piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.584
Sve će to rještiti novi ruski general-pukovnik Kadirov..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ko njima zabranjuju da oma , sada i povecaju proizvodnju u jamericiBela kuća je nazvala planove Rusije i Saudijske Arabije da smanje proizvodnju nafte za milion barela dnevno „totalnom katastrofom“ i „neprijateljskim činom“ — CNN
![]()
Ustvari pre svega čini na tuđoj teritoriji. No dobro, i tome se bliži kraj. Čuo sam da Ukrajinci sad najviše traže brža vozila. Sa postojećim ne mogu stići Ruse koliko brzo beže.vis , bas si u pravu.
sta se bre ima da ti i drrugi se pitate sta se desava tamo
to i je stvar Rusije i ona cini sve sto i je potrebno na svojoj teritoriji.......![]()
Tada je bio pravi momenat za rusku intervenciju a ne osam godina kasnije nakon sto je zapad sve to vrijeme pit bula hranio stereoidima i trenirao ga za rat protiv Rusa.Građani Donbasa su se branili 8 godina, građani Odese, Hersona i Mariupolja nisu pristali na puč 2014 ali su represijom dovedeni u red.
Rusija će se boriti na tuđoj teritoriji kad bude osvajala Lavov, sada se bori tamo gde živi njen narod.
Gledaju se međunarodne granice. Vi ste dakle već 2014. bili u prestupu ali iz meni neznanih razloga vas je beli čovek tolerisao do 2022Građani Donbasa su se branili 8 godina, građani Odese, Hersona i Mariupolja nisu pristali na puč 2014 ali su represijom dovedeni u red.
Rusija će se boriti na tuđoj teritoriji kad bude osvajala Lavov, sada se bori tamo gde živi njen narod.
Ne bi je otjerali da je imala par lavova uz sebe.Jesi nekad gledao Opstanak ili neku drugu emisiju o životinjama?
Pet hijena bez problema oteraju lavicu.
a imas ili velike usi ili cujes neka zuborenja , pa shodno tomeUstvari pre svega čini na tuđoj teritoriji. No dobro, i tome se bliži kraj. Čuo sam da Ukrajinci sad najviše traže brža vozila. Sa postojećim ne mogu stići Ruse koliko brzo beže.
Nije do para nego do ideologije, oni žele da žive od vetra i sunčeve svetlosti, ulaganje u prljavu naftu i gas je no no.pa ko njima zabranjuju da oma , sada i povecaju proizvodnju u jamerici
a, da
pa ne moze se , jer se nemaju para , da pokrenu proizvodnju.
Pa mobilizovani su lavovi, dolazeNe bi je otjerali da je imala par lavova uz sebe.

Zapad je u prestupu od 1999, a zvanično od 2008. Znaš na šta mislim.Gledaju se međunarodne granice. Vi ste dakle već 2014. bili u prestupu ali iz meni neznanih razloga vas je beli čovek tolerisao do 2022
Ma jok, tvoj Vučić je potpisao 1999. sporazum sa UN da dođu peacekeeperiZapad je u prestupu od 1999, a zvanično od 2008. Znaš na šta mislim.
Sve posle toga je samo posledica njihovog pišanja po međunarodnom pravu. I nije završeno, tek počinje.
Nisam primetio da si ikada reagovao na dokaze o nacizmu u Rusiji kao i na ukazivanje da je sama ideja o nepostojanju Ukrajine i davanju njima opcija da odu ili budu ubijeni nacizam u najčistijem obliku.a imas ili velike usi ili cujes neka zuborenja , pa shodno tome
donosis zakljucak.
trebalo bi da si dosada i poprimio neku edukaciju o po pitanju sta je ukrajina i da znas , da je to teritorija Rusije i da cini , ono sto mora da ucini.
nego , jel si ti za nacizam , .....
nisam primetio da si ikada zestoko reagovao na dokaze o neonacizmu , ubijanju , maltretiranju svojih gradjana u ukrajini.
isti si bas kao i onaaaj izzisovac.
ne vidi pored usiju , ne cuje pored ociju a cuti jer guuuuza mu je popunjena sa...
da je samo to u pitanjuNije do para nego do ideologije, oni žele da žive od vetra i sunčeve svetlosti, ulaganje u prljavu naftu i gas je no no.
To je jedan dio priče, hoće i da otkače Ruse i Arape. Sledece godine krece više projekata u Evropi nego u zadnjih 40 godina. Samo mi nije jasno gdje ce naći ljude za to.Nije do para nego do ideologije, oni žele da žive od vetra i sunčeve svetlosti, ulaganje u prljavu naftu i gas je no no.
koje šamaranje ljubitelja rusko-azijske hordeGledaju se međunarodne granice. Vi ste dakle već 2014. bili u prestupu ali iz meni neznanih razloga vas je beli čovek tolerisao do 2022

1999 - napad na suverenu državu koja nije napala nijednog suseda. Bez odobrenja Saveta Bezbednosti UN.Ma jok, tvoj Vučić je potpisao 1999. sporazum sa UN da dođu peacekeeperi
Samo napred, neka se vode ideologijom umesto logikom. Ne treba njima neprijatelj.To je jedan dio priče, hoće i da otkače Ruse i Arape. Sledece godine krece više projekata u Evropi nego u zadnjih 40 godina. Samo mi nije jasno gdje ce naći ljude za to.
a budi ti meni dobar pa daj namNisam primetio da si ikada reagovao na dokaze o nacizmu u Rusiji kao i na ukazivanje da je sama ideja o nepostojanju Ukrajine i davanju njima opcija da odu ili budu ubijeni nacizam u najčistijem obliku.
I Dudlac je neonacista iako je Jevrejin poreklom.Neonacista ima vise medju istocnim Evropljanima nego na celom zapadu zbirno
Stim da su u istocnoj Evropi daleko radikalniji
Paradoksalno uzevsi u obzir da su im isti ti nacisti ubili dedu, tetku, babu, ali tako je
Pre 1999. je bilo mnoštvo rezolucija koje poziva SNS režim da prestane ugnjetavati Kosovce1999 - napad na suverenu državu koja nije napala nijednog suseda. Bez odobrenja Saveta Bezbednosti UN.
2008 - prekršavanje UN rezolucije 1244 i priznavanje nezavisnosti Kosova, protivno međunarodnom pravu.
Tražili ste gledajte, ako je moglo za Kosovo može za svakog.
Gledaju se međunarodne granice. Vi ste dakle već 2014. bili u prestupu ali iz meni neznanih razloga vas je beli čovek tolerisao do 2022
Kakve to veze ima sa bilo čim na temi?OPEC+ AGREED TO REDUCE OIL PRODUCTION BY 2 000 000 BARRELS PER DAY-REUTERS