Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.546
Preksutra mu rođendan. Kaj ćeš mu darovati?Ali samo je Putin rekao da će ratovati u Ukrajini do zadnjeg Rusa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preksutra mu rođendan. Kaj ćeš mu darovati?Ali samo je Putin rekao da će ratovati u Ukrajini do zadnjeg Rusa.
Reko konasenkov ili zoka![]()

Nije? A šta nam govore ovi dokazi? Jesu li to milosrdni anđeli?Zašto je on zlotvor, da nije krenuo uništavati neku državu i narod s ciljem okupacije i aneksije teritorija?
A dobro, videćemo već, nije baš doš’o kraj istorije, mene inače Bajden oporezuje i dere koliko god mu se prohte..Provjerit cemo kad god treba, nije problem. Ne rece mi koliko prosjecni Srbijanac zaradi litara za sat? I da, za razliku od Srbije, Amerika ima i svoje naftne industrije i svoje firme i kontrolu nad svojim naftnim poljima. Srbija bas ono zavisi od toga hoce li Arapi dici ili ne. Posto mi ti ne odgovori, evo izracunah. U Srbiji se za sat vremena u prosjeku zaradi oko dva litra benzina, znaci 10 puta manje nego u Americi. I sada kao Ameri kukaju![]()
Pokidaše ih Rusi danas i bez rezervi. Putin ih raspustio i poslao kući.
Sve tri kolone i sva tri pravca napada na Hersonu, izbrisana i nepostojeća.
Diverzanti i lake mobilne grupe nestale sa lica zemlje na putu Svatovo - Kremina. Put je potpuno pod kontrolom ruskih snaga.
Kozaci iz Limana izvode kontraofanzivu, uzeli Dubrovu.
Somali bataljon ušao u Pervomajsk, Vagnerovci čiste Bahmut.
Arapi prebili sve što su dovatili danas.
Težak dan za simpatizere nacista i sve koji se tako osecaju.
Meni je jedino logično to da se moraju nacisti istrebiti, jer zagađuju ovu predivnu planetu ...Tebi je to logično?
I di je tu BajdenNije? A šta nam govore ovi dokazi? Jesu li to milosrdni anđeli? Pogledajte prilog 1233411
Nacistima je svaka laž dokaz, a svaka istina laž ...
To je stvarno nedopustivo, svi znaju da treba "kćer."io sam nekad i čitao sam index...i prestao sam
samo zbog jednog komentara od jednog hrvata
ovo nikad nisam NIKAD pročitao NIKAD u nikakvom razgovoru
elem...
počeo rat u ukrajini, počeli komentari od ruske i ukrajinske strane,
na index dolazi naš srba i kaže:
Ne priznajem rat, ne volim silu, ali vodio sam ćerku u Rusiju i tamo su joj hirurzi spasili vid
---------------------------------
onda neki hrvat to citira i kaže: Nadam se da ti će kčer dobiti rak !
dva put je to ponovio
Da ne završiš kao Nic od prevelikog izlučivanja žuči.Zar te nije sramota na takav način obraćati se ljudima čiji je narod u prošlom veku dvaputa doživeo genocid od ustaša? Nikome u istoriji ljudske civilizacije neje ispravljen ovakav "spomenik". To je dokaz da tu gamad treba istrebiti ... Pogledajte prilog 1233409
Slažem se.Meni je jedino logično to da se moraju nacisti istrebiti, jer zagađuju ovu predivnu planetu ...
Pa naravno - ishod rata u malom.Niko da prokomentariše!
Direktna tenkovska borba:
Kurska bitkaNiko da prokomentariše!
Bez komentara - školski primer uništavanja Ukra.Niko da prokomentariše!
Link....io sam nekad i čitao sam index...i prestao sam
samo zbog jednog komentara od jednog hrvata
ovo nikad nisam NIKAD pročitao NIKAD u nikakvom razgovoru
elem...
počeo rat u ukrajini, počeli komentari od ruske i ukrajinske strane,
na index dolazi naš srba i kaže:
Ne priznajem rat, ne volim silu, ali vodio sam ćerku u Rusiju i tamo su joj hirurzi spasili vid
---------------------------------
onda neki hrvat to citira i kaže: Nadam se da ti će kčer dobiti rak !
dva put je to ponovio

A taman Kozaci počeli napredovati, došli do Limana. Mora da im je radio i internet veza loša kad nisu čuli ove fantastične novosti.Ovi Rusi nisu čuli za te veličanstvene uspjehe pa se predali ukrajincima.
StaroBez komentara - školski primer uništavanja Ukra.
Takvi se ne podučavaju - oni se denacifikuju, a to Rusi najbolje rade ... Da li su Ameri, u kukavičkoj bežaniji iz Avganistana istima ostavili "lek" Bajdenovog sina koleru? To je pitanje na koje će se uskoro da nađe odgovor ...Ajde, poduči me, propuštam nešto?
Auuuu, nema takvih ludaka, jel da?Link....
Ili lazes![]()
Ako su ti zločinci civilizacija onda sam ponosan na sebe što takve ne podržavam ...Civilizacija
I di je tu Bajden
Hvala