Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.644
Ajde fantazije, ali kad napišu Kozaci ne mogu se suzdržati od smijeha.ukratko dobice u Krasnom Limanu krasni ******.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde fantazije, ali kad napišu Kozaci ne mogu se suzdržati od smijeha.ukratko dobice u Krasnom Limanu krasni ******.
Nacista je više od rasiste. Ja ne volim žide, ali ne volim ni Adolfa Hitlera.Pazi sada, bore se protiv “nacista” a svaka druga im jevrej, ustasa, siptar…
Ludilo
Isprani mozgovi, ne shvaćaju koliko su smiješni.Pazi sada, bore se protiv “nacista” a svaka druga im jevrej, ustasa, siptar…
Ludilo
Ne razumem šta se događa. Oni su se spremali MESECIMA za kontraofanzivu i onda kad dobiju malo zemljišta OP! Regrupacija. Šta se uopšte događa više? Jel sve ovo planirano iza naših leđa?
Dobro da nisu pucali po njima, koji bi to vatromet bio.Ove ukrajince Amerika ne mora da naoruzava , za to se pobrinu pijani i nesposobni rusi
Malo zapadnih vrijednosti.Ova ruska baba govori od riječi do riječi isto kao forumski rusofili. Koja je to razina ispiranja mozga. Da se smrzneš.
Zalibo mene sto ti ne volis kako se Hitler ceslja, za ostatak svijeta je poznat po mrznji prema Jevrejima i agresijom na nezavisne drzave. Ako dijelis mrznju prema jevrejima i podrzavas agresiju na nezavisne drzave, onda sam skontaj u koju kategoriju spadas…Nacista je više od rasiste. Ja ne volim žide, ali ne volim ni Adolfa Hitlera.
Čitav Volume 1 ove teme je zbirka epskih izjava.
Dobro za ostatak sveta, ali ja sam svoja ličnost.Zalibo mene sto ti ne volis kako se Hitler ceslja, za ostatak svijeta je poznat po mrznji prema Jevrejima i agresijom na nezavisne drzave. Ako dijelis mrznju prema jevrejima i podrzavas agresiju na nezavisne drzave, onda sam skontaj u koju kategoriju spadas…
А нас све колективно залибо шта тебе залибо.Zalibo mene sto ti ne volis kako se Hitler ceslja, za ostatak svijeta je poznat po mrznji prema Jevrejima i agresijom na nezavisne drzave. Ako dijelis mrznju prema jevrejima i podrzavas agresiju na nezavisne drzave, onda sam skontaj u koju kategoriju spadas…

Ma daj, gdje piše da se mora spavati s kim ne želiš? Ako odbijen doći tebi pod poplun, jel sam onda mizogin i to mi treba urezati na čelo?
odavno ne idem na te bolesne ustaške sajtovePa nisam upucen, ja na HR portale ne odlazim, vidim samo veliku prisitnost HR - botova na svim medijima u Srbiji.
Ti kao glasnogovornik kolektiva, ili?А нас све колективно залибо шта тебе залибо.
Имаш форум здравље па пробај тамо![]()
Srećna ti Martovska pobeda u OktobruSjooooo, jesi smjesan. Provala prava svega mi. Ide li se u skolu za to, hocu i ja da budem ti kad porastem.
Pogledajte prilog 1233371
Pa i nisu imali, upravo u to vrijeme počela je prva ruska bežanija u Ukrajini.
Oktobar vec poceo, a kanda ce bolji i od marta i od septembra da bude. TI si pretpostavljam negdje u Americi, cim mjesece velikim slovom pises.Srećna ti Martovska pobeda u Oktobru
U Njemackoj...svi rusofili nikom ponikose i u Majnu pogledaseOktobar vec poceo, a kanda ce bolji i od marta i od septembra da bude. TI si pretpostavljam negdje u Americi, cim mjesece velikim slovom pises.

Koristim to da bih Hajlajtovao Rečenice, a mogao sam i da boldujem.Oktobar vec poceo, a kanda ce bolji i od marta i od septembra da bude. TI si pretpostavljam negdje u Americi, cim mjesece velikim slovom pises.
Komentari pokazuju koliko je loša strategija da budeš "saveznik" SADa, čim ih ne slušaš bespogovorno odmah krenu da se takmiče u smišljanju načina da te kazne.