dronovima iz Iraka
Можда сам ја плашљив али мени ово није паметно ни са једне стране.
Русија је киксала у много ствари што се тиче Украјине али запад је довео свијет на ивицу рецесије и енергетског колапса.
Нисам више сигуран да овдје постоји опција срећног краја.Нико овдје неће бити задовољан на крају како год да заврши.
Važno je kako će da se završi.Можда сам ја плашљив али мени ово није паметно ни са једне стране.
Русија је киксала у много ствари што се тиче Украјине али запад је довео свијет на ивицу рецесије и енергетског колапса.
Нисам више сигуран да овдје постоји опција срећног краја.Нико овдје неће бити задовољан на крају како год да заврши.