Rat u Ukrajini (14)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    122
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da legitimno je biti saveznik sa Rusijom - by Mohammed Bin Salman z:D

gettyimages-974215134.jpg
Sećaš se kako ste pričali da je on Testerisao slučajne prolaznike

Danas, tvrdiš da su to pravoslavne vrednosti

imperija ne gleda sukob u kratkom vremenskom intervalu...rusija zna da će ovaj rat trajati najmanje 10 godina..ili možda do pobjede republikanac u 11 mjesecu ove godine...
Republikanci ce da sviraju kako Zidovi kazu. Ko sto je Bus otvorio juzne granice za Koh bracu i Walton-ove.
10 godina kazes. Odakle Rusima oruzja za taj period, oni tenkova imaju za jos godinu max ovim tempom njihovog razbucavanja i napustanja.

evo objašnjenja zašto se rusi povlače. menjaće se granice oblasti?

Preokret: Ukrajini će biti vraćene teritorije?

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov nagovestio je da bi određene teritorije u okviru četiri regiona Ukrajine koje je pripojila Rusija, mogle da budu vraćene.
Kažem ja danas da mi sve ovo sa "ukrajinskom ofanzivom" i ruskim ignorisanjem iste, baca na skorije uspostavljanje primirja i prekida rata.

Sad će tu ćate da mere koliko je čije u kojoj oblasti, Rusi da traze posebne statuse za Harkov i Odesu.

Ukrajinci se pogibeljno zaleteli na đon ne bi li popravili svoje pozicije pred pregovore i da kao ostvare neke pobede, kako ne bi Zelenko morao da objasnjava sto su ludo izginuli.

Nece Pirgavi da im se guza prehladi.

Koji beta cucks su ovi Rusi, ni dva dana ne mogu teritoriju da zadrze u svom posedu, da nije smesno bilo bi zalosno.
žalosno je biti glup a svaki čovek može valjano misliti. )

ovo što se dešava je ponuda za kraj SVO ili početak pravog rata:
- oslobođeni su neki važni zarobljenici,
- povučena vojska iz nekih oblasti,
- demonstriran kinžal,
- demonstriran persvet,
- smanjena proizvodnja nafte..

Poslednja izmena:

Kiša pada, jawohl, a ne pišaju po vama "saveznici"​

NJEMAČKI ministar gospodarstva požalio se danas na "astronomske" cijene koje traže "prijateljske" zemlje Njemačke, ponajprije Sjedinjene Države, za opskrbu plinom umjesto ruske isporuke.

"Neke zemlje, čak prijateljske, traže astronomske cijene", rekao je Robert Habeck u razgovoru za pokrajinski dnevnik Neue Osnabruecker Zeitung u srijedu.

"To je problem", rekao je ministar pozivajući Europsku komisiju da "razgovara" s tim zemljama

Republikanci ce da sviraju kako Zidovi kazu. Ko sto je Bus otvorio juzne granice za Koh bracu i Walton-ove.
10 godina kazes. Odakle Rusima oruzja za taj period, oni tenkova imaju za jos godinu max ovim tempom njihovog razbucavanja i napustanja.
židovi?...židovi su kao Musk ne laju zbog sela već zbog sebe tako i ovaj poziva na mir jer su mu ugrožene golema ulaganaja u germaniji...a židovi...židovi još nisu uveli sankcije rusiji....a i kako bi..i na jednoj i na drugoj strani i u USA imaju svoje ljude...ja osobno mislim kao što su židovi napustili evropu prvom polovicom 20st i osvojili USA ( ljudi su ih onda u americi gledali kao balkanci rome) da danas napuštaju USA i stvaraju novi centar moći..gdje?...nemam pojma.

Kiša pada, jawohl, a ne pišaju po vama "saveznici"​

NJEMAČKI ministar gospodarstva požalio se danas na "astronomske" cijene koje traže "prijateljske" zemlje Njemačke, ponajprije Sjedinjene Države, za opskrbu plinom umjesto ruske isporuke.

"Neke zemlje, čak prijateljske, traže astronomske cijene", rekao je Robert Habeck u razgovoru za pokrajinski dnevnik Neue Osnabruecker Zeitung u srijedu.

"To je problem", rekao je ministar pozivajući Europsku komisiju da "razgovara" s tim zemljama
koliko sam razumio njemci su poderani analno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back